By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Foison X24 vágóplotter + optikai kontúrvágó + FlexiStarter szoftver + WIFI

Ár:
175.000 Ft + ÁFA ( 222.250 Ft )

Fóliavágó plotter 62 cm vágószélességgel, kontúrvágó rendszerrel, Wi-Fi kapcsolattal.
KIFUTOTT! Helyettesítő termék: GCC EXPERT II LX

Elérhetőség: Kifutott termék
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
+1 év extra garancia +1 év extra garancia
20.000 Ft + ÁFA (25.400 Ft)
+2 év extra garancia +2 év extra garancia
35.000 Ft + ÁFA (44.450 Ft)

Leírás

Több száz magyar Foison tulajdonos nem tévedhet!

A Signdepot a FOISON Technology Co.Ltd. vágóplotter gyártó kizárólagos magyarországi forgalmazójaként értékesíti és szervizeli a fóliavágó berendezéseket 2007 óta.
A FOISON vágóplotter márka a világ 20 országában elismert minőséget nyújt számtalan dekoráció, homokfúvás és textil feliratozás munkákhoz. A kiváló ár nem csupán egy olcsó, alacsony árkategóriás vágóplottert takar! Minőségi és folyamatos munkára is befogható, ami miatt nem csak a kezdő, hanem profi dekor cégek is előszeretettel választják. Éppen ezért néhány ügyfelünknél nem csak egy hanem kettő, akár három Foison vágógép is működik.

Fóliavágás vágóplotterrelCsak kezdőknek: Hogyan működik a vágóplotter?
Ha a cél a minőségi dekoráció, akkor ez a legalapvetőbb reklámgrafikai berendezés, amire szükséged lesz! A plotter egy számítógép által vezérelt berendezés, amely a szoftverben elkészített vonalas grafikát rajzolja vagy vágja a befűzött tekercses média felületére. A vágóplotter kés öntapadó fóliák vágására is használható. Használatukhoz semmilyen tapasztalat, képezettség nem szükséges, csupán némi számítógépes grafikai ismeret szükségszerű, hogy kihasználhassuk a vágógép lehetőségeit.
Fontos! A vágóplotter nem képes stancolni, azaz teljesen átvágni! Ez azért van, mert a befűzött fóliát előre-hátra mozgatja a vágás közben és a teljesen átvágott objektumok beakadást eredményezhetnek. Kizárólag hagyományos hordozópapírral ellátott öntapadós anyagokat képesek vágni. A legnépszerűbb a dekorációs plotter fólia, ami több száz színben kapható.

A Foison X széria automata optikai kontúrvágó rendszerrel van felszerelve!

Automatikus optikai kontúrvágás: Egy digitális nyomtató és a Foison "X" vágóplotter segítségével gyárthatunk nyomtatott és körbevágott ("Print&cut") matricákat is:
Optikai kontúrvágó plotter

1. A Vágószoftverben vágóvonalat és vágójelet kell helyezni a grafikára.

2. Ki kell nyomtatni a kontúrjellel ellátott grafikát egy digitális nyomtatóval.
3. A kinyomtatott fóliát be kell fűzni a vágóplotterbe és már indulhat is a kontúrvágás.
A funkció automatán beolvassa a vágójeleket, majd kivágja a grafika kontúrját.
A kontúrvágó funkicóval háttér nélküli öntapadós matricákat lehet gyártani gyorsan és egyszerűen. Az öntapadó matricák mellett póló nyomtatásnál is használható, a nyomtatott dark transzferpapír kontúrvágásával.

Nyomtatás és kontúrvágás (print&cut) egy gépben vagy külön?
Léteznek olyan oldószeres nyomtató és vágó gépek, melyek egy berendezésben egyesítik a két funkciót. A szakma véleménye megoszlik "a nyomtatás és vágás egyben vagy külön" kérdésben. Szerintünk teljesen felesleges drága nyomtató-vágó plottert vásárolni, hiszen egy oldószeres nyomtató élettartama sokkal rövidebb mint egy vágóplotteré. A vágóplottereknél a csekély fizikai igénybevétel és egyszerű felépítés miatt (+nincs festékrendszer sem) 5-10 év élettartam teljesen természetes. A nyomtatóknál ez nem mondható el, ráadásul a rendkívül gyorsan fejlődő digitális nyomtatás technológia miatt, amit ma megvásárolsz az 5 év múlva már biztosan elavult lesz. A vágóplotternél ez nem igaz. A vágóplotter egyetlen lényeges funkciót lát el kb. 25 éve, ez a fólia vágás...
A Foison PRO X24 alacsony ára miatt bármikor és bármilyen nyomtatót vásárolhatsz (ami ráadásul külön olcsóbb, mint vágógéppel egybeépítve), a vágógépünk stabilan megmarad és kivágja a nyomtatott fóliát!


A FOISON X24 kontúrvágó plotter a következő reklámgrafikai megoldásokat kínálja:

 

Dekorációs fólia vágás
A plotterrel az összes hagyományos dekorfólia vágható (pl. Avery, Mactac, Ritrama). A reklámfeliratok, járműgrafika és cégtábla készítésének csupán a kreativitás szab határt, a technika és a több száz fólia típus és szín elérhető.

Póló, mez feliratozás, vasalható fólia vágás
Ha 1-2 színes feliratot, emblémát vagy speciális felületet (pl. arany, glitter vagy fényvisszaverő) kell vasalni textilre, akkor a vágható Promaflex és Promaflock vasalható fólia termékeink alkalmasak erre a célra. A művelethez viszont a plotter mellett hőprésre is szükség lesz!

Homokfúvó gumimaszk vágás
Üveg dekorációhoz, sírkő készítéshez és egyéb kő megmunkáláshoz egy speciális gumimaszkot kell vágni, majd a sablon segítségével lehet a homokfúvással tartós feliratot, ornamentikát létrehozni a tárgy felületén.

Festősablon vágás
Bármilyen olcsó dekorfóliából lehet sablont vágni, felragasztani a felületre majd a festés után eltávolítani. Célszerű eltávolítható ragasztós (nem permanens) öntapadó fóliát választani!

Általános jellemzők
- Könnyű kezelhetőség, gyors betanulási folyamat
- Pontos, szép vágási minőség még apró 3-5 mm-es karakterek esetén is
- Ugyanazt a vágási minőséget és működési stabilitást tapasztalhatjuk, mint a magasabb árkategóriás vágóplotter márkáknál. Az Foison ára viszont kb. az ötöde.
- Akár 3 év garanciával!
- Az új X szériás plotterek Wi-Fi kapcsolattal rendelkeznek!


Flexi Sign Foison Edition professzionális vágószoftver INGYEN!
A Flexi Sign Foison Edition verziója kizárólag a Foison vágóplotterekkel működik, így a Foison X24 típussal is! Bár a Flexi drágább az Artcut és más alapszintű vágószoftverekhez képest, de az ügyfeleink tökéletes elégedettsége érdekében 2009-től nem értékesítünk több Artcut szoftvert, helyette a Flexi Foison Edition szoftvert INGYEN adjuk minden Foison vágóplotter vásárlása mellé. Így a plotter vásárlással komplett rendszert kapsz, amihez már csak egy PC szükséges.
Flexi sign vágószoftver


Az ár a következőket tartalmazza:
- Foison X24 vágóplotter
- 3 db vágókés, 2 db rajzoló toll, toll és kés befogó tokmány
- Flexi Sign Foison Edition vágószoftver és Foison driver CD
- Magyar nyelvű használati utasítás
- Csatlakozó kábelek, Wifi antenna, egyéb kellékek és ajándékok

Továbbá a következők járnak minden Foison X24 megrendeléshez:

- 1 vagy akár 3 év garancia a kés és a teflon alátét kivételével az összes alkatrészre

- Vásárlás utáni technikai támogatás

- Szerviz szolgáltatás, alkatrészek és kellékek értékesítése, beszerelése

Paraméterek

Súly (gép / csomagolva) 12kg / 16kg
Méret (gép / csomagolva) 890x265x270mm / 1015x380x395mm
Állvány nincs
Kontúrvágás igen - automata optikai kontúrvágás
PC csatlakozás USB, RS232,Wifi
Mechanikai pontosság 0,025mm
Vágható fóliavastagság 1mm
Kezelőpanel Integrált kezelőpanel LCD-vel
Op. rendszer kompatibilitás Win XP / Win 7 / x32 / x64
Kés nyomáserő 0 - 800g
Szoftver Flexi Starter Foison Edition
Befűzhető fólia szélesség 200 - 720mm
Vágható szélesség 0 - 620mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!