By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

Sawgrass SubliJet HD festék kazetta szett

Ár:
70.000 Ft + ÁFA ( 88.900 Ft )

Szublimációs festékkazetta Sawgrass Virtuoso SG400/SG800 típusokhoz. Sublimation ink cartridge for Sawgrass Virtuoso SG400/SG800 printers.

Kiszerelés: 

- cián, magenta, sárga: 29ml -Cyan, magenta, yellow: 29ml
- fekete: 42ml -black: 42ml
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Szállítás alatt
Várható szállítás: 2020. október 27.
Menny.:db

Leírás

Tartós nyomatminőség

A szitanyomtatással, direkt nyomtatással, vagy a vinyl nyomtatással ellentétben sokkal tartósabb nyomatokat eredményez, mivel a kemény felületeken a nyomat tükörsima marad, a festék beivódik a termék felületébe, tehát nem egy új felület képződik. Textil anyagokon is a festék összekapcsolódik az anyaggal, a nyomat területe ugyanolyan jól fog szellőzni, mint a "szűz" területeken.

Gazdag, élénk színek

A Sublijet HD festékek rendkívül élénk, valósághű színeket kínálnak, amellyel más digitális technológiák egyszerűen nem tudnak versenyezni. A Sawgrass festékek a legjobb választás pl. profi fotósok és egyedi ajándéktárgy gyártók számára, akik minden esetben a legtökéletesebb, a lehető legrészletesebb minőségre törekednek.

Magas hozam, alacsony képalkotási költség

A legmagasabb profit érdekében a Sublijet HD kazetták igen nagy sűrűségű szublimációs festéket tartalmaznak. A festékhasználat a termék eladási árának kb. 5%-át teszik ki, ezért a digitális nyomtatás sokkal költséghatékonyabb, mint valaha.

Extrém sokoldalúság

Más dekorációs módszerekkel ellentétben a Sawgrass szublimációs nyomtatási technológiával megannyi poliészter anyagot és polimer bevonatos kemény alapanyagot lehet dekorálni. Pl.: fém, kerámia, üveg, FRP műanyag, poliészter, MDF stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!