By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

OKI Pro7411WT Fehér toneres A4 lednyomtató - kifutott termék

844.760 Ft + ÁFA ( 1.072.845 Ft )
Cikkszám: 47-001

Kifutott termék. Helyettesítő termék: OKI PRO 8432WT Fehér toneres A3 lednyomtató

Nem értékelt
844.760 Ft + ÁFA ( 1.072.845 Ft )

Leírás

Felejtsd el a drága több millió Ft-os direkt pólónyomtató gépeket!

Mostantól kisebb beruházással képes leszel fekete pólóra körülvágás nélkül színes, fotóminőségű vagy egyszínű fehér képet nyomtatni! Továbbá rengeteg bevonat nélküli tárgyra nyomtathatsz a speciális transzferpapírok segítségével!

OKI business partner  OKI graphic Art White Toner specialistaOKI ES7411WT fehér toneres nyomtatóAz OKI hatalmas előrelépést tett az íves digitális színesnyomtatás piacon, 2012 végén kiadott lednyomtatói képesek FEHÉR színt nyomtatni. Az új nyomtatók bevezetését első alkalommal a Signdepot, mint Kiemelt OKI GRAPHIC ARTS Partner indította el az országban. A fehér toneres OKI nyomtató megjelenése előtt eddig az alapvető eljárás az volt, hogy a nyomtató a papírlap fehér színét használta, ha a nyomtatott képben fehér szín volt (tehát ott nem nyomtatott semmit). A transzferpapírok póló dekorálásnak nagy piaca van amit az OKI észrevett azzal a ténnyel együtt, hogy a pólónyomtatásnál nem mindig fehér alapra nyomtatunk. A textil lehet színes vagy fekete is. Ilyenkor az egyetlen megoldás a klasszikus "dark" transzferpapír volt, mely vastag fedő fehér fólia réteget tartalmaz. Az OKI Pro7411WT és C711WT A4-es típusok már fehér festéket is használnak, ezáltal megnövekedett a piaci jelentőségük. Az OKI a fehér toneres nyomtatóit kifejezetten a reklámajándék és póló nyomtatás ágazat részére fejlesztette ki! A fehér festék segítségével az új OKI nyomtató kreatív széleskörű megoldást ad a pólónyomtatással, reklámmal, fotózással foglalkozó vállalkozásoknak. Fontos megemlíteni azt is, hogy a fehér festékes lednyomtató önmagában semmit nem ér. Transzferpapír ezen túl is szükséges a textilnyomtatáshoz, de speciális, az OKI-val közösen kifejlesztett NO-CUT® transzferpapír típus, ami rugalmasabb, tartósabb, mint a Dark transzferpapír.

A pólókon túl - reklámtárgy nyomtatás?

A fehér toneres technológia és a Signdepot transzferpapírjai a textil termékeken felül számtalan egyéb reklámtárgy nyomtatására alkalmasak. Legyen az fém, fa, üveg, műanyag, illetve fehér, színes vagy átlátszó alapfelülettel! Szinte bármilyen reklámtárgy akár 1 db-tól is gazdaságosan nyomtatható fotó minőségben, színesben vagy akár csak direkt fehérrel.

Miért újdonság a fehér tinta a lézernyomtatóknál?

A mérföldkőnek számító fehér toneres OKI nyomtató megérkezése előtt az eddigi lehetőségek színes és fekete póló nyomtatás, transzfer nyomtatás esetén:

- Direkt póló nyomtató (un. DTG direct to garment):
Előny: Direkt nyomtatás textil és egyéb tárgyak felületére transzferpapír nélkül. Fehér tintás típusok (a direkt pólónyomtatóknál nem újdonság a fehér tinta) esetén színes vagy fekete pólóra nyomtatás.
Hátrány: Drága több millió forintos berendezés, drága tinta, nem minden esetben tökéletes felbontás/nyomtatás minőség. A pólók primer előkezelés nélkül nem nyomtathatók. Elő és utókezelés szükséges. A fehér festéket, mint alap maszkot előre kell nyomtatni, majd külön a színes képet, ezért a végső felület a pólón vastag.

- Transzferpapír nyomtatás normál színes nyomtatóval:
Előny: Magas nyomtatási felbontás és minőség, gyors munkafolyamat előkezelés nélkül. A fehér pólók esetén nem vagy alig kitapintható nyomat. Olcsóbb nyomtató, olcsóbb festék.
Hátrány: Fekete pólók esetén célszerű kontúrvágni a nyomtatott transzferpapírt a vasalás előtt, amennyiben nem szeretnénk, hogy fehér háttere legyen a képnek. Ráadásul ez a háttér vastag, fóliás érzetű, a direkt pólónyomtatásnál is vastagabb.

