By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom
Termékek Menü

Szublimációs transzfer papír

Gyorsabb transzferidő, szebb színek VS. Lassabb transzferidő, probléma mentes nyomtatás

Az SD szublimációs transzferpapírunk speciális vékony bevonatának köszönhetően nem engedi a szublimációs festéket beszivárogni a papír belső rétegébe. Ezáltal a hőkezelés (vasalás) alatt a festék gyorsabban szublimálódik azokhoz a szublimációs papírokhoz képest, melyek vastagabbak és gyorsabban száradnak. Az SD szublis papírunk hátránya, hogy a vékonyabb bevonat miatt lassabban szárad és emiatt sérülékenyebb a nyomat.
A vastagabb Texprint szublimációs transzferpapír probléma mentes nyomtatást tesz lehetővé. Hátránya, hogy a vastagabb bevonat miatt a transzferidő lassabb, így adott alapanyag és adott szín elérése érdekében az SD papírhoz képest kb. 1.5x hosszabb ideig kell hőkezelni! Ügyfeleink kb. 80 %-ban az SD szublimációs papírt választják, de az alacsony ár miatt első alkalommal célszerű mind a két típusból vásárolni.

Made in China? A mi SD papírunkat nem Kínában gyártják! Nem érdemes kínai szublimációs transzferpapírt vásárolni, mert az árkülönbség nem jelentős és a saját tesztünk alapján még a Texprint-nél is hosszabb transzferidő szükséges a szublimációhoz:
Szublimációs transzferpapír összehasonlítás

Rendezés:
Nézet:

QT (Quick transfer) 100 g-os szublimációs transzferpapír. Az ügyfeleink által "régi jó bevált" típus, melyet 2006 óta forgalmazunk.

3.100 Ft + ÁFA (3.937 Ft)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)

Gyorsabban szárad, azonnal feldolgozható szublimációs papír. Hosszabb transzfer idő szükséges!

5.090 Ft + ÁFA (6.464 Ft)

Minőségi szublimációs papír 42cm-től 160cm-ig. QD: Quick dry. Gyors festék száradás

QT (Quick Transfer) 100 g-os szublimációs transzferpapír. Az ügyfeleink által "régi jó bevált" típus, melyet 2006 óta forgalmazunk.

6.200 Ft + ÁFA (7.874 Ft)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Az SD tekercses védőpapír alapos tesztelésünk során magasabb színvonalú védelmet nyújtott, mint az egyik piacvezető gyártó terméke. Tökéletes megoldás szélesformátumú szublimációs nyomtatáshoz kalander használatával.

45.000 Ft + ÁFA -tól (57.150 Ft)

Gyorsabban szárad, azonnal feldolgozható szublimációs papír. Hosszabb transzfer idő szükséges!

4.680 Ft + ÁFA -tól (5.944 Ft)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)

Minőségi szublimációs tekercses papír 31cm-től 160cm-ig. QT: Quick transfer. Gyors transzfer idő.

8.000 Ft + ÁFA -tól (10.160 Ft)

Gyorsabban szárad, azonnal feldolgozható szublimációs papír bögrére. Hosszabb transzfer idő szükséges! Ricoh és Epson szublimációs nyomtatókhoz.

1.800 Ft + ÁFA (2.286 Ft)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)