By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD BannerWeld Pro automata ponyvahegesztő

1.231.200 Ft + ÁFA ( 1.563.624 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 132-002

Önjáró ponyvahegesztő gép reklámponyvák szegéséhez, átlapolásos hegesztéshez, valamint backlight ponyva hegesztéshez.

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Elérhetőség: Nincs raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. szeptember 27.
Nem értékelt
1.231.200 Ft + ÁFA ( 1.563.624 Ft )
Menny.:db

Leírás

SD BannerWeld PRO önjáró automata backlight- és ponyvahegesztő gép

Az önjáró hegesztőautomata minden nagyformátumú nyomtatással foglalkozó cég egyik legfontosabb eszköze a nyomtató után, hiszen a nyomtatott ponyvák, molinók befejező műveletet igényelnek. A két legfontosabb a szegés, valamint a nagyméreteknél a szegmensek egymáshoz hegesztése. A szegés nélküli reklámponyva gyártása rizikós lehet, mert az első nagyobb szélnél ki fognak szakadni a ringlikarikák (és itt is egy újabb eszköz a befejezéshez! Ringlizőgép!). A BannerWeld Pro univerzális berendezés mivel a reklámponyva hegesztés mellett a súlya és teljesítménye miatt tetőhegesztési műveletre is alkalmas. PVC, TPO, EPDM, CSPE vízszigetelő anyagok hegeszthetők ezzel a berendezéssel.
A BannerWeld Pro típus egyik nagy előnye a speciális backlight hegesztés opció (az alap szett tartalmazza). Ezzel az opcióval szebb látványt érhetünk el a nagyméretű átvilágított reklámok gyártásánál.

Backlit, backlight hegesztésMiért kell speciálisan hegeszteni a backlight ponyvákat?

A normál szegés ezzel a géppel is ugyanolyan minőségben és sebességgel elvégezhető, akár a kisebb BannerWeld Compact gépünkkel. A PRO típus viszont egy speciális opcióval is rendelkezik, kifejezetten hátulról megvilágított (un. backlit, backlight) nyomtatott nagyméretű ponyvák szegmenseinek egymáshoz hegesztéséhez. Ez egy felső tekercstartó és adagoló egység, melyen egy 4 cm széles átlátszó szegőszalag tekercs található. A backlight ponyva szegmenseket nem átfedésben, hanem egymás mellé helyezve lehet azokat összehegeszteni a szalag ráhegesztésével (ez fogja össze a két darabot). A szalag üvegszálerősített PVC, tehát a tartás megfelelő lesz. Az eredmény: a hátulról világított reklámbanneren minimalizálhatók a sötét hegesztési csíkok. Egységes szép nagyméretű kép látható. A backlight opcióhoz a gép átépítése csupán néhány percet vesz igénybe. Fel kell szerelni a felső tekercstartót, a megvezető görgőket, valamint cserélni kell az L alakú fúvó fejet az egyenesre. A szükséges kellékeket az alap csomag tartalmazza!

 
Főbb tulajdonságok

- "PRO": Nagyobb súly és teljesítmény. Tetőfólia hegesztésre is alkalmas.

- Backlight opció: Átvilágítható ponyva hegesztéshez ideális opció. A darabok átfedés nélkül hegeszthetők egymáshoz, ezzel minimalizálva a végső átvilágított képen látható sötét csíkokat. Enélkül a szegmenseket átfedésben hegesztve láthatóvá válnak a hegesztési csíkok, mely a megvilágításnál csökkentik a reklám esztétikai értékét.
- Nem csak rövidtávon olcsóbb: Konkurens márkáknál kedvezőbb alkatrész árak.
- Minden szükséges kellék (vezető görgők, kiemelő szerkezet, digitális kijelzők...) az árban, a megfelelő minőség érdekében.
- Tartós kerámia fűtőbetét.
 

Gyere és teszteld le az önjáró ponyvahegesztő gépünket!

Győződj meg róla, hogy egy ilyen gépre minden nagyformátumú nyomtatóval rendelkező cégnek szüksége van! Szívesen látunk a telephelyünkön, ahol kötelezettség mentesen tesztelheted a berendezést. A látogatás előtt kérjük keresd fel az ügyfélszolgálatot az időpont egyeztetés miatt!

 

Paropy CL Hard Surface transzfer papír használati utasítás

Paraméterek

Súly 20kg
Varratra kifejtett nyomáserő 150N
Backlight Welding készlet van
Ponyva elmozdulás gátló szíj van
Vezetőgörgő egyenes futáshoz van
LCD kijelző van
Digitális hő / sebesség állítás van
Kiemelő szerkezet van
Hegesztés hőmérséklet 50 - 600°C
Hegesztés sebesség 2 - 15m/perc
Javasolt felhasználás Reklámponyva, PVC épületháló szegés, hegesztés. Tetőszigetelő fólia hegesztés 1.5mm-ig.
Teljesítmény 3680W / 230V

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!