By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

OKI Pro9541dn 5színes A3 lednyomtató

Cikkszám: 47-006

Professzionális 5 színes A3 lednyomtató. CMYK + 1 szín, fehér vagy átlátszó szín készlettel. Ajánlatkérés: sales@signdepot.eu

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. február 09.
Nem értékelt

Leírás

Az irodák és grafikai stúdiók királya megérkezett! OKI Pro9541 5+1 színes lednyomtató! CMYK + Fehér vagy Spot lakk (forma lakk)!

 


Tudj meg többet az fehér nyomtatás és transzfernyomtatás lehetőségeiről!
>>Töltsd le most az OKI fehér toneres prezentációnkat!<<
(PDF formátum, a letöltéshez nem szükséges regisztrálni!) 
 


 

Oki ES9541 nyomtatóAz OKI cég hatalmas léptekkel, évről-évre forradalmi újdonságokkal lepi meg a digitális nyomtató piacot. Az OKI 2012-ben forradalmasította a piacot a fehér toneres nyomtató megjelenésével. A fehér toneres nyomtatókat a Signdepot, mint Kiemelt OKI ES/Pro Partner indította el az országban. Nincs ez másként az innovatív, Pro9541dn 5 színes led nyomtató esetén sem. Cégünk elsőként kezdte el forgalmazni a főleg kreatív vállalkozások, cégek, grafikai stúdiók számára ezt az egyedülálló készüléket.

Az OKI az Pro9541 nyomtatóval olyan, a piacon egyeduralkodó 5 színes készüléket alkotott, melynek nincs ellenfele a digitális nyomtatásban. Az 5. színnek köszönhetően csak a képzelet szab határt a cégeknek a gyártás során. Legyen szó kreatív nyomtatásról, kiadványokról, pólógyártásról és egyedi ajándék gyártásról az OKI új készüléke a Te mindenesed lehet az irodában. Igényeid szerint kiegészítheted fehér vagy lakkal az alap 4 nyomdai színeket (CMYK). A lakkot csak a meghatározott helyekre nyomtatva lenyűgöző látványú kiadványokat (helyenként matt, helyenként fényes) nyomtathatsz. A fehér szín szabadon választható, hogy a nyomat aljára vagy tetejére kerüljön, illetve csak a nyomtatott terület alá, mint maszk vagy az egész képre. Többet tud, mint egy direkt pólónyomtató!
 

Lenyűgöző felbontás + nemesítés

A készülék az OKI díjnyertes digitális technológiáját használja, mellyel a legélesebb nyomatok is elkészíthetők. A Multi-level ProQ technológiával ötvözve lenyűgöző színeket produkál.
5. Fehérrel vagy lakkal nemesíthetjük vagy akár direkt színnel nyomtathatjuk grafikáink
at.
 

Gyors!

A digitális Led nyomtatási technológiának köszönhető, hogy az Pro9541 nyomtatóval professzionális minőségű nyomatokat készíthetünk akár 50 lap/perc gyorsasággal.
 

Költséghatékony!

Az 5. szín megjelenése mellett hatalmas hangsúlyt kell fektetni a költséghatékony üzemeltetésre. A készülék a nagykapacitású kellékanyaginak köszönhetően üzemeltetési költségekben verhetetlen!
A versenyképes beruházási összeg a nagykapacitású kazettákkal ötvözve jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket, ami rettentően fontos a nagy fedettségű nyomatokat igénylő munkák esetén (pl. grafikai munkák, szórólap, prospektus és pólógyártás)
 

OKI Pro9541 sokrétű felhasználása! - EGYEDI AJÁNDÉKGYÁRTÁS / PÓLÓGYÁRTÁS

OKI fehér toneres nyomtatás, pólónyomtatás, reklámtárgy nyomtatáshoz

Az Pro9541 áttörést jelent a vállalkozások számára, hiszen egy készülékkel lefedhető több piaci szegmens is! Az új 5színes technológiának köszönhetően kis példányszámú nyomtatást is költséghatékonyan és gyorsan el tudjuk végezni, akár fehér (vagy átlátszó) nyomattal is kiegészítve. Pólógyártás a sima Signdepot egyedi póló nyomtatás és ajándéktárgy

fehér toneres nyomtatóhoz hasonlóan ezzel a készülékkel is tökéletesen működik még költséghatékonyabban, immáron 5 SZÍNNEL!
Az egyedi ajándékgyártáshoz és pólónyomtatáshoz elengedhetetlenek a Signdepot által szállított professzionális transzferpapírok
. Ezeket az új OKI nyomtatóval nyomtatva, majd az ajándéktárgyra/textilre vasalva látványos és tartós megoldást kapunk. OKI ES9541 színes fehér és lakk nyomtató

Papírkezelésben is professzionális!

A papírvastagság tekintetében is remelek az új készülék. Akár 360 g/m2 súlyig egyoldalas, vagy 320 g/m2-ig kétoldalas nyomtatás sem okoz neki akadályt. Lapméretek tekintetében is tekintélyes a tudás, hiszen az A6-tól az SRA3-ig terjedő lapméretet is tudja a készülék. Igény esetén akár 30 cm x 1,3 méteres bannereket is tudunk nyomtatni, mindezt költséghatékonyan.

