By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Szublimációs transzfer papír

Gyorsabb transzferidő, szebb színek VS. Lassabb transzferidő, probléma mentes nyomtatás

Az SD szublimációs transzferpapírunk speciális vékony bevonatának köszönhetően nem engedi a szublimációs festéket beszivárogni a papír belső rétegébe. Ezáltal a hőkezelés (vasalás) alatt a festék gyorsabban szublimálódik azokhoz a szublimációs papírokhoz képest, melyek vastagabbak és gyorsabban száradnak. Az SD szublis papírunk hátránya, hogy a vékonyabb bevonat miatt lassabban szárad és emiatt sérülékenyebb a nyomat.
A vastagabb Texprint szublimációs transzferpapír probléma mentes nyomtatást tesz lehetővé. Hátránya, hogy a vastagabb bevonat miatt a transzferidő lassabb, így adott alapanyag és adott szín elérése érdekében az SD papírhoz képest kb. 1.5x hosszabb ideig kell hőkezelni! Ügyfeleink kb. 80 %-ban az SD szublimációs papírt választják, de az alacsony ár miatt első alkalommal célszerű mind a két típusból vásárolni.

Made in China? A mi SD papírunkat nem Kínában gyártják! Nem érdemes kínai szublimációs transzferpapírt vásárolni, mert az árkülönbség nem jelentős és a saját tesztünk alapján még a Texprint-nél is hosszabb transzferidő szükséges a szublimációhoz:
Szublimációs transzferpapír összehasonlítás

Rendezés:

SD-QT tekercses szublimációs transzferpapír

Cikkszám: PARENT_PRODUCT_261
10.208 Ft + ÁFA -tól (12.964 Ft)

TexPrint DT Light (XP) szublimációs papír 110db

Cikkszám: PARENT_PRODUCT_643
5.322 Ft + ÁFA -tól (6.759 Ft)
(10)