By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Lamidesk Easyshift 300x210

Ár:
3.520.000 Ft + ÁFA ( 4.470.400 Ft )
Új standard a kasírozó asztalok minőségében!
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2019. május 13.
Menny.:db

Leírás

Ne elégedj meg a legdrágább vagy a legolcsóbb kasírozó asztallal! Válaszd inkább a legjobbat! 60%-al gyorsabb mint bármelyik "normál" konkurens kasírozó asztal!

A megfelelő kasírozó asztal kiválasztásánál ne feledd, hogy e berendezések legjobbjai a nyomtatókkal ellentétben nem pár évig, hanem akár a vállalkozásod teljes élettartamáig fognak kiszolgálni. Egy nyomtató a gyorsan fejlődő technológiából adódóan elévül, vagy csak egyszerűen elromlik. A kasírozás és laminálás művelete viszont soha nem fog változni. A Lamidesk kasírozó asztalai pedig évtizedekig fognak problémamentesen üzemelni. Dönts egyszer és okosan egy életre! Bemutatjuk a Lamidesk applikációs asztalt:

Lamidesk Easyshift kasírozó asztal

Applikációs asztal Elektromos kasírozó asztal Fűtött lamináló henger  Híd nélküli kasírozó applikátor asztal

 
De miért is van szükség olyan asztalra ahol applikálhatsz, laminálhatsz és kasírozhatsz is egyben? Ha reklámdekorációs céged van akkor tudod, hogy a nyomtatott vagy vágott grafika táblára történő kasírozásához a következők a lehetőségeid:

 
- Kézi kasírozás simítóval: Hálátlan, rizikós és lassú művelet. Csak az abszolút kezdő kisvállalkozásoknál fordul elő, de hidd el már Ők is nagyon unják! Az egyik kollégád fogja a nyomtatott vagy vágott öntapadó fólia végét, te pedig a másik végénél elkezded ragasztani simítóval.

 
- Laminálógép: A legtöbb, már évek óta működő digitális nyomdának és reklámcégnek biztosan van egy kézi vagy elektromos laminálógépe. A tekercses laminálógépekkel is lehet kasírozni de nehézkesebb, mert ha nincs a laminálógép előtt egy-egy 3-4 méteres asztal, akkor a táblát folyamatosan tartani kell valakinek de még így is hajlik, feszül. Miért ne lehetne egy csapásra dekorációs asztalt, laminálógépet és táblakasírozó gépet egy berendezésbe integrálni? És már is megszületett a kasírozóasztal...
 
- Kasírozó asztal: Tudtad, hogy a Lamidesk kasírozó asztallal laminálni is lehet? A kasírozó asztal alapjaiban változtatja meg a laminálás, kasírozás és a vágott betűk felapplikálásának műveletét. Azért mert nem a nyomtatott/vágott fóliát mozgatod ami könnyen sérül, ráncolódik, összeragad. Helyette a gépet, egész pontosan a lamináló szilikon hengert mozgatod. Ezzel nem csupán 50%-al csökkented a tábla kasírozáshoz szükséges helyet, de sokkal gyorsabb lesz a művelet. Az asztalfelület továbbá egyéb dekorációs célra is használható.
 

A Lamidesk appliációs asztal főbb jellemzői, funkciói
Motorizált kasírozás: A Lamidesk kasírozóasztal Easyshift változata olyan rendkívüli és egyedi opcióval rendelkezik, amely ismeretlen volt a hasonló applikáló asztalok között. Egyetlen operátor is pillanatok alatt képes akár teljes asztal felületű tábla kasírozást végezni, valamint nem kell a munkát a fólia közepén kezdeni, hanem egyszerűen a végén. Hogyan lehetséges ez? Mivel a asztal teljes hosszában a henger mozgatás motor meghajtással történik és ez akár lábkapcsolóval is indítható, ezért a kezünk teljesen szabad. A gép egyik végén álva elvégezhető a teljes művelet.


10mm ESG üveg asztalfelület:
A dekorációs cégek körében örökös kérdés mit használjunk asztalfelületnek. MDF, öngyógyuló műanyag, linóleum vagy üveg. Az MDF-től a műanyagig mindegyiken mély vágásnyom keletkezik, amit később ismét "megtalál" a kés éle és hibás vágást eredményez. A biztonsági üvegen nem keletkezik mély vágásnyom, valamint a tökéletesen sima felület miatt fólia laminálásra is alkalmassá teszi a gépet. Az üveg is karcolható, de megfelelő használat mellett az élettartama jelentősen hosszabb.

