By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Rólunk

A Signdepotnál tudjuk, hogy sikeres vállalkozást felépíteni csak elégedett ügyfelekkel lehet. A vásárlóinkkal mindig komplexen, hosszú távon tervezünk, ezért nálunk valóban mindig az Ügyfél az első! Fontos számunkra a megfelelő tanácsadás már a vásárlás előtt is: csak olyan rendszert ajánlunk számodra, mely a legoptimálisabb megoldást nyújtja. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része visszatér és a mi tanácsunkat kéri egy következő fejlesztés előtt is. A Signdepot 2005-ös alapítása óta folyamatosan törekszünk a fejlődésre, nagy energiát fektetünk a legjobb ár/értékű termékek felkutatására. Szervizes munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzéssel, valamint széleskörű szakmai ismerettel naprakészen, mindig a tudásuk legjavát adják a vásárlás utáni támogatásnál.

Milyen termékeket forgalmazunk?

Ha a vállalkozásod digitális nyomtatással, reklámgrafikával vagy lézervágással foglalkozik, akkor biztosan van számodra több kiváló ajánlatunk! Kisebb értékű berendezéseket, eszközöket és alapanyagokat a webáruházunkból kényelmesen megrendelheted és 1 munkanapon belül szállítjuk! A bemutatótermünkben személyesen is megtekintheted, tesztelheted a forgalmazott termékeinket.

  • Reklámgrafika és digitális nyomtatás üzletág: Komplett megoldásokkal rendelkezünk az alapvető dekorációs eszközöktől, a kis- és nagyformátumú nyomtatókon át az utófeldolgozó gépekig. A cégünk segítségével akár egy komplett reklámgrafikai vállalkozást is indíthatsz!
  • Lézer üzletág: A HSG elhivatott partnereként precíz és termelékeny CO2 lézergravírozó és lézervágó gépeket ajánlunk első sorban reklám-ajándék területen dolgozó kisvállalkozásoknak. Az ipari fiber lézer üzletágunk csúcsminőségű ipari fémvágó lézergép ajánlatokkal és profi szervizzel áll a közepes és nagyméretű vállalatok rendelkezésére. Több mint 200 beüzemelt lézergép, több mint 10 év tapasztalat és kiváló gyártói és szerviz háttér áll mögöttünk!
  • Fényképes ajándéktárgy és pólónyomtatás: A szublimációs és egyéb transzfernyomtatás technológiákban az egyik piacvezető nagykereskedőként kiváló árakat és egy abszolút mindent lefedő termékpalettát ajánlunk számodra, ha póló vagy ajándéktárgy nyomtatással foglalkozol.

 

Signdepot szakmai kiállításokon

Cégünk rendszeresen bemutatkozik az ország legjelentősebb reklámdekorációs szakkiállításán a Sign Expon, lézergépeinkkel pedig a Mach – Tech és Ipar Napjain találkozhattok.


Szolgáltatásaink

Webáruház

A termékeink 90%-a megrendelhető az online webáruházunkban. Ha munkanapokon 13:00-ig leadod a megrendelést online, akkor a következő munkanap szállítjuk. Amennyiben a terméknél zöld rendelhető státuszt látsz akkor garantáljuk, hogy a kiírt határidővel szállítjuk. A webáruházunk blogjában hasznos híreket és szakmai tanácsokat találhatsz.
 


Szerviz

Az összes általunk értékesített berendezéshez hivatalos magyarországi szakszerviz szolgáltatást biztosítunk. Technikus kollégáink gyorsan és precízen oldják meg a javítással járó problémákat.


Vásárlás utáni támogatás

Nem hagyunk magadra a megvásárolt géppel és nem számítunk fel havidíjas szolgáltatást vásárlás után. Kérdésed van a beüzemeléssel vagy használattal kapcsolatban? Keress bennünket bármikor és kérdezz bátran! Termékfelelős kollégáinkat elérheted személyesen, telefonon vagy e-mailben. Szoftveres távsegítség esetén online chaten vagy távkapcsolati szoftver segítségével (előre egyeztetett időpontban).
 


Signdepot szállítás

Szállítás

A 40kg alatti rendelések napi rendszeres szállítására a GLS futárszolgálat a partnerünk. Alacsony szállítási költséget biztosítunk nem csak Magyarországon, de egész Európában. A nagyobb értékű vagy súlyú berendezéseket saját járművekkel vagy fuvarszervezéssel juttatjuk el az ügyfeleinkhez.