By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

COVID 19 tájékoztató

COVID 19 tájékoztató

Kedves Ügyfeleink!

A COVID 19 világjárvány miatt a személyes ügyfélfogadás / termékbemutatás szünetel.

Kérjük a webshopunkban adjátok le rendeléseiteket és telefonon érdeklődjetek esetleges kérdéseitekkel!

Köszönjük, hogy együtt működtök, vigyázzunk egymásra!❤️

Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a  COVID 19 világjárvány terjedésének megakadályozása miatt hozott kormányrendeleteket cégünk maximálisan betartja. Ám ügyfeleink és dolgozóink védelmében mi is szigorításokat vezettünk be. 

Személyes kiszolgálás szünetel

Kérünk Titeket, részesítsétek előnyben a webshopunkat, ahol kényelmesen, pillanatok alatt leadhatjátok rendeléseteket 0-24 órában. Az egy munkanapos kiszállítás természetesen jelen helyzetben is biztosított. Kérdéseitekkel kapcsolatban továbbra is rendelkezésetekre áll ügyfélszolgálatunk.

Kiszállítás

Az elektronikus kereskedelem során kérünk Titeket, jelezzétek rendeléseitek leadása során, ha egészségügyi okok miatt zárt területről kérnétek kiszállítást, ugyanis a munkatársaink veszélyeztetett területekre nem léphetnek be.

Gépbemutatás, tesztelés online platformon érhető el

Gépeink, eszközeink bemutatásának és tesztelésének személyes kivitelezését is módosítanunk kellett ezért online lesz elérhető a továbbiakban ez a szolgáltatásunk. Kérjük ezzel kapcsolatban vegyétek fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akikkel időpontot egyeztethettek és a megvalósításhoz szükséges a legideálisabb csatornát (Viber, Whatsup, Teams) tudjátok kiválasztani.

Szervízszolgáltatásunk továbbra is üzemel de csak indokolt esetben

Javasoljuk először a telefonos ügyfélszolgálati segítségnyújtás igénybevételét.

Amennyiben a probléma így nem orvosolható, úgy szervízes kollégánk előre egyeztetett időpontban személyesen segít.

 

Köszönjük az együttműködéseteket!

Vigyázzunk egymásra!

 

Amennyiben elkerülhetetlen a személyes jelenlét kérlek a következő szabályokat tartsátok be!

  •      Az érvényben lévő szabályozások értelmében a Signdepot Europe Kft. teljes zárt területén kötelező a szájat és orrot teljes egészében eltakaró maszk viselése.
  •      Vásárlás közben is fordítsatok figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is: ne érintsétek meg az arcotokat, különösen az ajkakat, az orrot és a szemet kézzel!
  •      Kérjük, kövesétek a köhögés és a légzés higiéniai protokollját! Köhögés vagy tüsszentés esetén takarjátok el a szátokat és az orrotokat egyik könyökötökkel, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobjátok be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe!
  •      Ajánljuk az egyedül történő vásárlást!
  •      Idősebb ügyfeleink kérjék a környezetükben lévő fiatalok segítségét a vásárlás tekintetében és ne hagyják el otthonukat, ha nem muszáj!
  •      Javasoljuk a kártyás fizetést.

Hogyan vigyázunk Rátok mi?

  •      A Signdepot Kft. megkülönböztetett figyelmet fordít a kényelmetekre és biztonságotokra, és minden elvárható intézkedést megteszünk a jövőben is.
  •      Ingyen maszkot biztosítunk részetekre, amennyiben nincs nálatok.
  •      Kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk ki a bejáratnál.
  •      A rendszeres napi takarítások és fertőtlenítések számát megsokszoroztuk. Továbbá folyamatosan fertőtlenítjük gépeinket és egyéb - ügyfeleink által megérintett – felületet.

 

Hasznos információk  

A Kormány által bejelentett veszélyhelyzeti intézkedésekről, valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatosan további tájékoztatás az alábbiakban érhető el:

•             Koronavírus weblap: https://koronavirus.gov.hu

•             Koronavírus Facebook oldal: https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu 

•             Nemzeti Népegészségügyi Központ – A koronavírus megelőzésével kapcsolatos ajánlások:  http://egeszseg.hu/koronavirus-tajekoztatok

•             A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat is üzemeltet a koronavírushoz köthető lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 és 06-80-277-456 valamint egy e-mail cím is rendelkezésre áll: koronavirus@bm.gov.hu