By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Audley DTF 30 PRO tekercses DTF nyomtató szett 30cm + CADLINK Szoftver

Cikkszám: 217-013

BEVEZETŐ AKCIÓ - 200.000 Ft kedvezmény
+CADLINK 11 DTF RIP szoftver 388.000 Ft értékben.

Kompakt, gyors 30cm-es tekercses DTF szett 
DUPLA EPSON 3200 fejjel! 
Porozó-hőkezelő géppel, elszívóval

Válaszd az egyik legismertebb DTF márkát, melyhez a Signdepot kiváló szolgáltatásai és garanciája társul

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. február 27.
Nem értékelt

Leírás

AUDLEY: Professzionális, stabil nyomtatók verhetetlen áron!
 

Belépő áron professzionális tekercses DTF nyomtató – AUDLEY DTF 30 PRO

Tökéletes alternatíva a nagy 60cm tekercses és az asztali gépek között! 
Ha nincs lehetőséged ipari, nagy DTF rendszert vásárolnod de a nagyon lassú és átalakított asztali DTF nyomtatók helyett elérhető árú, gyors nyomtatóra vágysz, akkor az AUDLEY PRO 30cm-es DTF nyomtató a tökéletes választás.

2x EPSON i3200 fej - STABIL és GYORS!

Sok esetben a 30cm-es gépeket olcsóbb, lassabb fejekkel szerelik de az AUDLEY DFT 30 PRO dupla Epson i3200 fejjel dolgozik

Ha szeretnéd elkerülni az asztali L1800 és egyéb olcsóbb átalakított és az olcsóbb, tekercses 30cm nyomtatókkal való problémákat, akkor egy professzionális i3200 fejjel szerelt DTF nyomtató a megoldás.

AUDLEY DTF 30 PRO előnyök
- Kedvező ár/érték arány
- Ipari nyomtatófejek
- Nagy kapacitású festéktartályok
- Fehér festék keringető rendszer
- Tekercsről-tekercsre automata gyártás
- Automatikus porozás, hőkezelés
- Profi, gyors, stabil működés
- Kevesebb karbantartás

DTF technológia: Textilre vasalható nyomatokat gyárthatsz ipari minőséggel és tartóssággal!

A DTF (Direct To Foil) egy 2020-ban robbanás szerűen elterjedt új transzfernyomtatás technológia, mely arra a koncepcióra épült, hogy betöltse az űrt a nyomtatható-vasalható transzferpapírok és a költségesebb DTG (Direkt To Garment) pólónyomtatók között. Továbbá nem csak betölti, de ötvözi az ipari szitanyomásnál ismert előnyöket is és a DTG komoly konkurensévé vált. A rendszer lényege a speciális festék, hordozó média és ragasztópor kapcsolata, melyek végeredményeként készül el a pólókra vagy más textil késztermékekre felvasalható matrica. A DTF nyomtatás szenzációs előnye a transzferpapír vasalással és DTG direkt pólónyomtatással szemben, hogy egy géppel valósulhat meg a fehér, színes és fekete textilek, valamint pamut, poliészter és kevertszálas textilek nyomtatása.

Az Audley DTF nyomtató szett felépítése:

Audley DTF nyomtató DTF nyomtató elszívó

Nyomtató

A tekercses nyomtató 2db Epson i3200 nyomtatófejet tartalmaz, melyhez tökéletes kompatibilitásban áll az Inktec DTF festék. A 30cm-es nyomtatható szélesség az ajánlott PET film tekercs szélességéhez optimális. Az Audley DTF nyomtató  hengeres tekercs adagolóval rendelkezik, mely biztosítja a konzisztens adagolást.

Por applikáló - hőkezelő egység

A "porozó" hőkezelő egység feladata a nyomtatóból kilépő, nyomtatott PET film ragasztóval történő bevonása és feltekercselése. A speciális transzferragasztó por rátapad a nyomtatott felületre (csak a nyomtatott területet fedi), majd a hőkezelő egység által megolvad és rögzül a nyomaton. Az Audley DTF hőkezelő számtalan előnnyel rendelkezik, mely a konzisztens ipari gyártást támogatja. A por felvitel egyenletes, a felesleges por eltávolításra kerül a megfelelő rázó és az elektrosztatikus rendszerrel.

Elszívó

A ragasztópor hőkezelésekor keletkező gőz és enyhe szag elszívását és megszűrését végzi ez a berendezés. A szűrőbetét cserélhető. A szűrővel a komplett rendszer akár kisebb műhelyekben is probléma nélkül használható.

Működés

A DTF nyomtatás célja tehát a PET filmre nyomott, háttér nélküli és fehér fedő ragasztóporral bevont minta, mely ezt követően felvasalható egy hőpréssel a póló (vagy más pamut, poliészter vagy kevertszálas textil termék) felületére.

