By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Unisub szublimációs alumínium mágnes - négyzet alak 57,1x57,1mm (4864)

350 Ft + ÁFA ( 445 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 84-099

Egyedi nyomtatható ajándéktárgy, négyzet alakú alumínium szublimációs hűtőmágnes

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. augusztus 16.
Nem értékelt
Szín
350 Ft + ÁFA ( 445 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs négyzet alakú hűtőmágnes termék adatok:
- Anyaga: Alumínium szublimációs bevonattal
- Vastagság: 1,14 mm
- Méret: 57,1x57,1mm
- Szín/nyomtatható oldal: fehér
- Szín/hátoldal: ezüst

Szublimációs hűtőmágnes nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 195 °C - 80 mp
Hasznos tipp hűtőmágnes vasaláshoz! A szublimációs hűtőmágnes vasalásakor a termék felső fólia felülete kis mértékben elválhat a mágnestől, ezért célszerű közvetlenül a hőkezelés után súly alatt préselni 1-2 percig. Pl. nehéz könyvek alatt vagy egy másik használaton kívüli hőprésben.

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

Asztali kézi sík hőprés - BASIC (olcsóbb) Asztali kézi sík hőprés - PRO Pro pneumatikus hőprés 5in1 combo multifunkciós hőprés Nagyméretű sík vasalógép (manuális)

A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!

Egy kis inspiráció:

Mivel mindig is voltak, és mindig is lesznek friss szerelmesek, ezért a szív alakú ajándéktárgyak - mint amilyen ez a szublimációs hűtőmágnes is - mindig keresettek lesznek. Főleg, ha a kérdéses szív alakú ajándékot lehetőségünk van személyre is szabni. A szublimációs transzfernyomtatás segítségével, a digitális nyomtatásnak köszönhetően már egyetlen szublimációs hűtőmágnes is gazdaságosan előállítható, nem kell hozzá más csak egy transzferpapír, szublimációs festékkel feltöltött Epson nyomtató és egy sík hőprés. A szerelmes üzenetek, fotók mellett humoros megoldásra is használhatjuk. Nyomtathatunk rá pl. egy korsó sört, luxus autót, stb.

Paraméterek

Anyag mágnes
Forma szív
Típus hűtőmágnes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek