By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

EPSON SureColor SC-T7200 nyomtató plotter

Cikkszám: 43-004

Nem csak CAD tervrajz nyomtatáshoz! Magas minőségű poszterek, szublimációs nyomtatás a SureColor SC-T7200 nyomtatóval! Max. 1118 mm nyomatszélesség. AKCIÓS A KÉSZLET EREJÉIG!

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségünkről itt tájékozódhatsz! 

Elérhetőség: Rendelésre, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. december 22.
Nem értékelt

Leírás

Új Epson SureColor plotter T széria: Számtalan felhasználási lehetőség, rendkívül kedvező ár!

Az Epson a 1118 mm-es nyomatszélességű SureColor T-7200 nyomtatójával nem csak műszaki CAD rajz nyomtató plottereknek szánt erős konkurenciát, de a T7200 felhasználási területe sokkal több csupán tervrajz nyomtatásnál! Használd ki a lehetőséget, amíg csupán néhány 100 e Ft-ért már olyan 108 cm széles nagyformátumú tekercses nyomtatóhoz juthatsz, ami sok igényt elégít ki a fotózás és reklámgrafikai területeken is. Csak az árat és a kategória besorolást tekintve a SureColor T széria hagyományos CAD plotternek tűnik, de ugyanazokkal a műszaki paraméterekkel rendelkezik, melyek alkalmassá teszik a nyomtatót fotó és reklámgrafikai nyomtatásra vagy akár nagyformátumú szublimációs nyomtatásra is! 2880dpi, vízálló pigmentes festékek, 3,5pl-es tintacsepp méret, változtó cseppméret technológia, gyors nyomtatás.
 

 

Elegáns és könnyen használható plotter

A T7200 helyigénye csekély és mivel a nyomtatáshoz szükséges összes funkció a printer elején elvégezhető (média behelyezés, festék betöltés, nyomtatás, stb.), ezért a gép akár közvetlen fal elé is helyezhető és használata nagyon egyszerű. A nyomtató kinézete elegáns, minőségi érzetet kelt az irodában!
Felejtsd el a bonyolult nyomtatókezelést, hosszadalmas betanítást és bonyolult szoftvereket! Az Epson SureColor SC-T-7200 nyomtató telepítéséhez betanítás sem szükséges! Az installálás olyan egyszerű és gyors akár a legolcsóbb asztali tintasugaras nyomtatónál. A konkurens 4 színes nyomtató plotterek között az egyik legkönnyebben használható.
Tudtad, hogy a tintasugaras Epson nyomtatókban nem kell nyomtatófejet cserélni? Az Epson piezoelektromos fejek közös jellemzője, hogy a nyomtatófej a nyomtató teljes élettartamáig működni fog (rendeltetésszerű használat mellett). A fogyó kellék csupán a festékkazetta.

Számtalan nyomtatási lehetőség, rengeteg nyomtatható média

Az SC-T7200 a következő nyomtatási megoldásokban biztosan tökéletes és tartós nyomatot készít:

- Műszaki AUTOCAD, ARCHICAD tervrajz nyomtatás rendkívüli pontossággal és sebességgel. Egy A1-es vázlat nyomtatása csupán 28 másodperc! A SureColor T7200 akár 0.02 mm vékony vonalat is képes nyomtatni.

 
Epson SureColor SC-T7000 műszaki tervrajz nyomtatás SureColor SC-T7000 tervrajz nyomtató plotter

- Látványtervek, GIS tervek, 3D tervek nyomtatása élethű és élénk színekkel, tartós UV és vízálló minőségben

 
CAM tervrajz nyomtató plotter GIS plotter

- Színes fotóminőségű poszternyomtatás. A nyomtató fotósoknak, lakberendező stúdióknak, dekorációval foglalkozó vállalkozásoknak is képes megfelelő minőséget nyújtani. Az UV álló pigmentes festékekkel tartós nyomatokat készíthetünk.
 
Epson SureColor SC-T7000 poszter nyomtatás Epson SureColor SC-T7000 tapéta nyomtatás

- Reklámdekorációs nyomtatás. Feliratok, reklámplakátok, poszterek, öntapadó matricák, display rendszerek, banner állványok...szinte felsorolhatatlan a sign szakmában fellelhető lehetőségek!
 
Epson SureColor SC-T3000 reklámgrafikai nyomtatás Epson SureColor display nyomtatás

- Szublimációs nyomtatás. Csekély átalakítással a gép szublimációs transzfernyomtatásra is képes. Kisformátumú és nagyformátumú szublimációs nyomtatással reklámtárgyakat, mezeket, sportruházatot, zászlót és egyéb textileket gyárthatunk. A művelethez szublimációs festékre és hőprésre is szükség lesz.
 
Zászló nyomtatás Epson Surecolor nyomtatóval Epson SureColor F szublimációs nyomtató Epson SureColor SC-T7000 szublimáció

Rengeteg nyomtatható alapanyag, akár egy drágább nagyméretű nyomtatónál!

Plakát és poszterpapírok, minőségi fotópapírok, festővászon, display film, öntapadó fólia, karton. Az általános vízbázisú nyomtatókkal nyomtatható anyagok mindegyike nyomtatható kiváló minőségben.

A SureColor SC-T7200 akár 1.5 mm vastag kartonra is képes nyomtatni, ami tovább szélesíti a lehetőségeket. Ha a vágás/stancolás megoldott akkor akár valós 3D modellek is készíthetők.

Tartós és minőségi nyomatok

Az EPSON pigmentes XD festékek segítségével vízálló nyomatokat készíthetünk fokozott UV védelemmel. A kinyomtatott papírnak nem árt a ráömlött víz és ellenáll a gyűrődésnek és napsugárzásnak. Az XD festékeket széles színspektrum és mély fekete jellemzi. A nyomtatás azonnal szárad, rögtön felhasználható. A fekete színből kettő is található: matt fekete (MB) és fotó fekete (PB). A matt fekete matt papírokhoz és művészi médiákhoz (pl. festővászon) jó míg a fotó fekete fényes médiákon érvényesül, itt éri el a legsötétebb fekete színt. A nagykapacitású gyári 700ml-es festékkazettákkal alacsony üzemeltetési költség érhető el. Az EPSON micro-piezo DOD nyomtatófejet nem kell cserélni a nyomtató teljes élettartama alatt!
 

Az Epson Surecolor nyomtatókat igény esetén a vásárló telephelyén üzembehelyezzük. További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Paraméterek

LCD kijelző Igen 2.7" (6,8cm)
Tápfeszültség AC 100 V - 240 V,50 Hz - 60 Hz
Zajszint Működés közben:50 dB (A)
Energiafogyasztás 54 Watt, 3 Watt (gazdaságos), 0,4 Watt (készenléti üzemmódban)
Operációs rendszer kompatibilitás Mac OS 10.5.8 vagy újabb, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64
Memória 1GB
Papírvastagság 0.08 - 1.5mm
Nyomtatatás levágása Igen
Szegély nélküli nyomtatás Igen
Papír méretek Tekercses 1118mm szélességig vagy íves ( A0, A1, A2, A3+, A3, A4, B1, B2, B3, B4)
Csatlakozás USB, Ethernet LAN
Színek 5 szín (matt fekete, fotó fekete, cián, bíbor, sárga)
Festékcsepp technológia Változó pontméret, legkisebb cseppméret 3.5pl
Fúvókák száma Színenként 720db
Festék típus Epson UltraChrome® XD pigment festék
Nyomtatás felbontás 2880 x 1440 dpi
Nyomtatófej PrecisionCore TFP nyomtatófej
Nyomtatás technológia Tintasugaras
Ajánlott alkalmazás CAD, GIS, CAM müszaki tervrajz nyomtatás, fotónyomtatás, POS reklámgrafikai nyomtatás beltérre és rövidtávon kültérre
Súly (gép / csomagolva) 92kg / 146kg
Méret (gép / csomagolva) 1608x813x1128mm / 1978x816x1040mm
Állvány Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Sawgrass SG1000 A3 szublimációs nyomtató + SubliJet UHD festékszett

Rendelésre, az ár változhat!
575.000 Ft + ÁFA (730.250 Ft)

Sawgrass SG1000 A3 szublimációs nyomtató

Rendelésre, az ár változhat!
494.000 Ft + ÁFA (627.380 Ft)

Sawgrass SG500 A4 szublimációs nyomtató + SubliJet UHD festékszett

Rendelésre, az ár változhat!
246.000 Ft + ÁFA (312.420 Ft)

Sawgrass Virtuoso SG500 A4 szublimációs nyomtató

Rendelésre, az ár változhat!
165.000 Ft + ÁFA (209.550 Ft)