By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

OKI szélesformátumú nyomtatók

Oki szélesformátumú oldószeres nyomtatókOKI Data szélesformátumú nyomtatók: Prémium minőségű nyomtatás alacsony szagtartalmú festékekkel

Az új generációs OKI Data tekercses nyomtatók a valóban kompromisszum mentes nyomtatást és élhetőbb, jobb munkahelyi környezetet garantálnak. Az ízig-vérig japán csúcsminőség a számtalan új innovatív technológiákkal párosulva létrehozza az oldószeres nyomtatók új generációját. Olyan új technológiák segítik a felügyeletmentes nyomtatást mint automatikus anyag előretolás szabályzás és kétirányú nyomtatás szabályzás optikai szenzorokkal, dinamikus festékcsepp méret szabályzás, csíkozás mentes "Smart Pass" technológia, felügyeleti applikáció, antisztatizáló fejkocsi és sok sok egyéb hasznos innovatív funkció.

  Okidata szélesformátumú nyomtatók  OKI tekercses nyomtatók japán minőség  Greenguard Gold festék  Ecolabel festék

A festék: Az új SX festék szériánk nem csak Nordic Ecolabel és Greenguard GOLD certifikációkkal, ökocímkékkel rendelkezik, de a piacon egyedülálló módon a normál oldószeres festékektől nagyobb pigment sűrűsséggel rendelkezik, így tovább növelve a színterjedelmet és a lehető legjobb backlight nyomtatási minőséget jobban fedő színekkel. Az SX festékben több pigment, kevesebb bázis oldószer található. Ráadásul szinte teljesen szagmentes, így javítva az irodai körülmények közötti jobb levegő minőséget kevesebb kémiai kibocsájtással. A csúcsminőségért nem kell csillagászati festékárat fizetned! Már a belépő szintű E nyomtató szériánál is 500ml-es nagykapacitású gazdaságos festékkazettákat adunk, nagyobb produktív nyomtatóknál 1.5, 3 vagy akár 8L-es kiszerelések is elérhetők.

 

A nyomtató: Az OKI Data nyomtatók típustól főggen 4, 6 vagy 8 színrendszerrel rendelhetők, valamint a W széria akár neon festékkel is, mely nappal feltűnő színeket biztosít (CMYK nyomtatásnál is) éjszaka pedig fluoreszkál. A nyomtatóink egytől egyig a legmagasabb minőségű produktív nyomtatásra vannak kifejlesztve. Nincs csíkozás, nincs felügyelet nélkül hagyott nyomtatásból eredő hibás nyomat, nincs hullámos anyagból eredő nyomtatófej vagy nyomat kár, nincs szemcsés kinézetű halvány színek...csak dőlj hátra és élvezd a csúcsminősget!

Rendezés:
Nézet:
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 1616mm nyomatszélességgel.
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 1616mm nyomatszélességgel.
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 2632mm / 1890mm nyomatszélességgel.
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 2632mm nyomatszélességgel.
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 1616mm /1362mm nyomatszélességgel.
Szélesformátumú eco-solvent nyomtató 2632mm / 1890mm nyomatszélességgel.