A fenti két megoldás előnyeit ötvözve megérkezett a következő új digitális textil nyomtatás technológia!

Transzfer nyomtatás pólóra fehér színt is nyomtató színes nyomtatóval:
Előny: A közvetlenül pólóra nyomtató gépekhez képest jelentősen olcsóbb beruházás. Fehér tintával és NO-CUT® transzferpapírral a lehetőségek határtalanok. Üres háttérrel rendelkező színes és fotóminőségű kép vasalása színes/fekete póló és egyéb textil felületére kontúrvágás nélkül.
Hátrány: A fenti két megoldáshoz hasonlítva nincs hátránya. A fehér toneres OKI drágább, mint egy normál színes lézernyomtató vagy tintasugaras nyomtató, de a lehetőségek számában az új OKI lednyomtatónak toronymagas előnye van.

Milyen ÚJ lehetőségeket nyújt a fehér festéket használó OKI Pro7411WT a póló nyomtatás területén?


Nyomtatás fekete pólóra1. Bármilyen vágási művelet nélkül lehet üres fehér háttér nélkül színes logokat vagy fotóminőségű képeket vasalni pólók és egyéb textilek felületére. E művelethez szükséges eszközök, kellékek:
- OKI Pro7411WT vagy OKI Pro8432WT fehér toneres lednyomtató
- Forever Laser Dark NO-CUT transzferpapírPóló nyomtatás fehér tintával2. Egyszínű fehér feliratok, logok, képek nyomtatása színes vagy fekete pólókra, textilekre.
Nem szükséges vágóplottert vásárolni és fehér vágható-vasalható fóliából kivágni a feliratot. Egyszerűen nyomtasd ki fehér színnel, majd vasald rá a pólóra! A csak fehér színű nyomtatás szükséges eszközei:
- OKI Pro7411WT vagy OKI Pro8432WT fehér toneres lednyomtató
- Forever Flex Soft vagy Forever NO-CUT transzferpapír
A nyomtatott képnek fehérnek kell lennie, a hátteret átlátszóvá kell módosítani grafikai szoftverben.


 

OKI Pro7411WT általános technikai információk

- Fehér toneres LED nyomtató
- 1+2 év garancia ! A +2 év garancia abban az esetben érvényes, ha a vásárlást követő 30 napon belül a készüléket beregisztrálják a www.okihu.hu weboldalon.
- A Pro7411WT a technikai paraméterekben megegyezik. Az OKI Pro szériához olcsóbb az eredeti OKI toner és egyéb kellékanyag! A C széria otthoni használatra lett fejlesztve és garantálva!
- Nyomtatási sebesség:
34 lap/perc színes és fehér nyomtatási sebesség normál papírra
8 lap/perc színes és fehér nyomtatási sebesség átlátszó médiára történő nyomtatás esetén
- Színek: C, M, Y, fehér
- Memória standard: 256 MB, maximum memória 768 MB
- Kapcsolat: Hálózat, Hi-Speed USB 2.0,
- Felbontás: 1200 x 600 dpi
- Papírtálca kapacitás: 530 (80gsm) + 100 lap (80gsm)
- Papíradagolás: Alsó papírtálca vagy kézi adagoló (transzferpapírok csak kézi adagolóból)

- Terhelhetőség: max. 100.000 nyomat/hó
- Papír súly: 1-es tálcáról 64-220gr, Több célú tálcáról 64-250gr
- Kompatibilis transzferpapírok: Forerver Laser Dark NO-CUT, Paropy CL145, Paropy Trimfree, Neenah Image Clip Koncert, Paropy Hard surface, Paropy CL dark, Neenah Image Clip Laser Light, Paropy CL Water Slide

 

Még nem ismered a pólónyomtatás lehetőségeit?

Milyen gépek, eszközök szükségesek a pólónyomtatás üzlet beindításához?
Attól függ, hogy milyen átfogóan szeretnél pólókat és egyéb textileket nyomtatni, feliratozni. Függ a textil alapanyagától, színétől és, hogy milyen képet szeretnénk nyomtatni (felirat, logo, fotó, stb.).
A fehér festéket használó OKI nyomtatóval és a kiváló minőséget biztosító transzferpapír termékeinkkel szinte 100 %-ban lefedhető a legtöbb lehetőség.
Készítettünk egy átfogó kompatibilitási táblázatot, melyben megtalálható az összes lehetőség / berendezés, ami a cégünknél a pólónyomtatás témában megtalálható!

>>> Általános információk a póló nyomtatás és feliratozás technológiáról. Szükséges eszközök, költségek, tippek, stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek