By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

G3015A fiber lézervágógép

G-A széria: A HSG legnépszerűbb típusa! 3000x1500mm asztalváltóval és IPG fiber lézerforrással 1kW-tól 4kW-ig.

Bővebb információ: www.xlase.hu

Elérhetőség: Rendelésre

Leírás

Fiber lézer fejG3015A fémvágó lézergép: Csúcsminőség, teljes védőburkolat + táblaváltó. A legnépszerűbb modellünk, elégedett ügyfelekkel!

A G3015A hasonló technikai specifikációkkal rendelkezik mint a G3015C fémvágó berendezés, de ezt a típust felszereltük védőburkolattal és táblaváltóval, valamint nagyobb teljesítményű szervomotorok a magasabb 120m/perc sebesség érdekében. A védőburkolat több műszakos üzemi körülmények esetén nagyobb biztonságos és szabadságot biztosít, illetve csak így érhetők el a több mint 1kW-os fiber lézer teljesítmények. A táblaváltó funkció folyamatos üzemeltetést tesz lehetővé, növeli a bruttó normaidőt. Az egyik asztal a lézergépben vágás alatt, e közben a másik asztal leszedés/felrakás alatt, majd automatikus asztalcsere. A fiber lézerforrás a világ vezető márkától IPG-től érkezik, 1kW-tól 4kW-ig. Az ipari használatra szánt berendezés a G szériából jól ismert minőségi fődarabokat tartalmazza (német Wittenstein Alpha meghajtás, Sanyo szervo motorok, német Precitec lézerfej, IPG/Nlight fiber lézerforrás) a valós 0.05mm-es visszatérési pontosság, 0.03mm-es pozícionálási pontosság, a 120m/perc sebesség és 1.5G maximális gyorsulás érdekében. A G3015A komplett rendszerként érkezik vágószoftverrel, lemeztervező szoftverrel (nesting), szállítva, beüzemelve és oktatással.

Bővebb információ: www.xlase.hu

Paraméterek

Hasznos munkaterület 3000x1500mm
Lézerfej Klinge vagy Precitec (opció)
X/Y visszatérési pontosság 0.05mm/1000mm
Asztal kapacitás Maximum 800kg
Max. sebesség 120m/min
Max. gyorsulás 1.5G
Vágógáz szükséglet Oxigén és Nitrogén
Fiber lézer IPG 1000W - 4000W rendeléskor választandó
Fém vágás Acél, rozsdamentes acél, rozsdamentes fóliázott acél, galvanizált acél és alumínium (1kW esetén)
Max. vágható vastagság szénacél 1kW 10mm
Max. vágható vastagság rozsdamentes acél 1kW 5mm
Súly 7500kg
Cserélhető asztalfelület Van (2db asztal, automata asztalcserélő)
Burkolat Van

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!