Csak a legjobb alkatrészek: A Lamidesknél semmi jele a kompromisszumoknak! Csak a legjobb minőségű mechanikai és elektronikus alkatrészek kerülhetnek a gépbe, melyek biztosítják az akár heti hét napon át tartó napi 24 órás használatot. Különös figyelemmel kerültek kiválasztásra a lineáris vezető, pneumatika, szilikon henger és az elektronikus vezérlőegység alkatrészei.


Híd nélküli szerkezet: Csak meg kell nézni a piacon kapható legtöbb kasírozó asztal márkát és már is szembe tűnik még egy fontos részlet melyet észre vett a Lamidesk fejlesztője. A Lamidesk kasírozó asztalon nincs felső összekötő híd, amely némi kompromisszumot igényel a fólia kezelésénél. A híd nélküli szerkezet komfortosabb, szabadabb, probléma mentes ragasztási munkát tesz lehetővé.

Acél szerkezet: Ha már egy kasírozó asztal egy adott méretű helyet foglal el és nem változtatható a mérete, akkor miért ne készülne a legerősebb szerkezettel? A megszokott lötyögő, mozgó alumínium profilos szerkezettel (kiállításon teszt, saját tapasztalat kollégánk által!) szemben az acél erősebb, garantáltan nem vetemedik, nem mozog még egyenetlen talajon sem.

Állítható magasság: Alap felszereltségként érkezik ez a funkció! Az applikátor asztal magassága 85 és 100cm között állítható. Ezzel az operátor személy testmagasságához beállítható a kényelmes munkavégézés érdekében.

5 helyről kapcsolható pneumatikus henger emelés:
Nem csak a henger végén, de a gép mind a 4 sarkánál elhelyezésre került egy kapcsoló amivel felemelhető a szilikon henger.

Fűthető henger: A fűthető laminálóhenger opció (65°C-ig) hasznos kiegészítő, ha tökéletes minőségű laminálást szeretnél a hideglamináló fóliák használatánál. A plexi vagy üveglap mögé kasírozásnál viszont kötelező opció ha nem szeretnél apró buborékokat! A melegített henger növeli az öntapadó fólia ragasztójának konzisztenciáját, valamint lágyabbá teszi a fólia anyagát is. Ez által lesz tökéletes a végeredmény.

LED háttérvilágítás: Az opcionális LED backlight kit láthatóvá teszi az apró hibákat, valamint backlit nyomatok tesztelésére is ideális. A LED kit éppen a legjobb helyen, a munkavégzés pontjában világítja meg a munkafolyamatot. A LED asztalvilágítást a gép megrendelése után később is megrendelhető.


Tekercstartó: A Lamidesk tekercstartójára csupán rá kell tenni a laminálófóliát/kasírozandó fóliát. Nem kell bajlódni a nehéz tekercsek felfűzésével. A vágott dekorfólia felapplikálása is egyszerű művelet. Alap kiegészítő!

Lamidesk EasyShift az első, motoros meghajtással rendelkező kasírozó asztal! Nézd meg mennyivel gyorsabb egy manuális kasírozó asztalhoz képest!

A 2018-tól vásárolt gépekre cégünk akár 5 év garanciát biztosít, kivéve a kopóalkatrészekre ( üveglap, gumihenger ) . 


 

Nézd meg a saját szemeddel, teszteld le most! Kérj demo időpontot!
+36 57 506510; sales@signdepot.eu
 

 

Hasonló termékek

Rendelésre
3.650.000 Ft + ÁFA (4.635.500 Ft)
Rendelésre
3.270.000 Ft + ÁFA (4.152.900 Ft)
Rendelésre
3.050.000 Ft + ÁFA (3.873.500 Ft)
Rendelésre
3.050.000 Ft + ÁFA (3.873.500 Ft)
Rendelésre
2.975.000 Ft + ÁFA (3.778.250 Ft)
Rendelésre
2.550.000 Ft + ÁFA (3.238.500 Ft)
Rendelésre
2.450.000 Ft + ÁFA (3.111.500 Ft)
Raktáron
1.600.000 Ft + ÁFA (2.032.000 Ft)
Rendelésre
620.000 Ft + ÁFA (787.400 Ft)
Rendelésre
370.000 Ft + ÁFA (469.900 Ft)
Raktáron
65.000 Ft + ÁFA (82.550 Ft)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő