By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD-LASER Compact 3D fiber lézerjelölő

Cikkszám: 33-001

Ipari nagysebességű fém és műanyag jelölés. CTI 3 tengelyes galvo fej, 20W - 60W.
3D funkció: Jelölés íves felületekre is.
Színes lézer (opció): Lézeres jelölés színekkel rozsdamentes anyagokon.

Nem értékelt

Leírás

SD-LASER logo line

SD-LASER Compact 3D: Galvofejes lézerjelölő szilárdtest fiber lézerforrással ipari jelöléshez.

A saját SD-LASER márkánk több éves tapasztalat alapján és a körültekintő beszállító kiválasztásával jött létre. A gépeink nem csak jó ár/érték arányt képviselnek, de jellemzően a csúcsminőségű kategóriához állnak közelebb. A Compact 3D egy munkavédelmi szempontból biztonságos, ipari minőségű, megbízható lézerjelölő berendezés. Lézerjelölőink fő darabjait neves beszállítók alkatrészei alkotják: CTI galvo fej, JPT vagy IPG fiber lézerforrások.

3D lézerjelölés:
3D lézerjelölés
A hagyományos 2D galvo lézerjelölőkhöz képest a Compact 3D kiszélesíti a gravírozható/jelölhető lehetőséget számát. Míg a 2D lézerjelölők fix fókuszpontban csak sík felületre képes jelölni, a Compact 3D a 3 tengelyes galvofejnek és a +- 20mm-es tartományban működő dinamikus fókusznak köszönhetően íves felületre is képes jelölni. A felirat nem torzul, a szín nem változik. A 3D szoftver (alapfelszereltségben) alkalmas ív, gömb, kúp, lépcsőzetes és más különféle egyenetlen felület lézeres jelölésére. A jelölésen túl a Compact 3D lézergépünk e funkciónak köszönhetően domború gravírozásra is képes.

Szállítási határidő: 3 hét

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!