By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Törés Garancia

350 Ft + ÁFA ( 445 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: tores-garancia

Szeretnél biztosra menni a sérülékeny termékek megrendelésénél? 

A Törés garanciánk plusz költsége által nem csak biztosítjuk és garantáljuk, hogy törés esetén javítjuk/kicseréljük a vásárolt terméket, de a normál szállítói csomagoláson felül plusz további extra csomagolással látjuk el a terméket. Ez utóbbi terméktől függ, általában plusz buborékos fólia bevonat, dupla karton doboz (2db doboz), megnövelt mennyiségű térkitöltő...stb.

Egy darab Törés Garancia tételt kell csak kosárba tenned egy rendelés esetén! A Törés garancia részleteit kérünk olvasd el a részletes leírásnál! 

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. március 01.
Nem értékelt
350 Ft + ÁFA ( 445 Ft )
Menny.:db

Leírás

Törés garancia

A Törés garancia megvásárlásával két dolgot biztosítunk a vásárlóink számára:

1. Megerősített csomagolás. Ez terméktől függ, nincs egységes leírás lista. Jelenthet plusz réteg buborékos fóliát, dupla karton dobozt (2db doboz), megnövelt mennyiségű térkitöltőanyag használatát...stb. A raktáros kollégáink, ha látják a Törés garancia tételt a vásárlásnál, akkor a tőlük elvárható maximális gondossággal tehát további lépéseket tesznek a normál csomagoláson felül, hogy a lehető legkisebb esélye legyen a futárszolgálat által okozott sérüléseknek. 

2. Biztosításként is működik, tehát ha sérül a termék, akkor biztosan javítjuk/cseréljük neked attól függetlenül, hogy a futárszolgálat elvállalja a sérülés tényét és a kártérítést vagy sem. Ettől függetlenül a futárszolgálati kárbejelentő jegyzőkönyv kitöltése kötelező! Kérjük minden esetben ha sérülést tapasztalsz, még a futár távozása előtt kérd tőle a jegyzőkönyvet és kitöltve küldd el a sales@signdepot.eu e-mail címünkre.

Mi történik tehát ha megvásárlod a Törés garanciát és a termék sérülten érkezik?

Jelentened kell az esetet a sales@signdepot.eu címre írásban a következő adatokkal: Rendelésszám vagy számlaszám, fotó a sérülésről, futárszolgálati jegyzőkönyv. A sérült terméket javítjuk vagy cseréljük neked. A javított/csere terméket külön szállítási díj ellenében ingyen kiszállítjuk vagy egy következő rendelésedhez is hozzá tudjuk tenni. Utóbbi két lehetőség közül te dönthetsz.


Mi történik ha nem vásárlod meg a Törés garanciát? 

Ebben az esetben a normál szállítói csomagolással küldjük a rendelésedet ami természetesen szintén biztonságos és a futárszolgálati kézbesítésnél elvárható minőségű, de tudnod kell, hogy az esetek többségében a futárszolgálat nem rendeltetés szerűen kezeli a csomagokat, így a sérülékeny/törékeny termék esetén a sérülés esélye rendkívül nagy és sérülés esetén csak a futárszolgálat által elfogadott kártérítési igény esetén javítjuk/cseréljük mi is a sérült terméket!

Több mint 15 év webáruházban történő értékesítői tapasztalatunk alapján évről évre növekszik a sérült csomagok száma, melyet valószínűleg a futárszolgálatoknál tapasztalható növekvő forgalom és versenyhelyzet vált ki. Mivel mi az elvárható gondossággal csomagolva adjuk át a termékeket a futárnak, de a futár nem minden esetben megfelelően kezeli, ezért döntöttünk a Törés garancia bevezetéséről, hogy a megnövelt mennyiségű csomagolással csökkentsük a sérülés esélyét. A Törés garancia nélkül törékeny termékekre csak a futárszolgálat által elfogadott -előzetesen jegyzőkönyv alapján bejelentett- kártérítés esetén vállalunk garanciát és ez esetben javítjuk/cseréljük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek