By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

Vágóplotter

Foison vágóplotterNe költs többet bérvágásra és ne vásárolj használt vágóplottert!
 
Miért rendelnéd meg máshol a fóliavágást, ha akár 5-10 kisebb reklámdekor munka költségén már új fóliavágó gépet is vásárolhatsz? Ismerd meg az új SD-CUT vágóplottereket!
Bővebben
 
 
De miért is kellene az SD-CUT vágóplottert választanod például egy használt Roland vágóplotter helyett?
- Egy új SD-CUT fóliavágógép közel annyiba kerül, mint egy használt plotter. Sőt, 2 év garanciát kapsz a vásárlásod mellé mely a kés és vágóalátét kivételével a a gép összes alkatrészére vonatkozik!
- Több mint ezer általunk eladott berendezés, mint referencia 2005 óta. Célunk, hogy minden eladott géphez 5-10 év múlva is legyen megfelelő támogatás. A Signdepot szervize mindig gyorsan kezeli a problémákat már több mint 12 éve.
- Rengeteg vágható fólia: Dekorációs fólia, homokfúvó fólia, vasalható flex és flock fóliák...A vágóplotterünk (48-as típus) maximum 2000g vágókés nyomásértékkel a vastag anyagokat is átvágja.
- Automatikus kontúrvágás nyomtatott öntapadós fóliákon. Optikai érzékelő helyett az SD-CUT plotter gépeinkben CCD kamerával, mely pontosabb és stabilabb.
- Apró 5 mm-es karaktereket is szépen vág.
- Ingyenes SignMaster vágószoftver és ingyenes házhozszállítás.