By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

EU pályázatunk

EU pályázatunk

A Signdepot Europe Korlátolt Felelősségű Társaság versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén.

A Signdepot Europe Korlátolt Felelősségű Társaság versenyképességének növelése érdekében vásárolt meg 1db HSG G3015E-22Q 2kW lézervágógépet, melynek értéke 50,52 millió forint. A GINOP-2.1.8-17-2018-02255 pályázati azonosítószámú, „A Signdepot Europe Kft versenyképességének növelése adaptív technológia innováció révén”című projektünk 50%-os mértékű, 25,26 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A Signdepot Europe Kft-t Szabó Zsombor tulajdonos, ügyvezető alapította 2008-ban. A cég reklámgrafikai megoldásokhoz és reklámajándék gyártáshoz kínál gépeket, kellékeket, alapanyagokat. Ismert gyártók kizárólagos magyarországi képviseletét látja el a Kft. Folyamatosan bővítjük készleteinket, hogy mindig szakmai újdonságokkal tudjuk kiszolgálni partnereinket. A kereskedelem mellett a szervizelés is a cégen belül történik. Rendelkezésre áll egy bemutatóterem, ahol a vásárlás előtt szinte az összes termék személyesen is megtekinthető, kipróbálható. Többek között a felsorolt termékek vásárolhatók: Lézergravírozók, hőprések, szublimációs nyomtatási kellékek, pólónyomtatási kellékek, vágóplotterek, laminálógépek, posztervágógépek és sok más érdekes termék kreatív grafikai megoldásokhoz. Versenyképességünk növelése érdekében a pályázat segítségével szolgáltatói, gyártói tevékenységünket bővítettük.

A tervezeteknek megfelelően megvásárlásra került 1db új eszköz, egy HSG G3015E-22Q 2kW lézervágógép. Az eszköz az új kialakított üzemcsarnokunkban került elhelyezésre. A pályázat segítségével megvásárolt eszköz a jelenlegi tevékenységeinkhez kapcsolódóan új terméket tud előállítani, a natúr fémlemezek és félkész vagy kész fémtermékek digitális lézeres megmunkálásával bővült a szolgáltatás. A beszerzett digitális vágógép a könnyű és nehézipar területén alkalmazott szinte összes alapanyag digitális kivágására alkalmas. Többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására lett képes a vállalkozás, ennek köszönhetően, nő a vállalkozása versenyképessége, növekszik hatékonyságunk, a jövedelmezőség bővülése és új piacok kialakulása várható. A fejlesztésnek köszönhetően létszámbővítésre is sor kerül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pályázatok