By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

HSG HS-S1390 lézergravírozó és vágógép

Cikkszám: PARENT_PRODUCT_168

A HSG megszüntette, kiszervezte a CO2 lézergépek gyártását. A HSG CO2 lézergépek mostantól SD-LASER PRO márkanéven kerülnek forgalomba, változatlan minőségben és műszaki tartalomban. SD-LASER PRO termékeinket itt találod!

Lézergravírozógép állítható mélységű 130x90cm-es munkaasztallal. 80, 100 vagy 130W-os CO2 lézercsővel.

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Nem értékelt

Leírás

HSG lézergépekA HSG (Foshan Beyond Laser Technology Co. Ltd. www.hsglaser.com) mottója: „A legjobb lézergépet gyártani Kínában”. A tisztaság, precizitás és minőség jellemző a gyárra és termékeikre egyaránt. A világ minden táján szerződött disztribútorokkal – csak Európában 8 országban – van jelen a lézergép piacon a CO2 és fiber lézerberendezéseivel, Magyarországon a Signdepot Europe Kft által.

HSG HS-S1390 lézergravírozógép

A 130x90cm-es munkafelület, az akár 130W-os lézer teljesítmény, a motorikusan állítható asztalmagasság és a gravírozás és vágás funkciók igazi univerzális szintre emelik a HSG egyik legnagyobb gravírozógép típusát. Mindennel felszerelt berendezést szállítunk levegő befúvó kompresszorral, red dot jelölő pointerrel, szoftverrel, valamint. A lézergép vásárlásokhoz nálunk mindig ingyenesen jár a beüzemelés és betanítás is.

HS-S1390 főbb jellemzők:

- Hasznos munkaterület: 130x90cm
- A munkaasztal magassága motorikusan állítható 0 - 230mm között
- Rendelhető lézercső variációk: 80W, 100W vagy 130W
- Opcionálisan rendelhető dupla lézerfej (az ár nem tartalmazza)
- Red Dot segédlézer jelölő a pontos pozícionálás érdekében
- Ingyenes magyar nyelvű gravírozó/vágó szoftver (angol verzió is kérhető)
- Levegő befúvó kompresszor, vízhűtő keringető szivattyú (az ár nem tartalmazza), elszívó ventillátor (opció, az ár nem tartalmazza: Ipari elszívó)
- Gravírozható anyagok: Fa, üveg, kő, egyes műanyagok, akril plexi, gumi, papír, bőr, textil, hullámkarton
- Fém gravírozás: Eloxált, festett fémek közvetlenül, bevonat nélküli fémek Thermark lézer segédanyag segédanyag felhasználásával.
- Vágható anyagok: Fa, egyes műanyagok, akril plexi, gumi, papír, bőr, textil, hullámkarton. Fém és üveg nem vágható!

Indítsd el a céged új szolgáltatását egyetlen új géppel!

Fa, fém, üveg, kő, plexi, textil és sok más alapanyag gravírozható, valamint fa, plexi, textil papír anyagok vághatók. Egyetlen lézergéppel rengeteg lehetőség nyílhat meg elötted, legyen az reklám-ajándék, ruházat, játék vagy számtalan egyéb terület.
Lézervágás lézervágógéppel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!