By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Audley DTF tekercses nyomtató rendszer + CADLINK DTF szoftver

Cikkszám: 217-005

Bevezető akció! Élj az előrendelés lehetőségével!
600.000 Ft kedvezmény + CADLINK profi DTF RIP szoftver 220.000 Ft értékben.

A kedvezményeket az akciós ár már tartalmazza.

Tekercses DTF (Direct To Foil) transzfernyomtató rendszer szélesformátumú nyomtatóval, porozó-hőkezelő géppel és légtisztítóval. 

Válaszd az egyik legismertebb DTF márkát, melyhez a Signdepot kiváló szolgáltatásai és garanciája társul! 

Nálunk a rendszer a professzionális CADLINK Digital Factory 10 DTF nyomtató szoftverrel érkezik, mellyel több gazdaságosságot és produktivitást segítő funkciót kapsz! 

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. május 21.
Nem értékelt

Leírás

DTF technológia: Textilre vasalható nyomatokat gyárthatsz ipari minőséggel és tartóssággal!

A DTF (Direct To Foil) egy 2020-ban robbanás szerűen elterjedt új transzfernyomtatás technológia, mely arra a koncepcióra épült, hogy betöltse az űrt a nyomtatható-vasalható transzferpapírok és a költségesebb DTG (Direkt To Garment) pólónyomtatók között. Továbbá nem csak betölti, de ötvözi az ipari szitanyomásnál ismert előnyöket is és a DTG komoly konkurensévé vált. A rendszer lényege a speciális festék, hordozó média és ragasztópor kapcsolata, melyek végeredményeként készül el a pólókra vagy más textil késztermékekre felvasalható matrica. A DTF nyomtatás szenzációs előnye a transzferpapír vasalással és DTG direkt pólónyomtatással szemben, hogy egy géppel valósulhat meg a fehér, színes és fekete textilek, valamint pamut, poliészter és kevertszálas textilek nyomtatása.

Az Audley DTF nyomtató szett felépítése:

Audley DTF nyomtató Audley DTF hőkezelő porozó gép DTF nyomtató elszívó

Nyomtató

A tekercses nyomtató 2db Epson i3200 nyomtatófejet tartalmaz, melyhez tökéletes kompatibilitásban áll az Audley DTF festék. A 60cm-es nyomtatható szélesség az ajánlott PET film tekercs szélességéhez optimális. Az Audley DTF nyomtató balancer hengeres adagolóval rendelkezik, mely biztosítja a konzisztens adagolást. A nyomtató felületén vákuum asztal, valamint elő- és utófűtő segíti a DTF festék tökéletes tapadását.

Por applikáló - hőkezelő egység

A "porozó" hőkezelő egység feladata a nyomtatóból kilépő, nyomtatott PET film ragasztóval történő bevonása. A speciális transzferragasztó por rátapad a nyomtatott felületre (csak a nyomtatott területet fedi), majd a hőkezelő egység által megolvad és rögzül a nyomaton. Az Audley DTF hőkezelő számtalan előnnyel rendelkezik, mely a konzisztens ipari gyártást támogatja. A por felvitel egyenletes, a felesleges por eltávolításra kerül a megfelelő rázó és az elektrosztatikus rendszerrel.

Elszívó

A ragasztópor hőkezelésekor keletkező gőz és enyhe szag elszívását és megszűrését végzi ez a berendezés. A szűrőbetét cserélhető. A szűrővel a komplett rendszer akár kisebb műhelyekben is probléma nélkül használható.

Működés

A DTF nyomtatás célja tehát a PET filmre nyomott, háttér nélküli és fehér fedő ragasztóporral bevont minta, mely ezt követően felvasalható egy hőpréssel a póló (vagy más pamut, poliészter vagy kevertszálas textil termék) felületére.

DTF folyamat - nyomtatás 1. A CADLINK szoftveres fájl beállítást követően a nyomtatás következik. A nyomtató kinyomtatja a képek a víztiszta film felületére. Mivel a nyomtató és hőkezelő un. online módban egymáshoz kapcsolva automatikusan működik, így a nyomtatóból kilépő tekercses DTF nyomat tovább adagolása kerül a porozó-hőkezelő egységbe.
DTF folyamat - porozás 2. A hőkezelő felviszi a por réteget a nyomatra - csak a nyomtatott területre -  a rázó mechanizmus és az antisztatikus rendszer az összes felesleges porszemcsét eltávolítja. Ez kritikus pont, hiszen a felvasalást követően nem szeretnénk látni a felvasalt mintán kívül ragasztóanyagot a textilen. Az Audley por applikáló rendszere mindig konzisztens minőségben, homogén ragasztópor felületet applikál a nyomtatott fóliára. 
DTF folyamat - hőkezelés 3. A ragasztóporral ellátott nyomat tovább kerül a hőkezelő alagútba, ahol az infra fűtés által megolvad a ragasztópor és ez által egyenletes felületet képez. 
DTF folyamat - feltekercselés 4. A hőkezelés végén a feltekercselt nyomat azonnal készen áll a további feldolgozásra. Tapintható, nem tapad, nem ragad, már csak ki kell vágni a matrica mintákat és azonnal vasalható a póló felületére. 

Az Audley DTF rendszer tartalma

  • Audley Szélesformátumú nyomtató. 60cm nyomtatható szélesség, 2db Epson i3200 nyomtatófej, automata motorikus tekercsadagolás balancer hengerrel.
  • Audley por applikáló - hőkezelő egység. Automata adagolás, porozás, felesleges por eltávolítás, hőkezelés és feltekerés. 
  • Elszívó-légtisztító egység

CADLINK Digital Factory 10 for DTF printers: Ha fontos számodra a minőség, gazdaságosság és produktivitás! Ráadásul ingyen adjuk a rendszerhez! 

CADLINK DTF szoftver

CADLINK Digital Factory DTFA szélesformátumú DTF nyomtató mint hardware mellé fontos a megfelelő un. RIP nyomtató szoftver kiválasztása. A legtöbb rendszerhez jár szoftver de nem mind egy, hogy milyen! A CADLINK professzionális kategóriát képvisel, ez nem csak a nyomat színeiben, de számtalan innovatív funkcióban is megmutatkozik. Rendelkezik automata színeltávolítással, mellyel radikálisan csökkenthető a festék felhasználás (például fekete póló esetén a fekete színt). A raszterizálással nem csak tovább növelhető a gazdaságosság, de a nyomat is puhább, rugalmasabb tapintású lesz. A nesting, a nyomtatásra küldött több különböző grafikát egy algoritmus alapján egymáshoz rendezi elforgatva, ez által a fólia felhasználás is gazdaságos ami rövidebb nyomtatási idővel is párosul. További számtalan okos funkciót kapsz a CADLINK nyomtató szoftverrel, mellyel előnyt élvezhetsz más, olcsóbb RIP szoftvereket felhasználó DTF tulajdonossal szemben! 

A CADLINK szoftver nem csak kompatibilis az Audley szélesformátumú tekercses DTF nyomtatójával de ICC színprofilokat is tartalmaz a színhelyes nyomtatás érdekében. A fehér festék felhasználása is gazdaságos és beállítható a kívánt alányomási mód. 

 

 

Kérj demo időpontot most és teszteld le élőben a piac egyik legnépszerűbb tekercses DTF rendszerét!


Paraméterek

NYOMTATÓ PARAMÉTEREK
Nyomtatható szélesség 60cm
Nyomtatófej Epson i-3200 (2db)
Festék vízbázisú DTF pigment festék
Szín konfiguráció CMYK + fehér
Fűtés Előfűtő és utófűtő felület
Szárítás Infravörös sugárzó + ventillátor sor
Vákuum Vákuum felület a nyomtatóasztalon
Tekercsadagolás Motormeghajtásos tekercsadagoló + balancer henger
RIP szoftver Cadlink Digital Factory DTF
Operációs rendszer szükséglet Windows 10
Nyomtatható anyag PET film
Működési környezet 18 - 30C fok között, 40 - 65% páratartalom között
Áramellátás 230V / 50-60Hz
Súly 172kg / 185kg (csomagolás nélkül / csomagolva)
Méret 237x71x63cm
HŐKEZELŐ PARAMÉTEREK
Maximum adagolható szélesség 100cm
Ragasztópor adagoló Igen
Ragasztópor rázó Igen
Páramentesítő Igen
Elektrosztatikus felület tisztítás Igen
Adagolás Automata adagolás és feltekercselés
Fűtés Infravörös fűtőszálakkal 60 - 140C
Teljesítmény 4000W
Áramellátás 230V / 50-60Hz
Súly 174kg / 200kg (csomagolás nélkül / csomagolva)
Csomagolt méret 139x124x126cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!