By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

Vevőforgalmi kedvezmény

Megháláljuk hűségedet! 

A hűségpont helyett egy sokkal kedvezőbb rendszert, a vevőforgalmi kedvezményt élesítettük amivel az adott év Signdepot vásárlásaid alapján akár fix 4 - 10% kedvezményre vagy jogosult alapanyag termékeink árából!
Az éves forgalmad növekedése esetén a következő évben tovább növeljük a fix kedvezményedet! 

 

Miért jobb ez a rendszer?

A sima hűségpont rendszer fix 2% kedvezményt adott, most viszont akár fix 10% kedvezmény is megszerezhető, mely automatikusan levonásra kerül a rendelésből.

 

A kedvezményed felhasználása és típusai:

A kedvezményt beállítottuk a vásárlói fiókodhoz (tehát regisztrált felhasználónak kell lenned), a vásárlásnál a rendszer jelezni fogja a termék áránál azt, hogy mi a te akciós árad!
A kedvezmény 4, 6, 8, és akár 10% is lehet, természetesen attól függően, hogy milyen értékben vásároltál összesen az előző évben.A kedvezményed feltételei:

  • A kedvezményt az előző év vásárlási forgalmad alapján kalkuláljuk ki és December 31 - ig érvényes.

  • Minden év elején, az előző évi forgalmad alapján újra kalkuláljuk a kedvezményed. Ne feledd! Ha többet vásárolsz, a fix kedvezményed is növekedni fog!

  • A kedvezménywww.signdepot.eu webáruházban online leadott rendeléseknél alkalmazható és értékfüggetlen, tehát akár 1db termék árából is vonódik az adott százalékú kedvezmény

  • A fix kedvezményed más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható. Ha adott termék eleve akciós, akkor a magasabb kedvezménnyel számolunk.

  • A kedvezmény nem átruházható.

  • A kedvezmény alapanyagokra és minden olyan termékre érvényes, melynél a webshop jelzi a kedvezményedetA kedvezményes árakat bejelentkezve láthatod a webshopban!

 

Bízunk benne, hogy a forgalmad növekedésével még tovább növelhetjük a közös sikereket!