By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

OPTIJET A3+ DTF rendszer CADLINK DTF szoftverrel

790.000 Ft
750.000 Ft + ÁFA ( 952.500 Ft )
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama: 2022. 05. 24. - 2022. 05. 28.
Menny.:db
Cikkszám: 218-004

Ha nincs raktáron se maradj le!
Előrendelés:
 sales@signdepot.eu 

Gazdaságos:
 Vágott lap (A4, A3, A3+) és tekercs adagolás!

Megbízható: Festék keringető rendszer

Gyorsabb és precízebb: Fűtött asztalfelület a gyorsabb száradásért, jobb DTF festék-por tapadásét.

Az ár tartalmazza: Nyomtató, 5x200ml festék, 5kg ragasztópor, CADLINK DTF szoftver.

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. május 26.
Nem értékelt
790.000 Ft
750.000 Ft + ÁFA ( 952.500 Ft )
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama: 2022. 05. 24. - 2022. 05. 28.
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
OPTIJET DTF hőkezelő
140.000 Ft + ÁFA (177.800 Ft)

Leírás

OPTIJET A3: Optimális megoldás ha A3-as DTF nyomtató rendszert keresel! 

Az Optijet rendszerünk tökéletes kezdőcsomag neked, ha textilekre szeretnél tartós, felvasalható nyomatokat gyártani. A rendszerrel fehér, színes vagy fekete színű textilekre is alkalmas felvasalható matricákat készíthetsz. Pamut, műszálas és kevertszálas textilekkel egyaránt kompatibilis!

Ráadásul most CADLINK DTF szoftvert adunk ingyen, mely professzionális kategóriát képvisel! 

Miért tartjuk optimális megoldásnak?

A DTF nyomtatók belépő szintjét képviselik azok az átalakított L1800-as Epson nyomtatók, melyek nincsenek felkészítve e technológia kompromisszumaira. Ez elsősorban az érzékeny, sűrűbb fehér festék, másodsorban a terhelhetőség, a festék száradás és az utókezelés. A gyári DTF nyomtatók szintén Epson L1800 alapra épülnek - akár az OPTIJET A3 is-  de már gyárilag teljesen átépítésre kerülnek és egy teljesen új nyomtató születik olyan kiegészítőkkel, melyek segítik a stabil, minőségi nyomtatást, probléma mentes munkavégzést! Az Optijet nyomtatók rendelkeznek festék keverő rendszerrel, mely meggátolja az ülepedést, festék keringeti rendszerrel, mely segít a beszáradás elkerülésében, a papíradagoló is a DTF fóliákhoz lett továbbfejlesztve, továbbá egyéb fejlesztések segítik a probléma mentes nyomtatást. 

Optijet A3 DTF nyomtató

A DTF rendszerünk főbb tulajdonságai

  • Festék keverő rendszer, mely állítható. 
  • Festék keringető rendszer, szintén állítható. A keverő kiegészítéseként, nem csak a DTF fehér festék ülepedés megoldott, de a csőrendszerben és tartályban történő beszáradás is. 
  • DTF fóliákhoz alkalmas papíradagoló görgők. Nem csúszik, behúzza a fóliát probléma nélkül. 
  • Kényelmes kimeneti tálca, mely fűtött. A hőfok állítható. A fűtött tálca segíti a festék tapadást és száradást. Megfelelő állagú lesz a festék a következő fázishoz, a ragasztópor felvitelnél! 
  • A nyomtató nem csak A3 de A3+ méretben, továbbá tekercsre is képes nyomtatni!

OPTIJET A3 DTF rendszer tartalma (a feltüntetett ár tartalmazza)

  • Nyomtató
  • 5 x 200ml festék (4 szín + fehér)
  • 5kg ragasztópor
  • CADLINK DTF professzionális nyomtató szoftver

CADLINK Digital Factory 10 for DTF printers: Ha fontos számodra a minőség, gazdaságosság és produktivitás! Ráadásul ingyen adjuk a rendszerhez! 

CADLINK DTF szoftver

CADLINK Digital Factory DTFA szélesformátumú DTF nyomtató mint hardware mellé fontos a megfelelő un. RIP nyomtató szoftver kiválasztása. A legtöbb rendszerhez jár szoftver de nem mind egy, hogy milyen! A CADLINK professzionális kategóriát képvisel, ez nem csak a nyomat színeiben, de számtalan innovatív funkcióban is megmutatkozik. Rendelkezik automata színeltávolítással, mellyel radikálisan csökkenthető a festék felhasználás (például fekete póló esetén a fekete színt). A raszterizálással nem csak tovább növelhető a gazdaságosság, de a nyomat is puhább, rugalmasabb tapintású lesz. A nesting, a nyomtatásra küldött több különböző grafikát egy algoritmus alapján egymáshoz rendezi elforgatva, ez által a fólia felhasználás is gazdaságos ami rövidebb nyomtatási idővel is párosul. További számtalan okos funkciót kapsz a CADLINK nyomtató szoftverrel, mellyel előnyt élvezhetsz más, olcsóbb RIP szoftvereket felhasználó DTF tulajdonossal szemben! 

A CADLINK szoftver nem csak kompatibilis az OTPIJET A3 DTF nyomtatójával de ICC színprofilokat is tartalmaz a színhelyes nyomtatás érdekében. A fehér festék felhasználása is gazdaságos és beállítható a kívánt alányomási mód. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

OPTIJET DTF hőkezelő

Raktáron
140.000 Ft + ÁFA (177.800 Ft)

Hasonló termékek

OPTIJET DTF hőkezelő

Raktáron
140.000 Ft + ÁFA (177.800 Ft)