By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Audley DTF 60 PRO tekercses DTF nyomtató szett 60cm + CADLINK Szoftver

Cikkszám: 217-012

BEVEZETŐ AKCIÓ - 400.000 Ft kedvezmény
+CADLINK 11 DTF RIP szoftver 388.000 Ft értékben.

Új, továbbfejlesztett típus!
Tekercses DTF 60cm-es nyomtató rendszer porozó-hőkezelő géppel, elszívóval
Válaszd az egyik legismertebb DTF márkát, melyhez a Signdepot kiváló szolgáltatásai és garanciája társul

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. május 17.
Nem értékelt

Leírás

AUDLEY: Professzionális, stabil nyomtatók verhetetlen áron!

Továbbfejlesztett Típus!


- Frissített festék eláttó rendszer 
- Alacsony festék szint jelző
- Fej ütközés elleni védelem
- Fűtött damperek
- Új, egyenletesebb hőkezelő egység
- Precíz, fejlesztett alapanyag adagoló technika
- Állítható alapanyag leszorítás
- Ragasztópor gyüjtő-visszajuttató rendszer
- Easy Maintenance kialakítás

DTF technológia: Textilre vasalható nyomatokat gyárthatsz ipari minőséggel és tartóssággal!

A DTF (Direct To Foil) egy 2020-ban robbanás szerűen elterjedt új transzfernyomtatás technológia, mely arra a koncepcióra épült, hogy betöltse az űrt a nyomtatható-vasalható transzferpapírok és a költségesebb DTG (Direkt To Garment) pólónyomtatók között. Továbbá nem csak betölti, de ötvözi az ipari szitanyomásnál ismert előnyöket is és a DTG komoly konkurensévé vált. A rendszer lényege a speciális festék, hordozó média és ragasztópor kapcsolata, melyek végeredményeként készül el a pólókra vagy más textil késztermékekre felvasalható matrica. A DTF nyomtatás szenzációs előnye a transzferpapír vasalással és DTG direkt pólónyomtatással szemben, hogy egy géppel valósulhat meg a fehér, színes és fekete textilek, valamint pamut, poliészter és kevertszálas textilek nyomtatása.

Az Audley DTF nyomtató szett felépítése:

Audley DTF nyomtató DTF nyomtató elszívó

Nyomtató

A tekercses nyomtató 2db Epson i3200 nyomtatófejet tartalmaz, melyhez tökéletes kompatibilitásban áll az Audley DTF festék. A 60cm-es nyomtatható szélesség az ajánlott PET film tekercs szélességéhez optimális. Az Audley DTF nyomtató balancer hengeres adagolóval rendelkezik, mely biztosítja a konzisztens adagolást. A nyomtató felületén vákuum asztal, valamint elő- és utófűtő segíti a DTF festék tökéletes tapadását.

Por applikáló - hőkezelő egység

A "porozó" hőkezelő egység feladata a nyomtatóból kilépő, nyomtatott PET film ragasztóval történő bevonása. A speciális transzferragasztó por rátapad a nyomtatott felületre (csak a nyomtatott területet fedi), majd a hőkezelő egység által megolvad és rögzül a nyomaton. Az Audley DTF hőkezelő számtalan előnnyel rendelkezik, mely a konzisztens ipari gyártást támogatja. A por felvitel egyenletes, a felesleges por eltávolításra kerül a megfelelő rázó és az elektrosztatikus rendszerrel.

Elszívó

A ragasztópor hőkezelésekor keletkező gőz és enyhe szag elszívását és megszűrését végzi ez a berendezés. A szűrőbetét cserélhető. A szűrővel a komplett rendszer akár kisebb műhelyekben is probléma nélkül használható.

Működés

A DTF nyomtatás célja tehát a PET filmre nyomott, háttér nélküli és fehér fedő ragasztóporral bevont minta, mely ezt követően felvasalható egy hőpréssel a póló (vagy más pamut, poliészter vagy kevertszálas textil termék) felületére.

DTF folyamat - nyomtatás 1. A CADLINK szoftveres fájl beállítást követően a nyomtatás következik. A nyomtató kinyomtatja a képek a víztiszta film felületére. Mivel a nyomtató és hőkezelő un. online módban egymáshoz kapcsolva automatikusan működik, így a nyomtatóból kilépő tekercses DTF nyomat tovább adagolása kerül a porozó-hőkezelő egységbe.
DTF folyamat - porozás 2. A hőkezelő felviszi a por réteget a nyomatra - csak a nyomtatott területre -  a rázó mechanizmus és az antisztatikus rendszer az összes felesleges porszemcsét eltávolítja. Ez kritikus pont, hiszen a felvasalást követően nem szeretnénk látni a felvasalt mintán kívül ragasztóanyagot a textilen. Az Audley por applikáló rendszere mindig konzisztens minőségben, homogén ragasztópor felületet applikál a nyomtatott fóliára. 
DTF folyamat - hőkezelés 3. A ragasztóporral ellátott nyomat tovább kerül a hőkezelő alagútba, ahol az infra fűtés által megolvad a ragasztópor és ez által egyenletes felületet képez. 
DTF folyamat - feltekercselés 4. A hőkezelés végén a feltekercselt nyomat azonnal készen áll a további feldolgozásra. Tapintható, nem tapad, nem ragad, már csak ki kell vágni a matrica mintákat és azonnal vasalható a póló felületére. 

Az Audley DTF rendszer tartalma

  • Audley Szélesformátumú nyomtató. 60cm nyomtatható szélesség, 2db Epson i3200 nyomtatófej, automata motorikus tekercsadagolás balancer hengerrel.
  • Audley por applikáló - hőkezelő egység. Automata adagolás, porozás, felesleges por eltávolítás, hőkezelés és feltekerés. 
  • CADLINK DFT 11 professzionális RIP szoftver 388.000 Ft értékben
  • Elszívó-légtisztító egység
  • Garancia, kiszállítás

CADLINK Digital Factory 11 for DTF printers: Ha fontos számodra a minőség, gazdaságosság és produktivitás! Ráadásul ingyen adjuk a rendszerhez! 

CADLINK DTF szoftver

CADLINK Digital Factory DTFA szélesformátumú DTF nyomtató mint hardware mellé fontos a megfelelő un. RIP nyomtató szoftver kiválasztása. A legtöbb rendszerhez jár szoftver de nem mind egy, hogy milyen! A CADLINK professzionális kategóriát képvisel, ez nem csak a nyomat színeiben, de számtalan innovatív funkcióban is megmutatkozik. Rendelkezik automata színeltávolítással, mellyel radikálisan csökkenthető a festék felhasználás (például fekete póló esetén a fekete színt). A raszterizálással nem csak tovább növelhető a gazdaságosság, de a nyomat is puhább, rugalmasabb tapintású lesz. A nesting, a nyomtatásra küldött több különböző grafikát egy algoritmus alapján egymáshoz rendezi elforgatva, ez által a fólia felhasználás is gazdaságos ami rövidebb nyomtatási idővel is párosul. További számtalan okos funkciót kapsz a CADLINK nyomtató szoftverrel, mellyel előnyt élvezhetsz más, olcsóbb RIP szoftvereket felhasználó DTF tulajdonossal szemben! 

A CADLINK szoftver nem csak kompatibilis az Audley szélesformátumú tekercses DTF nyomtatójával de ICC színprofilokat is tartalmaz a színhelyes nyomtatás érdekében. A fehér festék felhasználása is gazdaságos és beállítható a kívánt alányomási mód. 

 

 

Kérj demo időpontot most és teszteld le élőben a piac egyik legnépszerűbb tekercses DTF rendszerét!


Paraméterek

NYOMTATÓ PARAMÉTEREK
Nyomtatható szélesség 60cm
Nyomtatófej Epson i-3200 (2db)
Festék vízbázisú DTF pigment festék
Szín konfiguráció CMYK + fehér
Fűtés 3utas fűtés. nyomtatás előtt, közben, után
Szárítás Infravörös sugárzó + ventillátor sor
Vákuum Vákuum felület a nyomtatóasztalon
Tekercsadagolás Motormeghajtásos tekercsadagoló + balancer henger
RIP szoftver Cadlink Digital Factory DTF
Operációs rendszer szükséglet Windows 10
Nyomtatható anyag PET film
Működési környezet 18 - 30C fok között, 40 - 65% páratartalom között
Áramellátás 230V / 50-60Hz
Súly Súly:160 kg
Méret 170x145x80cm (szél. x mag. x mély.)
HŐKEZELŐ PARAMÉTEREK
Maximum adagolható szélesség 100cm
Beépített elszívó Igen
Ragasztópor adagoló Igen
Ragasztópor visszaforgató Igen
Ragasztópor rázó Igen
Vákuum Igen
Adagolás Motorikus feltekercselés
Fűtés Infravörös fűtőszálakkal 60 - 140C
Teljesítmény 4000W
Áramellátás 230V / 50-60Hz
Súly 155 kg (if DF-700L(A) is 280 kg)
Méret 250x115x110cm (hossz. x szél. x mag.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!