By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

SD TFP szublimációs festék 1000ml Black

51.700 Ft + ÁFA ( 65.659 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 98-010

Szublimációs tinta szélesformátumú TFP fejes nyomtatókhoz!
Rövidebb transzferidő, élénk színek, mély fekete, fúvóka eltömődés és beszáradás nélkül!

Elérhetőség: Nincs raktáron, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2024. február 27.
Nem értékelt
51.700 Ft + ÁFA ( 65.659 Ft )
Menny.:db

Leírás

SD TFP SZUBLIMÁCIÓS FESTÉK NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÓKHOZ

Fekete színű tinta, speciálisan TFP fejjel szerelt szélesformátumú nyomtatókhoz.
Rendkívül széles színspektrum, tökéletes sötét fekete, gyors száradás és gyors transzferálási idő jellemzi.
Az olcsóbb kínai szublimációs tintákkal szemben ez nem szárad be a fúvókákba még 1-2 hét állás után sem (amikor a nyomtatót nem használjuk), illetve hosszútávon stabil megoldást biztosít.
Akár egyedi ajándékgyártásról, akár nagyformátumú textil nyomtatásról beszélünk, a tfp tinta tökéletes, gyönyörű nyomatot biztosít. Csak 1literes kiszerelésben kapható.

Epson Surecolor series

Szublimációs textil nyomtatásMire használható és hogy működik a szublimációs festék?

A TFP tintasugaras szublimációs festék Epson tintasugaras szélesformátumú nyomtatókban használható.Ez a speciális festék hasonlóképpen működik mint a gyári és a sima sd szublimációs festék - papírra nyomatunk -, de a szublimációs eljárásnál egy kémiai folyamatot kihasználva lehetőségünk van olyan tárgyak nyomtatására, amit más módon vagy nem, vagy drága ipari eljárással (pl. szitázás) tehetünk meg. Ez a speciális kémiai folyamat a szublimáció. A festék a kinyomatott papírról hő hatására a nyomtatandó termék felületébe szublimál. Erre csak a szublimációs technológia alkalmas, a gyári nyomtató festékek nem képesek erre még akkor sem, ha transzferpapírt használunk. Tehát a technológia lényege a festékben rejlik és nem csak a speciális papírban vagy a hőprésben.
A szublimáció olyan kémiai halmazállapot változás, amikor az anyag (ez esetben a festék) melegítés hatására szilárd halmazállapotból gáz halmazállapotba kerül. A papírra kinyomtatott szublimációs tinta a hőprésben e folyamat alatt kerül át a papírról a tárgy felületére, sőt nem csak a felületre hanem molekuláris szinten összekapcsolódik a felülettel és utána szinte eltávolíthatatlan tartós nyomatot biztosít. Ez az eljárás normál irodai környezetben is használható digitális asztali szublimációs nyomtatásra vagy nagy formátumú nyomtatókban, ha tekercses anyagot (pl. zászlót vagy konfekcionálás előtt sportruházatot, divatruházatot) kell nyomtatni.

Epson nagy formátumú szublimációs nyomtatók

 

Kompatibilis nyomtatók:
Epson Surecolor :
3000, 3200
5000, 5200
7000, 7200


Szeretnél többet megtudni a szublimációs nyomtatásról? Kattints ide!

 

Mi az "SD" márka?

Az SD márkajelzésű termékeinket saját márkanév alatt forgalmazzuk, jellemzően alacsonyabb áron a piacon kapható hasonló termékhez képest. Legfőbb jellemzőjük az egyedülálló ár/érték arány, folyamatos raktárkészlet és a biztonságos vásárlás utáni támogatás. Saját szerviz hátteret és alkatrész ellátást tudunk biztosítani ezekhez a termékekhez. Az SD termékek használatában is már több éves tapasztalatunk van, tehát minden szempontból kiváló választás!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek