By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Reklámanyag utófeldolgozás rendszerek | Signdepot

Nálunk mindent eszközt megtalálsz ami a digitális nyomtatás és reklámgrafikai utófeldolgozó folyamataihoz szükséges!
Lamináló gépek, ringliző gépek, hegesztő gépek, vágógépek, display és banner feszítő rendszerek, dekorációs eszközök és sok más hasznos eszköz.
Kiállítási eszközök, display hátfalak, banner állványokFlexibilis megoldások!
Az SD display termékek költséghatékony és minőségi módon jelenítik meg az értékesíteni kívánt termékeket. Legyen a helyszín kiállítás, termékbemutató vagy egy üzlet. A céges arculatra szabható igényes banner állvány, sajtó hátfal, katalógus tartó, információs pult és egyéb kiállítási eszközök segítenek a potenciális új ügyfelek tekintetét a standra  és a termékekre vonzani. Igény esetén a kiállítás eszközeink nyomtatásáit is elvégezzük házon belül a legmagasabb színhelyes minőségben.
 
 
Nyomtatás befejező gépek - laminálás, kasírozás, hegesztés, ringlizésNagyformátumú nyomtatás befejező gépek
A nyomtatást követő összes utófeldolgozás műveletre van megoldásunk! Tekercses laminálás, tábla kasírozás, plakát vágás, ponyva hegesztés és ringlizés. Hideg, meleg és folyadékos laminálógépek, termelékeny impulzus hegesztőgépek, manuális ringlizők és automata ponyvakarika beültető gép, plakátvágó trimmerek és sok más.