DTF folyamat - nyomtatás 1. A CADLINK szoftveres fájl beállítást követően a nyomtatás következik. A nyomtató kinyomtatja a képek a víztiszta film felületére. Mivel a nyomtató és hőkezelő un. online módban egymáshoz kapcsolva automatikusan működik, így a nyomtatóból kilépő tekercses DTF nyomat tovább adagolása kerül a porozó-hőkezelő egységbe.
DTF folyamat - porozás 2. A hőkezelő felviszi a por réteget a nyomatra - csak a nyomtatott területre -  a rázó mechanizmus és az antisztatikus rendszer az összes felesleges porszemcsét eltávolítja. Ez kritikus pont, hiszen a felvasalást követően nem szeretnénk látni a felvasalt mintán kívül ragasztóanyagot a textilen. Az Audley por applikáló rendszere mindig konzisztens minőségben, homogén ragasztópor felületet applikál a nyomtatott fóliára. 
DTF folyamat - hőkezelés 3. A ragasztóporral ellátott nyomat tovább kerül a hőkezelő alagútba, ahol az infra fűtés által megolvad a ragasztópor és ez által egyenletes felületet képez. 
DTF folyamat - feltekercselés 4. A hőkezelés végén a feltekercselt nyomat azonnal készen áll a további feldolgozásra. Tapintható, nem tapad, nem ragad, már csak ki kell vágni a matrica mintákat és azonnal vasalható a póló felületére. 

Az Audley DTF rendszer tartalma

  • Audley Szélesformátumú nyomtató. 60cm nyomtatható szélesség, 2db Epson i3200 nyomtatófej, automata motorikus tekercsadagolás balancer hengerrel.
  • Audley por applikáló - hőkezelő egység. Automata adagolás, porozás, felesleges por eltávolítás, hőkezelés és feltekerés. 
  • CADLINK DFT 11 professzionális RIP szoftver 388.000 Ft értékben
  • Elszívó
  • Garancia, kiszállítás

CADLINK Digital Factory 11 for DTF printers: Ha fontos számodra a minőség, gazdaságosság és produktivitás! Ráadásul ingyen adjuk a rendszerhez! 

CADLINK DTF szoftver

CADLINK Digital Factory DTFA szélesformátumú DTF nyomtató mint hardware mellé fontos a megfelelő un. RIP nyomtató szoftver kiválasztása. A legtöbb rendszerhez jár szoftver de nem mind egy, hogy milyen! A CADLINK professzionális kategóriát képvisel, ez nem csak a nyomat színeiben, de számtalan innovatív funkcióban is megmutatkozik. Rendelkezik automata színeltávolítással, mellyel radikálisan csökkenthető a festék felhasználás (például fekete póló esetén a fekete színt). A raszterizálással nem csak tovább növelhető a gazdaságosság, de a nyomat is puhább, rugalmasabb tapintású lesz. A nesting, a nyomtatásra küldött több különböző grafikát egy algoritmus alapján egymáshoz rendezi elforgatva, ez által a fólia felhasználás is gazdaságos ami rövidebb nyomtatási idővel is párosul. További számtalan okos funkciót kapsz a CADLINK nyomtató szoftverrel, mellyel előnyt élvezhetsz más, olcsóbb RIP szoftvereket felhasználó DTF tulajdonossal szemben! 

A CADLINK szoftver nem csak kompatibilis az Audley szélesformátumú tekercses DTF nyomtatójával de ICC színprofilokat is tartalmaz a színhelyes nyomtatás érdekében. A fehér festék felhasználása is gazdaságos és beállítható a kívánt alányomási mód. 

 

 

Kérj demo időpontot most és teszteld le élőben a piac egyik legnépszerűbb tekercses DTF rendszerét!


Paraméterek

NYOMTATÓ PARAMÉTEREK
Nyomtatható szélesség 30cm
Nyomtatófej Epson i-3200 (2db)
Festék vízbázisú DTF pigment festék
Szín konfiguráció CMYK + fehér
Fűtés 3 utas ( elő, utó, nyomtatási terület)
Szárítás Infravörös sugárzó + ventillátor sor
Vákuum Vákuum felület a nyomtatóasztalon
Tekercsadagolás Igen
RIP szoftver Cadlink Digital Factory DTF
Operációs rendszer szükséglet Windows 10
Nyomtatható anyag PET film
Működési környezet 18 - 30C fok között, 40 - 65% páratartalom között
Áramellátás 230V / 50-60Hz
Súly 100 kg
Nyomtató Méret 110x100x70cm (szél. x mag. x mély.)
HŐKEZELŐ PARAMÉTEREK
Hőkezelő méret 70x80x170cm (szél. x mag. x mély.)
Súly 95 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!