By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD BASIC 1600HC hideg-meleg laminálógép

780.000 Ft + ÁFA ( 990.600 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 127-008

Megérkezett az új SD BASIC hideg-meleg laminálógép! 1630mm széles tekercsszélességgel, pneumatikus rendszerrel.

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. május 26.
Nem értékelt
780.000 Ft + ÁFA ( 990.600 Ft )
Menny.:db

Leírás

Hideg-meleg laminálógép rengeteg hasznos opcióval

Az SD BASIC tekercses laminálógépeket saját igényeink alapján gyártatjuk és saját márkanév alapján forgalmazzuk. Az SD BASIC 1600HC kiváló minőségű laminálást biztosít, akár hideglaminálásról akár meleglaminálásról van szó! Az ésszerű és profi tekercsadagoló és feltekerő rendszer stabil és hibamentes laminálást biztosít tekercses anyagok laminálásánál! Az antisztatikus rendszer megóv a kellemetlen kisülésektől, melyet reklámdekorosként már biztosan tapasztaltál pl. PVC kasírozásnál. Az SD BASIC 1600HC kettő az egyben laminálógép: hideg laminálásra és 0 - 60°C között meleglaminálásra is egyaránt használható. A meleglaminálók 30°C felett aktiválódnak.

 Egyedi funkciók:

Görgős tengely

A felső tekercstartók egyike a felesleges hordozópapírt tekercseli fel automatikusan. A két henger összeköttetésben van így a laminálás indításakor a hordozó gyűjtés is automatikusan indul.

Antisztatikus zsinór

Az antisztatikus zsinór kiküszöböli a legtöbb feltöltődést a gyors laminálás során. A laminátoron elhelyezett elektromos töltést elvezető kiegészítők és a megfelelő földelés után már nem kell félni az elektromos kisülésektől.

Feszítő fogantyú

A feszítőfogantyú könnyen beállítható és megfelelő feszítést biztosít a különböző médiumoknak.

Pneumatikus hengernyomás állítás

A manuális kézi henger emeléshez képest a pneumatikus megoldás konzisztens nyomást biztosít akkor is, ha különböző vastagságú táblákat kasírozol.

Hideg és meleg laminálás, kasírozás. Az összes funkció egy gépben!

Az SD BASIC 1600HC hideglaminálás és meleglaminálás funkciókkal egyaránt rendelkezik. A hideglaminálásnál használhatsz alacsonyhőfok beállítást (hideglaminálás 40°C bővebb leírás lentebb) vagy csak fűtés nélkül, csak laminálás fűtés nélkül. A meleg laminálás módban maximum 120°C hőfok állítható 1 fokos lépésekkel. A 120°C fok elegendő az összes ismert tekercses meleglamináló fóliához. Jellemzően 100°C és 120°C-ra lesz csupán szükség. Kasírozásnál az első és hátsó rövid asztallap lesz segítségede. Persze nagyobb tábláknál célszerű asztalról adagolni a táblát a laminálógépre. Maximum 28mm vastag táblás anyagot lehet kasírozni.

Hideg laminálás, fűtött hideg laminálás, meleg laminálás...hogy is van ez?!

A legtöbb hideg laminálógép azért "hideg", mert a normál öntapadó hideglamináló fóliát csupán rá kell laminálni a nyomtatott anyag felületére. Az eredmény megfelelő, de néhány médiánál a laminálás észrevehető a nyomaton, nem tökéletesen átlátszó. A 40-50°C fokos fűtés hatására a hideglamináló fólia lágyul, így még tökéletesebben simul rá a nyomatra. Kb. 40-50 °C fokos hőmérséklet elegendő a kristálytiszta, buborékmentes lamináláshoz. Ezért jobb az SD 1600HC fűtés funkcióval, mint egy hideglaminátor fűtés nélküli. A meleglamináló fóliák magas hőfokon megolvadnak, ragasztó nélkül tapadnak a felületre. Fólia típustól függően kb. 50 - 100°C szükséges.

SD BASIC 1600HC:

Profi, mindent tudó laminálógép. Hideg és meleg laminálás, kasírozás. Antisztatikus védelem, könnyen használható tekercstartó, stabil szerkezet, automata laminálás hordozópapír feltekeréssel.

Garancia:1 év

Szerviz, alkatrész ellátás: Cégünk által, garancia idő alatt és után is.

Beüzemelés és betanítás: Ingyenes.

Paraméterek

Típus SD BASIC 1600HC
Maximális laminálási szélesség 1630mm
Nyomás/magasság beállítása Automatikus (pneumatikus nyomás)
Laminálás sebesség 0 - 9m/perc fokozatmentes állítással
Szilikongumi henger átmérő 120mm
Feszültség 110/220V 50/60Hz
Fűtési mód Infravörös
Felmelegedési idő 5-10 perc
Henger típusa Szilikon
Fűtési teljesítmény 1200W
Laminálás típusa Meleg és hideg
Max hőmérséklet 60 ℃
Maximális laminálási vastagság 28mm
Laminálható szélesség 1630mm
Állvány Igen
Mérete 2260x850x750mm
Súly 150kg /215kg (gép / ládában)
Garancia 1 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!