By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Ipari elszívó-légtisztító berendezések

Lézergravírozás vagy lézervágás közben füst, por vagy veszélyes gáz keletkezik?

A mobil ipari légtisztító berendezéseink közel 99%-os megoldást biztosítanak a helység levegőjének tisztításában. Nincs szükség kivezetésre, elszívó kiépítésére. Továbbá a helyi a hatóságok felé sincs szükség pontforrás bejelentésre, illetve a bérbeadó (pl. egy hipermarket üzlethelységében) felé sem kell semmilyen kötelezettséget vállalni, hiszen a lézergép és az ipari elszívó komplett rendszert alkot és ebből a rendszerből a munkavégzés alatt nem fog távozni semmilyen határértéken túli káros anyag, illetve por és szag sem.

Miért jobb az ipari szűrő-légtisztító berendezés a hagyományos elszívóknál?

- Nincs kivezetés, zárt helységben használható
- A légszűrőből szűrt, por és szagmentes levegő távozik
- Halkabb megoldás az elszívó motorokhoz képest
- Nincs szükség bejelentésre
- Nem terheljük a környezetet a gravírozás vagy vágás alatt felszabaduló káros anyagokkal
- Fa, bélyegzőgumi füstképződésnél is hatékony!
- Oldószeres nyomtatókhoz is használható!
- Univerzális elszívó megoldás lézergépekhez és oldószeres nyomtatóhoz. GCC, Trotec, Universal, Redsail lézergépekhez és Mimaki, Roland, HP, Epson, Mutoh oldószeres nyomtatóhoz egyaránt!
 
BOFA légtisztító, elszívó berendezések

A több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező BOFA az egyik piacvezető gyártó a lézervágás és nyomtatás technológiákhoz fejlesztett ipari elszívó, levegőszűrő berendezések területén. A BOFA név garanciát jelent a tökéletes minőségű munkahelyi levegőre, ha lézervágásnál vagy oldószeres nyomtatásnál kell megoldani a gépből kilépő szennyeződött levegő tisztítását. A több lépcsős szűrőrendszer egyaránt kiszűri a részecskéket, port, szagot és füstöt is. A BOFA ipari elszívók különböző teljesítményű típusai biztonságos megoldást nyújtanak a legkisebb asztali lézergravírozótól a síkágyas lézervágó vagy hegesztő berendezésekig.
 
SD Légtisztító, elszívó berendezések Lézer elszívó, légtisztító berendezések
A Signdepot saját márjanév alatt forgalmazott ipari légszűrő berendezései költséghatékony és ugyanakkor minőségi légtisztító megoldást nyújtanak lézergépek és oldószeres nyomtatók üzemeltetésekor. A 3 lépcsős szűrőrendszer a következő elemekből áll:
- Előszűrő (részecske szűrő)
- HEPA szűrő (por szűrő)
- Aktív szén szűrő (gáz és füst szűrő)
A különböző teljesítményű típusok rendelhetők a különböző méretű lézergépekhez és oldószeres nyomtatóhoz. A szűrőelemek cserélhetők, a csere olcsó és egyszerű.