By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

ThermTX hőfixáló egység 190cm/260cm

HAMAROSAN rendelhető

Kontakt nélküli hőfixáló egység direkt szublimácós vagy pigmentes textilnyomtatáshoz. (direkt textilnyomtatáshoz ajánlott)

Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2019. december 23.

Leírás

ThermTX logoSzellemkép mentes hőfixáló egység direkt textilnyomtatókhoz

Az ausztrál székhelyű Impression Technology vállalat ThermTx hőkezelő rendszere minőségi befejező műveletet biztosít a magas minőséget produkáló szélesformátumú direkt textilnyomtatókhoz. A kontakt nélküli hőfixálók elsősorban a direkt textil nyomtatáshoz alkalmas kiegészítők, mert a textilre nyomtatott (és még fixálás előtti) festék elkenődhet ha a nyomással rendelkező kalanderben kerül hőkezelésre. A kontakt nélküli hőkezelőben nem ér semmihez a textil, a fixálás infrafűtés által megy végbe. A legtöbb "hagyományos" függőleges hőkezelőhöz képest a ThermTX horizontális hőkezelő egységnek köszönhetően a nyomat nem lesz szellemképes, mert a felszálló szublimációs vagy pigmentes festékgőz nem hagy nyomot a textilen. Direkt textil nyomtatáshoz tehát ezt a típust ajánljuk, transzferpapíros szublimációs nyomtatáshoz pedig a ThermTX a megfelelő választás.

Főbb tulajdonságok:

- Horizontális hőfixálás. Nincsenek szellemképes, foltos területek a kész textil nyomaton
- Direkt nyomtatáshoz kifejlesztve. Közvetlen pigmentes és szublimációs nyomtatás utáni hőfixálás
- 190cm és 260cm szélességű modellek
- Egyenletes adagolást biztosító szervo motorok, OMRONR elektronika
- IN-LINE mód nyomtató után, vagy roll-to-roll tekercsről tekercse mód
- Minőségi alkatrészek, minőségi összeszerelés, ausztrál fejlesztés, egyenletes fűtés és hőmérséklet tartás (nincsenek túlfűtött / hideg területek)


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Gyártó weboldala

Kalander: www.thermtx.com