By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Compress iUV600s UV Tárgynyomtató

7.990.000 Ft + ÁFA ( 10.147.300 Ft )
Menny.:db
Compress iUV600s UV Tárgynyomtató
Kép 1/1 - Compress iUV600s UV Tárgynyomtató
Cikkszám: 59-001

Nagyfelbontású UV LED tárgynyomtató 60x45cm nyomtatási mérettel!

Akár 30cm magas tárgyakat is!

CMYK + Fehér + Lakk.

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. február 28.
Nem értékelt
7.990.000 Ft + ÁFA ( 10.147.300 Ft )
Menny.:db

Leírás

COMPRESS iUV UV LED Tárgynyomtató

A Compress iUV ötvözi a díjnyertes nyomtatási technológiát az új, erősebb LED-es UV festék fixáló technológiával. A készülékkel közvetlenül nyomtathatunk szinte bármilyen sík tárgyra, méghozzá professzionális, akár 1440 dpi felbontásban! A nyomtatható alapanyagok, tárgyak száma szinte végtelen: fa, műanyag, üveg, kerámia, bőr, üveg, stb.* A tárgynyomtatók között egyedülálló, hiszen a 60x45cm-es hasznos nyomtatható méret mellett 30cm magas tárgyak is nyomtathatók! Ne érd be az A3-as mérettel és az 5-10cm-es tárgymagassággal, mert már a 2. megrendelésed egy vastagabb tárgy UV nyomtatása lesz, amit el kell utasítanod, ha nem a Compress iUV-t választod! A beépített magasságérzékelő lézer segítségével a készülék automatikusan beállítja az optimális fejmagasságot, így rizikó nélkül nyomtathatsz egyedi tárgyakat. Az új, állítható erősségű LED UV festékfixáló lámpák segítségével olyan tárgyakat is nyomtathatunk, melyek hőre érzékenyebbek. Az UV festékek élénk, telített színeket garantálnak. A CMYK színek mellett a fehér és a lakkfesték segítségével a nyomtatási lehetőségek tárháza szinte végtelen. A fehér segítségével a színes tárgyak is gyönyörű élénk színben nyomtathatók, hiszen a fehér szín alányomással kerül először a tárgyra és azt követően nyomtatjuk a színeket.
A fehér és az átlátszó lakkfestékkel nem csak a színek alá, hanem külön rétegként is nyomtathatunk. A lakk segítségével fényessé tehetjük a grafika tetszőleges pontjait, pl. szövegkiemelés, motívumok stb. A rétegek variálhatóságával elérhető a domború nyomtatás is, mint pl. a braille írás, vagy egyszerűen csak vastagabb , domborhatású feliratok, alakzatok.
*A nyomtathatóság és a nyomtatási minőség alapanyagonként eltérő lehet. Üveg és egyes műanyagok esetén lakk előkezelés szükséges lehet.

Az új
 tintaellátásnak köszönhetően folyamatosan nyomtathatsz anélkül, hogy kazettát kellene cserélned, ráadásul a festék gazdaságosan és egyszerűen tölthető.


Ne feledd! Az egyik legnagyobb átverés a gyári lezárt festékkazettákban az a festékmennyiség, ami még ott van a kazettában, mikor a konkurens UV nyomtató márka kijelzi a kazetta cserét. Ezzel a kidobott mennyiséggel nem számolnak a nyomtatási költség kalkulációjánál. 700-1000ml-es kazettáknál egy csekély pocséklás, de 220ml-es kazettáknál ezt már érdemes figyelembe venni. 
Az utántölthető tartályokat nem szükséges cserélni, csak időközönként után kell tölteni. Nincs levegősödés és nyomtatási probléma!

Milyen termékek nyomtathatók?

A Compress iUV nyomtatójával szinte minden sík vagy hengeres alapanyagra nyomtathatunk, legyen az fa, üveg, kerámia, pvc, bőr stb. Üveg és műanyagok esetén speciális lakk előkezelés szükséges lehet. 
Az  általános telefontok, plasztikkártya, fadoboz, borosüvegek, plexi információs táblák és egyedi ajándékok nyomtatása mellett a sokak által keresett braille írás is kivitelezhető a készülékkel, mely a vakok olvasását, tájékózódását segíti.

 

termekek
termekek2

Paraméterek

Forgató egység Opcionálisan rendelhető
Méret 1130 mm x 1200 mm x 1210 mm (44.5 x 47 x 47.6 in.)
Súly 178kg
Energiafogyasztás Használat 55 Watt / Készenlét 5 Watt
Operációs rendszer kompatibilitás Windows XP/7/8/10
Csatlakozás Ethernet LAN / USB
Színek CMYK+FEHÉR+LAKK
Festék típus Pigment.inc UV LED Inks
Nyomtatás felbontás 1440 x 1440 dpi
Nyomtatófej Epson Piezo
Nyomtatás technológia Piezo Tintasugaras
Szoftver Print Pro Rip Szoftver

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Compress iUV350s UV Tárgynyomtató

Rendelésre, az ár változhat!
6.990.000 Ft + ÁFA (8.877.300 Ft)

Compress iUV1200s UV Tárgynyomtató

Rendelésre, az ár változhat!
9.990.000 Ft + ÁFA (12.687.300 Ft)