By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SIGN & PRINT 2022

SIGN & PRINT 2022

Signdepot nyílt nap és vevőtalálkozó

Időpont: 2022. október 14. péntek
Helyszín: Jászberény, 5100, Szatmári Rendezvényház

 

Rengeteg látogató, kiváló hangulat!

Ez jellemezte a Signdepot nyílt napját 2018-ban. Sok újdonságot mutattunk be, egyedi akciókkal készültünk és a látogatók testközelből szerezhettek tapasztalatot a forgalmazott gépeinkkel. Kiemelt cél volt a vevőtalálkozó is, melyhez kellemes hangulatot, finom ételeket és italokat biztosítottunk.

Az elmúlt 4 év számtalan kihívás elé állította a vállalkozásokat (koronavírus-válság, háború, infláció, stb.). Leginkább a változó piaci helyzetekhez való alkalmazkodás jelentette és jelenti továbbra is a kiutat a válságos időszakokból. A dinamizmus, az előre mutató tervek, célok, valamint az okos költségcsökkentés segíthetnek felpörgetni az üzletet és kilábalni a megrekedt gazdasági állapotból.
Ezért is választottuk az idei év Sign & Print nap mottójául a következő gondolatot:

„Maradj lendületben!”

Mivel készülünk az őszi nyílt napunkra?

-        Fókuszban a Ricoh pólónyomtatók és tekercses latex nyomtatók.

-        Bemutatjuk az új, beszáradásmentes 2in1 DTG-DTF pólónyomtatót!
A DTG Q1 Hybrid DTG + DTF pólónyomtatóval végre elfelejtheted a fehér festéket tartalmazó tintasugaras nyomtatók karbantartási problémáit! Az új A.I.R technológia segítségével nincs többé fehér festék beszáradás. A nyílt napunkon minden kérdésedre választ találsz!

-        Szublimáció és textil transzfer.
Ha szublimációs transzfer nyomtatás, akkor Signdepot! Már több mint 17 éve!
A nyílt napunkon bemutatjuk, hogy mivel segítjük a vállalkozásodat az infláció időszaka alatt: Új, profi minőségű szublimációs festéket és transzferpapírokat vezetünk be, melyek jobbak és olcsóbbak lettek a jelenleg elérhető termékeinktől.

-        Ipari szint, nagyobb volumen gyártásához: Tekercses ipari DTF rendszerek csak a nyílt napon érvényes akcióval!

-        További vágógépek, lézergravírozógépek és UV tárgynyomtató kerül bemutatásra.

A belépés ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött és csak a szakmai rendezvényhez kapcsolódó cégek számára lehetséges maximum 2 főig. A regisztrációs jelentkezés elbírálása egyedileg történik.

Regisztrálj és tarts velünk egy vidám hangulatú, informatív és élménydús napra, ahol minden szakmai kérdésre választ kaphatsz. Személyesen tesztelheted a gépeinket és megoszthatod a többi ügyfelünkkel is a tapasztalataidat, kapcsolatokat alakíthatsz ki! Egyedi kedvezményekkel, értékes tombolanyereményekkel készülünk és egy látványos show is vár Rád!

Találkozzunk október 14-én, pénteken a SIGN & PRINT 2022 eseményen!

További információ és regisztráció: https://www.signandprint.hu/