By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tech blog

Tech blog

SignExpo 2019.04.09-11.

Ismét sok új berendezés a Signdepot standján!
Látogass el a SignExpora 2019.04.09-11 között és keresd fel a Signdepot Europe Kft standját (A csarnok, C10).
Találkozhatsz a legújabb direkt póló- és tárgynyomatókkal, csúcskategóriás vágóplotterekkel, utófeldolgozó gépekkel, valamint a piac legjobb ár/érték arányú tekercses szublimációs nyomtatási rendszerével (nyomtató + kalander).

Compress iUV 600s tárgynyomtató A Sign&Display magazin teszt riportja

Kezdjük mindjárt a lényeggel: Ha Ön kisebb méretű UV tárgynyomtató vásárlását tervezi, amely teljesítményben és árban is felveszi a versenyt a piacon elérhető készülékekkel, akkor mindenképpen érdemes tüzetesen elolvasnia most következő géptesztünket (ha csupán tájékozódni akar, akkor is!). A Compress márka legkisebb, iUV 600s sorozatszámmal ellátott készüléke, akár 35 m2/óra nyomtatási sebességével már ipari teljesítményt nyújt. Ráadásul a készülék tényleg plug and play – ugyanis üzembehelyezése kifejezetten egyszerű és gyors. Felkészültek? Akkor: vigyázz…kész…Compress gépteszt!!!

HSG B1325M / B1530M: A lézervágó ami mindent visz! Sokan ismerik a CO2 lézergravírozó és lézervágó gépeket plexi, fa, papír és sok más szerves anyag vágáshoz, jellemzően 180W-ig. Fém nem vágható. A fém vágáshoz ipari fiber lézervágók alkalmasak. Mi még is rendelkezünk egy olyan géppel ami a két kategória között helyezkedik el, sőt többet is tud! Egy géppel vághatsz szerves anyagokat és fémet is. Acél maximum 4mm vastagságig!
Végre egy megfizethető és profi nagyformátumú szublimációs rendszer! Szeretnél zászlókat, sportmezeket és egyéb nagyméretű textil termékeket nyomtatni? Eddig azt hitted drága kalander és tekercses szublimációs nyomtató nélkül ez nem valósítható meg. De mi megmutatjuk, hogy nálunk adott a lehetőség kisvállalkozók számára is, hogy nagyot lépjetek előre!
Minden amit a hőprésekről tudnod kell Milyen lehetőséget biztosít egy hőprés? Olvasd el ezt a bejegyzést és utána mindent tudni fogsz a hőprésekről!
Tárgy- és pólónyomtatás OKI fehér toner technológiával A fehér toneres transzfernyomtatás technológiával szinte mindenre nyomtathatsz! Valamint kiküszöböli a szublimációs- és szitanyomásnál ismert kompromisszumokat.
Lézergravírozás, lézervágás CO2 gépekkel Ha kis szériás jelölés, ajándéktárgy gravírozás, plexi és fa lézervágás a cél. Technikai információk az általunk forgalmazott lézergravírozókról, lehetőségek, profit...
Szublimációs nyomtatás ajándéktárgy gyártáshoz Mi az a szublimációs nyomtatás? Technikai információk, gépek, költségek, profit számítás
Pólónyomtatás Póló nyomtatás, textil dekorálás és feliratozás