By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

HSM ProfiPack C400 kartondoboz daraboló

645.000 Ft + ÁFA ( 819.150 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 118-012
Hullámkarton doboz perforátor gép, mely a felesleges kartondobozból térkitöltő anyagot gyárt! Akár gyűrött, ragasztós vagy kapcsozott dobozokból is! Legyél környezettudatos és szabadulj meg úgy a hulladék kartonpapírtól, hogy közben nem vásárolsz külön térkitöltőanyagot! 
Elérhetőség: Rendelésre
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. október 06.
(1)
645.000 Ft + ÁFA ( 819.150 Ft )
Menny.:db

Leírás

Hullámkarton perforátor, térkitöltő gyártó gép: Nincs több kartondoboz hulladék és még térkitöltőre sem kell költened!

A ProfiPack C400 egy különleges papír újrahasznosító berendezés kartondoboz, hullámkarton csomagolást felhasználó gyártóknak, webáruházaknak és üzleteknek. Segítségével térkitöltő anyaggá alakíthatod a hulladék hullámkarton dobozokat. Egyrészt a hulladéktól szabadulsz meg, szabad helyet szabadítasz fel, másrészt térkitöltő anyagra sem kell költened! Környezetkímélő, hasznos berendezés. Német minőség és felhasználóbarát egyszerű működés. Csupán bekapcsolod és már adagolhatod is a kartonpapír darabokat. Nincs nagy helyigénye és nem túl zajos, ezért a kartondoboz daraboló nem csak üzemekben, hanem akár irodai körülmények között kisebb raktárakban, üzletek mellékhelységeiben is gond nélkül üzemeltethető. 

A perforátor valójában nem darabolja a kartonpapírt, tehát nem csíkokra, kis darabokra vágja, hanem perforálja és préseli, mely végeredménye egy rendkívül rugalmas, hálószerű, szétnyújtható, hajlítható puha térkitöltő anyag. 

A gép hasznos szélessége 400mm, de az egyik oldalán nyitott, így ettől szélesebb dobozokat is darabolhatsz vele. Sőt, a beépített mm skálával és az ütköző beállításával pontos méretben tudsz térkitöltő csíkokat gyártani. A gép nem teljesen átvágja, hanem perforálja a hulladék dobozt, ez által széthúzható, nyújtható puha anyagot kapsz. Az adagolónyílás 10mm magas, tehát akár C, BC típusú hullámkarton is adagolható gond nélkül. Attól sem kell tartanod, hogy a kartondoboz gyűrött, vagy ragasztószalagos. A régi, használt dobozokat is feldolgozza (hiszen ez a legfőbb előnye), sőt a kapcsozott dobozokat is egyaránt perforálja. 

Súly: 50kg.  GLS futárral nem szállítható. Rendelés után egyedi szállítási költséget kalkulálunk, vagy személyes átvétellel vásárolható. 

Paraméterek

Vágható szélesség 415 mm (egyik oldalán nyitott, szélesebb is vágható)
Betöltő nyílás magassága 10 mm
Perforálás sebessége 135 mm/s
Motor 700 W
Hálózat 230 V/50 Hz
Méretek 610 x 395 x 375 mm
Súly 47kg

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 01. 15.
Megéri az árát! Nálunk folyamatosan keletkezik a hulladék karton, szenzációs gép!

Hasonló termékek