By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Erős, esztétikus és nem korrodálódik. Haladj a korral és válassz fém helyett műanyag ponyvakarikát!

Erős, esztétikus és nem korrodálódik. Haladj a korral és válassz fém helyett műanyag ponyvakarikát!

Ha reklámponyva és épületháló nyomtatással foglalkozol, akkor biztosan szükséged lesz ringlizés megoldásra is. Talán mellékes apróságnak tűnhet a ponyvakarika alapanyaga, de az ördög a részletekben rejlik. Rövid cikkünkben bebizonyítjuk neked, hogy a Plastgrommet műanyag ponyvakarika jobb mint a fém!

Extra erős és tartós

A Plastgrommet műanyag karika legalább olyan erős és tartós mint a fém, de talán még erősebb! A következő szakítószilárdság teszten láthatod, hogy egy Plastgrommet műanyag karika 135kg-os súlyt viselt el, de ekkor is a ponyva szakadt el, a karika ép maradt! Ezen felül speciális anyagának köszönhetően UV stabil, tehát nem károsítja a tartós napsugárzás sem a reklámanyagod kültéri élettartama alatt.

Szakítószilárdsági teszt

Nem korrodálódik

Vége a ponyvára kifolyt rozsdafoltoknak! Nem rozsdásodik, valamint nehézfémektől, anti-korrozív anyagoktól mentes.

Esztétikus

Mivel átlátszó, ezért design semleges. Reklámponyvák esetében fontos szempont, hogy fehér, fekete és színes grafika esetén a Plastgrommet szinte észrevétlen marad.

Magas minőség

A Plastgrommet Clear Eyelet ponyvakarika mérnöki tervezés és európai gyártás eredménye, ezért a minősége is ennek megfelelően magas szintet képvisel. Erős, mindig méretpontos, stabil EU gyártmány.

„Zöld”, környezettudatos termék

Újrahasznosított polimer alapanyagból készül és PVC mentes. Tökéletes választás környezetbarát festéket és alapanyagokat használó nyomdák számára. PP, PE, HDPE anyagokkal szortírozás nélkül újrahasznosítható! Élelmiszeripari minősítéssel (EU and FDA) rendelkezik. Marketing szempontból is előnyös ha környezettudatos alapanyagokkal dolgozol!

Infláció, emelkedő fém alapanyag árak

Ez az, ami a Plastgrommet karikára nem érvényes! A Plastgrommet árára kevésbé hat a világszinten elrugaszkodott infláció acélra kiható hatása.

Keresd az eredetit!

A Signdepot a Plastgrommat hazai képviselete. A piacon azonban megjelentek a hamisítványok, gyenge utánzatok. A kínai másolat egyrészt nem az elvárt forma struktúrával rendelkezik a megfelelően erős tartáshoz, másrészt nem UV álló és gyártmánytól függően nem újrahasznosított alapanyagból gyártják, továbbá nem ugyan abból a műszaki műanyag alapanyagból készült.

Tartósabb, erősebb, esztétikusabb, nem rozsdásodik... Válts most!

A ponyvakarika nem jelentős költség a ponyva és textil nyomtatásnál, akkor miért választanál elavult megoldást amikor itt van számodra a tökéletes? Válts Te is egy esztétikus, erős, környezetbarát és modern ponyvakarikára, válaszd a Plasgrommet minőségi műanyag ponyvakarikát!

A műanyag karikákhoz alkalmas Plastgrommet ringlizőgépeket is megtalálod a Signdepot kínalátában. A legolcsóbb kézi préstől a teljesen automata berendezésekig.

Vegyi ellenállósági teszt