By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Sawgrass SubliJet HD festék kazetta sárga

Cikkszám: 55-006

Szublimációs festékkazetta Sawgrass Virtuoso SG400/SG800 típusokhoz.

Kiszerelés: 29ml

Elérhetőség: Rendelésre
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. október 14.
Nem értékelt

Leírás

Tartós nyomatminőség

A szitanyomtatással, direkt nyomtatással, vagy a vinyl nyomtatással ellentétben sokkal tartósabb nyomatokat eredményez, mivel a kemény felületeken a nyomat tükörsima marad, a festék beivódik a termék felületébe, tehát nem egy új felület képződik. Textil anyagokon is a festék összekapcsolódik az anyaggal, a nyomat területe ugyanolyan jól fog szellőzni, mint a "szűz" területeken.

Gazdag, élénk színek

A Sublijet HD festékek rendkívül élénk, valósághű színeket kínálnak, amellyel más digitális technológiák egyszerűen nem tudnak versenyezni. A Sawgrass festékek a legjobb választás pl. profi fotósok és egyedi ajándéktárgy gyártók számára, akik minden esetben a legtökéletesebb, a lehető legrészletesebb minőségre törekednek.

Magas hozam, alacsony képalkotási költség

A legmagasabb profit érdekében a Sublijet HD kazetták igen nagy sűrűségű szublimációs festéket tartalmaznak. A festékhasználat a termék eladási árának kb. 5%-át teszik ki, ezért a digitális nyomtatás sokkal költséghatékonyabb, mint valaha.

Extrém sokoldalúság

Más dekorációs módszerekkel ellentétben a Sawgrass szublimációs nyomtatási technológiával megannyi poliészter anyagot és polimer bevonatos kemény alapanyagot lehet dekorálni. Pl.: fém, kerámia, üveg, FRP műanyag, poliészter, MDF stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!