By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD BannerWeld Compact automata ponyvahegesztő

750.000 Ft + ÁFA ( 952.500 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 132-001

Kis méretű önjáró ponyvahegesztő gép reklámponyvák szegéséhez és átlapolásos hegesztéséhez

Elérhetőség: Nincs raktáron, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. február 09.
Nem értékelt
750.000 Ft + ÁFA ( 952.500 Ft )
Menny.:db

Leírás

SD BannerWeld Compact önjáró automata ponyvahegesztő gép

A Compact típus elsősorban digitális nyomdáknak megfelelő önjáró hegesztőgép, mert a kisebb méret és súly miatt akár asztal tetején is elvégezhető a reklámponyvák és épülethálók szegése. Földön is vezethető amennyiben nagyméretű ponyva darabokat kell átlapolásos hegesztéssel egymáshoz rögzíteni. A gépünk összeszerelési minőség valamint tartósság tekintetében felveszi a versenyt a legnagyobb ismert gyártókkal! A szervizelés és alkatrész ellátás is házon belül nálunk történik rövid határidőkkel, ezért a BannerWeld Compact hosszú távon is megbízható társ lesz a reklámponyvák utófeldolgozásánál

Főbb tulajdonságok

- "Compact": Kis méret és csupán 11 kg-os súly, ami miatt munkaasztalon is egyszerűen használható

- "BannerWeld": Elsősorban nyomtatott bannerek, reklámponyvák, hálók szegésére és átlapolásos hegesztésére ajánljuk.
- Nem csak rövid távon olcsóbb: Konkurens márkáknál kedvezőbb alkatrész árak
- Minden szükséges kellék (vezető görgők, kiemelő szerkezet, digitális kijelzők...) az árban, a megfelelő minőség érdekében.
- Tartós kerámia fűtőbetét

Te hogyan szeged a nyomtatott reklámponyvákat?

10 éves nagyformátumú nyomtatásban szerzett tapasztalatunk alapján a válaszok kizárólag ezek lehetnek egy reklámcégnél:


1. Elviszed a legközelebbi járműponyva készítőhöz, mert még nincs megfelelő berendezésed a szegésre.
Előnyök: Bár külső segítséggel, de a ponyvák szegése, hegesztése berendezés vásárlás nélkül is megvalósítható.
Hátrányok: Előbb-utóbb valószínűleg össze fogják karcolni a nyomatot, mert ezek a vállalkozások elsősorban a klasszikus teherautó ponyvákkal foglalkoznak, melyek kevésbé érzékenyek a karcolásra és gyűrődésre, valamint a szegés esztétikai értéke másodlagos, csak az erős és tartós szegés számít. Egy jól látható karc a nyomaton elég és már is haszon nélkül dolgoztál, mert újra kell nyomtatni a munkát.

2. Hőlégfúvó + roller és egyéb simítók.
Előnyök: Csupán egy jó hőlégfúvó, szűkítő vég és egy szilikon rollerre lesz szükség. Bár ez is némi beruházást igényel, de a lenti gépesített megoldásoktól sokkal kevesebbet!
Hátrányok: Lassú. Egyenetlen varratminőség, ami miatt igényesebb ügyfelek megtagadhatják a munka átvételét. Sok füsttel jár. Két ember szükséges a művelethez.

3. Öntapadó kétoldalas ragasztószalagot használsz
Előnyök: A legegyszerűbb megoldás, rövidtávú és kisméretű ponyváknál kiváló!
Hátrányok: Utána számoltál már mennyivel növeli a m2 áradat? Nagyobb mennyiségnél nem feltétlenül versenyképes. Továbbá semmivel nem gyorsabb egy hegesztőgépnél (Tudjuk! Teszteltük, lemértük.), valamint óriásméretű reklámponyva vagy épületháló szegmenseinek az átlapolásos rögzítésére nem alkalmas. Legalább is rizikós óriás méreteknél.

4. Impulzus ponyvahegesztő
Előnyök: A ma elérhető egyik legegyenletesebb varrat minőségre képes, ráadásul gyors és ami még fontos: Nincs füst!
Hátrányok: Ha a vállalkozás mérete még nem nőtte ki magát ahhoz, hogy beruházz egy ilyen gépbe (ha még is elérkezettnek látod az időt, kattints ide és nézd meg az impuzus hegesztőt is).

5. Nagyfrekvenciás hegesztő
Előnyök: Az impulzus hegesztéshez hasonló konzisztens varrat minőség, de attól még produktívabb sebesség a hosszú akár 20-30 méteres hegesztő pályának köszönhetően.
Hátrányok. Ha nem vagy az ország első néhány vezető digitális nyomda vállalatainak egyike akkor nem biztos, hogy megengedheted magadnak ugyanis az áruk kb. 30.000EUR-tól indul.

6. Önjáró hegesztőautomata 
Előnyök: Az egyik legnépszerűbb megoldás az LFP szegmensben. A ponyvák és épülethálók szegése szép, egyenletes minőségben elvégezhető köszönhetően a fokozatmentes önjáró sebesség és hegesztési hőfok állításnak. Bár ezek a gépek is hőlégfúvót használnak, de a paraméterezhetőség miatt a hegesztés sokkal kevesebb füsttel jár, mint a kézi hőlégfúvós megoldás. Továbbá az óriás méretű tűzfalreklámok szegmenseinek az átlapolásos hegesztése ezzel az önjáró hegesztővel végezhető el tartós minőségben és gyorsan.

A 6 megoldásból leginkább a cég mérete, anyagi lehetőségei döntik el melyiket érdemes választani. Ha egy aktuális uniós pályázat elérhető, vagy a cég akár pályázat nélkül is be tud ruházni egy impulzus hegesztőre, akkor azt ajánlanánk, de az önjáró ponyvahegesztő a legkézenfekvőbb hiszen ár/érték arányt tekintve nincs párja! Ráadásul a nagy szegmensek hegesztésénél szinte az egyetlen gép, ami alkalmas a művelet elvégzésére.

Gyere és teszteld le az önjáró ponyvahegesztő gépünket!

Győződj meg róla, hogy egy ilyen gépre minden nagyformátumú nyomtatóval rendelkező cégnek szüksége van! Szívesen látunk a telephelyünkön, ahol kötelezettség mentesen tesztelheted a berendezést. A látogatás előtt kérjük keresd fel az ügyfélszolgálatot az időpont egyeztetés miatt!

Paraméterek

Súly 11kg
Varratra kifejtett nyomáserő na.
Backlight Welding készlet nincs
Ponyva elmozdulás gátló szíj van
Vezetőgörgő egyenes futáshoz van
LCD kijelző van
Digitális hő / sebesség állítás van
Kiemelő szerkezet van
Hegesztés hőmérséklet 50 - 600°C
Hegesztés sebesség 0.7 - 10m/perc
Javasolt felhasználás Reklámponyva, PVC épületháló szegés, hegesztés.
Teljesítmény 3000W / 230V

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

SD Bannerweld Compact FIX ponyvahegesztő

Rendelésre, az ár változhat!
890.000 Ft + ÁFA (1.130.300 Ft)

SD BannerWeld Pro automata ponyvahegesztő

Raktáron
1.164.000 Ft + ÁFA (1.478.280 Ft)

SD RoofWeld Automata tetőszigetelő hegesztő

Rendelésre, az ár változhat!
1.710.000 Ft + ÁFA (2.171.700 Ft)