Melyik szín választható 5. színnek?

A nyomtató csak 5 tonerrel működik, ezért ki kell választani, hogy melyik tintát szeretnénk 5. színként. Választható színek: FEHÉR vagy ÁTLÁTSZÓ (átlátszó fényes lakk) Mindkét szín megvásárolható de egyszerre csak egy használható. A csere gyors és egyszerű.

A fehér szín nyomtatása különböző papírokra mindig is kihívás volt, de mindez most egyszerűen elvégezhető. A fehér színt főleg a pólógyártásban tudjuk sokrétűen felhasználni, de bármilyen grafikai munkához,nyomathoz tökéletesen alkalmazható.
A fehér szín nyomtatása az A4-es Pro7411WT nyomtatóval is tökéletesen kivitelezhető volt, de ott a fekete színt helyettesítette az OKI a fehér tonerrel. A fekete színt a 7411WT az alapszínek keveréséből állítja elő. Ez is jó megoldás, de így valamivel több tonert fogyaszt a nyomtató a fekete szín nyomtatásakor. A Pro9541 esetén a 3 alapszín mellett külön kapunk fekete színt is, valamint 5. színként használhatjuk a fehéret vagy a lakkot. Tetszőlegesen kiválaszthatjuk, hogy a fehér szín a nyomat alá, vagy a nyomat felé kerüljön! A lakknál pedig csak a meghatározott területre nyomtatható, így a nyomdai szakmánál ismert spot lakk vagy forma lakk megoldás most már az irodai lézernyomtatásnál is megvalósult!

A fényes forma lakk felhasználásának számtalan lehetősge van, de főleg a nemesítést célozza meg. A nyomaton bárhová helyezhető a színtelen fényes festék, így akár egy-egy betűt vagy csíkot is fantasztikusan kie
melhetünk, díszíthetünk. Rengeteg új lehetőséget teremt a nyomtató. Szép, fénylő bevonatot készíthetünk. Végre tiszta fényt vihetünk fel a szórólapokra, névjegykártyákra és egyéb nyomtatott alapanyagainkra. Kreatív üdvözlő kártyák, névjegykártyák, szóró anyagok, prospektus...

 
FEHÉ
5 színes OKI nyomtatóR és LAKK cseréje?
A két választható sz
ín közötti váltás könnyen megoldható! Az opcionális szín csomag tartalmaz egy tonerpatront, egy fényhengert, és egy átvezetőt. Tehát ha a fehér 5. színt szeretnénk áttetszőre cserélni, akkor ezt egyszerűen megtehetjük a csomag összetevők cseréjével pár perc alatt szervizelés nélkül. A teljes csomag cseréjének köszönhetően nem szennyezik egymást az összetevők! A készülék kompatibilis az opcionálisan vásárolható (vagy már meglévő) Fiery XF Version 5 Digital Front End szoftverrel, mely speciális színkezelési lehetőségével, direkt színek, nyomdai színek és egyéb speciális színmélység optimalizálással segíti a munkát.

OKI Pro9541 Nyomtató technikai információk:

5 színes led duplex nyomtató

A3 méret

CMYK+1 szín
10.9 cm led kijelző
Nyomtatási sebesség: A4: 50 oldal/perc színes/ff, A3: 28 oldal/perc színes/ff, Fehér : akár 45oldal/perc, Átlátszó: 18 oldal/perc
Processzor sebesség: 1.2 GHZ

Hálózati interfész: Hi-Speed USB 2.0, 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Nyomtatási minőség: ProQ2400 Multi-level Technology, 1200x1200 dpi
Papír kezelés: A nyomtató 1 tálcával kerül forgalomba. A 2. és 3. tálca opcionálisan beszerezhető.
1/2/3 tálca: 530 ív 80 grammos papír esetén,
Többcélú tálca: 300 ív 80 grammos papír esetén
Opcionális tálcákkal a maximum papír kapacitás: 2,950 oldal
Papír méretek:
1/2/3 Tálca: A3, SRA3 (up to 330 x 457mm), SRA4, A4, A5, A6, B4, B5, B6
Többcélú tálca: A3, SRA3, SRA4, A4, A5, A6, B4, B5, B6 Egyedi méret: Szélesség : 64 - 330mm Hossz: 89 - 1,321 mm

Papír vastagság:
1/2/3 Tálca: 52-320 gr
Többcélú tálca: 52-360 gr
Duplex:64-320 gr
Memória méret: 2 GB
Opcionális HDD: 160 GB ( vásárolható )
Súly: 110.8 kg
Garancia: 1 év
Méret: (MagasságxSzélességxMélység) 640x699x625 mm
 

- 1+2 év garancia ! A +2 év garancia abban az esetben érvényes, ha a vásárlást követő 30 napon belül a készüléket beregisztrálják a www.okihu.hu weboldalon!

 

Toner kapacitás:
Black,Cyan,Magenta,Yellow : 38.000 oldal
Fehér/White: 10.000 oldal
Átlátszó/Clear: 20.000 oldalSign Magazin

OKI ES9541 nyomtató teszt a Sign&Display magazinban

 

Klikk a képre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!