By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Nagyteljesítményű ponyvahegesztő gépek | Signdepot

Professzionális ponyvahegesztő nagyfrekvenciás hegesztőgép árának töredékéért!
 
Nagyformátumú nyomtatás, reklámponyva és épületháló nyomtatás a fő profilod? Olyan gépet keresel, amivel kiválthatod a forrólevegős önjáró (pl. Leister) és az öntapadó ponyvaszegő megoldásokat?
 
Az eddigi lehetőségek nyomtatott anyagok szegésére és átlapolásos hegesztésére:
 
Fiab HF banner welder- Nagyfrekvenciás hegesztő (pl. FIAB): Ár/érték arányt tekintve drága, mert csak komoly tőkével rendelkező digitális nyomdák engedhetik meg maguknak.

 
 
Leister banner welder- Hőlégfúvós hegesztés vagy önjáró ponyvahegesztőgép: A kézi forrólevegős hegesztés olcsó, viszont nem mindig egyenletes. Emellett lassú és erősen munkaerő- és időigényes feladat. Az önjáró hegesztőgép egyenletesebb minőséget ad, de drágák (kb. 1 M Ft) és kisebb méreteknél nem túl kényelmes. Több 10 méteres hálóknál földön használva ésszerű választás.
 
Banner seaming tape- Öntapadós ponyvaszegő szalag: Egy ponyvára eső mennyiség drágának mondható, ha versenyképes áron szeretnénk ponyvát nyomtatni. Tény viszont, hogy gyors és egyszerű megoldás, bár saját belső tesztünk alapján nem ad hosszú távú megoldást kültéren. Néhány hónapnál nem érdemes tovább tervezni vele. Főleg nyári időszakban.
 

Egy alternatív, kiváló ár/érték arányú berendezés: Impulzus ponyvahegesztő gép
Az impulzus hegesztéssel hasonló eredményt lehet elérni mint a nagyfrekvenciás hegesztéssel. A gép úgy olvasztja össze a két ponyva anyagot, hogy nem keletkezik füst és szag. A hegesztés a teljes hegesztési sávban (a legkisebb gépnél ez 120 cm) egyszerre megy végbe néhány mp alatt és az elejétől a végéig egyenletes minőséget ad. Az impulzus hegesztőnk kijelzőjén különböző programok menthetők el a különböző anyagokhoz. További információkért kattints a lenti impulzus hegesztő termékre vagy keresd kollégáinkat. A hegesztőgép megtekinthető, letesztelhető a Signdepot telephelyén!
Rendezés: