By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

SigndepotA Signdepotnál tudjuk, hogy sikeres vállalkozást felépíteni csak elégedett ügyfelekkel lehet. A vásárlóinkkal mindig komplexen, hosszú távon tervezünk, ezért nálunk valóban mindig az Ügyfél az első! Fontos számunkra a megfelelő tanácsadás már a vásárlás előtt is: Csak olyan rendszert ajánlunk számodra, mely a legoptimálisabb megoldást nyújtja. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része visszatér és a mi tanácsunkat kéri egy következő fejlesztés előtt is. A Signdepot 2005-ös alapítása óta folyamatosan törekszünk a fejlődésre, nagy energiát fektetünk a legjobb ár/értékű termékek felkutatására. Szervizes munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzéssel, valamint széleskörű szakmai ismerettel naprakészen, mindig a tudásuk legjavát adják a vásárlás utáni támogatásnál.

 

Milyen termékeket forgalmazunk?

Ha a vállalkozásod digitális nyomtatással, reklámgrafikával vagy lézervágással foglalkozik, akkor biztosan van számodra több kiváló ajánlatunk! Kisebb értékű berendezéseket, eszközöket és alapanyagokat a webáruházunkból kényelmesen megrendelheted és 1 munkanapon belül szállítjuk! A bemutatótermünkben személyesen is megtekintheted, tesztelheted a forgalmazott termékeinket.

  • Reklámgrafika és digitális nyomtatás üzletág: Komplett megoldásokkal rendelkezünk az alapvető dekorációs eszközöktől, a kis- és nagyformátumú nyomtatókon át az utófeldolgozó gépekig. A cégünk segítségével akár egy komplett reklámgrafikai vállalkozást is indíthatsz!
  • Lézer üzletág: A HSG elhivatott partnereként precíz és termelékeny CO2 lézergravírozó és lézervágó gépeket ajánlunk első sorban reklám-ajándék területen dolgozó kisvállalkozásoknak. Az ipari fiber lézer üzletágunk csúcsminőségű ipari fémvágó lézergép ajánlatokkal és profi szervizzel áll a közepes és nagyméretű vállalatok rendelkezésére. Több mint 200 beüzemelt lézergép, több mint 10 év tapasztalat és kiváló gyártói és szerviz háttér áll mögöttünk!
  • Fényképes ajándéktárgy és pólónyomtatás: A szublimációs és egyéb transzfernyomtatás technológiákban az egyik piacvezető nagykereskedőként kiváló árakat és egy abszolút mindent lefedő termékpalettát ajánlunk számodra, ha póló vagy ajándéktárgy nyomtatással foglalkozol.

 

 

 

Szolgáltatásaink

Webáruház

A termékeink 90%-a megrendelhető az online webáruházunkban. Ha munkanapokon 13:00-ig leadod a megrendelést online, akkor a következő munkanap szállítjuk. Amennyiben a terméknél zöld rendelhető státuszt látsz akkor garantáljuk, hogy a kiírt határidővel szállítjuk. A webáruházunk blogjában hasznos híreket és szakmai tanácsokat találhatsz.

 


Szerviz

Az összes általunk értékesített berendezéshez hivatalos magyarországi szakszerviz szolgáltatást biztosítunk. Technikus kollégáink gyorsan és precízen oldják meg a javítással járó problémákat.

 


Vásárlás utáni támogatás

Nem hagyunk magadra a megvásárolt géppel és nem számítunk fel havidíjas szolgáltatást vásárlás után. Kérdésed van a beüzemeléssel vagy használattal kapcsolatban? Keress bennünket bármikor és kérdezz bátran! Termékfelelős kollégáinkat elérheted személyesen, telefonon vagy e-mailben. Szoftveres távsegítség esetén online chaten vagy távkapcsolati szoftver segítségével (előre egyeztetett időpontban).
 


Signdepot szállításSzállítás

A 40kg alatti rendelések napi rendszeres szállítására a GLS futárszolgálat a partnerünk. Alacsony szállítási költséget biztosítunk nem csak Magyarországon, de egész Európában. A nagyobb értékű vagy súlyú berendezéseket saját járművekkel vagy fuvarszervezéssel juttatjuk el az ügyfeleinkhez.

 

 

 

 


Pályázatírás Uniós pályázatírás

Ügyfeleink részére házon belül vállalunk sikerdíjas pályázatírást a cégünk által forgalmazott gépek beszerzése esetén. A pályázatok mellett a gép finanszírozására a GRENKE lízing által biztosított tartós bérleti konstrukciókat is ajánlani tudunk. Lízing ajánlat akár 1 órán belül!