By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Szublimációs sminkes tükör (ovális)

326 Ft + ÁFA ( 414 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 84-033

Szublimációs sminkes tükör - ovális

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. május 18.
Nem értékelt
Szín
326 Ft + ÁFA ( 414 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs sminkes tükör termék adatok:

- Rozsdamentes acél ház, tükörlap belső
- Nyomtatható méret: 60 x 46 mm
- Külön nyomtatható és beragasztható szublimációs bevonatos fém lap

Szublimációs sminkes tükör nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 180 °C - 60 mp

A vasalás előtt húzzuk le a védőfóliát a fém lapról!

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

Asztali kézi sík hőprés - BASIC (olcsóbb) Asztali kézi sík hőprés - PRO Pro pneumatikus hőprés  5in1 combo multifunkciós hőprés  Nagyméretű sík vasalógép (manuális)

A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!

Egy kis inspiráció

Valami igazán egyedi és személyes ajándékot keresel feleségednek, barátnődnek vagy hölgyismerősödnek? Ha igen, ne is keresgélj tovább, a szublimációs sminkes tükör ugyanis tökéletes választás lehet minden nő számára, hiszen nem csak egy nagyszerű, mobilis és bármikor használható ajándéktárgyat kapnak, hanem egy olyan – akár reklámtárgy gyanánt is alkalmazható – apróságot, ami a szublimációs nyomtatásnak köszönhetően olyannyira személyessé tehető, amennyire csak szeretnénk. Legyen szó egy közös élményt prezentáló fotóról, egy életrevaló igazságról, netán valamilyen sajátos grafikáról, a nyomtatható ajándéktárgyon bármit könnyedén meg tudunk valósítani.

A szublimációs sminkes tükör 180 fokon, 60 másodperc alatt készül el a szublimációs transzfer nyomtatás segítségével, de a teljes tárgy nyomtatása nem lehetséges. Az ajándéktárgy egyedivé tételét ugyanis egy beragasztható fémlap biztosítja, amit könnyedén behelyezhetünk bármilyen síkprésbe, ami egyszerűen felviszi a kívánt mintát a fémlapra, amit ezután már csak fel kell ragasztanunk a szublimációs sminkes tükörre. Az ajándéktárgy ennek köszönhetően nem csak egy rendkívül tartós, hanem ezzel együtt egy különösen személyes mintával gazdagodik, aminek garantáltan mindenki örülni fognak.

Paraméterek

Anyag fém
Forma ovális
Típus sminkes tükör

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A4 szublimálható fémlap

Raktáron
425 Ft + ÁFA (540 Ft)

Szublimációs könyvjelző

Raktáron
225 Ft + ÁFA (286 Ft)

Szublimációs fém tolltartó

Raktáron
870 Ft + ÁFA -tól (1.105 Ft)