By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Szublimációs névjegykártya tartó

Ár:
480 Ft + ÁFA ( 610 Ft )

Szublimációs technológiával nyomtatható fém névjegykártya tartó

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. március 31.
Menny.:db

Leírás

Szublimációs névjegykártya tartó termék adatok:

- A termék felülete szublimációs lakkal van bevonva, így közvetlenül nyomtatható
- Nyomtatható méret: 79x72 mm

Szublimációs névjegykártya tartó nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 180 C° - 60 mp

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

Asztali kézi sík hőprés - BASIC (olcsóbb) Asztali kézi sík hőprés - PRO Pro pneumatikus hőprés  5in1 combo multifunkciós hőprés  Nagyméretű sík vasalógép (manuális)

A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!

 

Egy kis inspiráció:

 

Ha ideális ajándéktárgyat keresel olyan ismerősnek, akiről tudod, hogy igazi üzletember, és fontosnak tartja, hogy mindig legyen magánál néhány névjegykártya, akkor a szublimációs névjegykártya tartó a tökéletes ajándék számára, bármilyen alkalomból. A szublimációs transzfer nyomtatás segítségével elkészített tartó természetesen nem csak személyessé tehető a sajátos eljárásnak köszönhetően, így családi fotóval, névvel, esetleg egy idézettel látható el, hanem reklámtárgy gyanánt is tökéletes, így céges logóval és elérhetőségekkel ellátva a promóciót is szolgálhatja, hiszen tartósabb, mint például egy hagyományos öngyújtó, netán egy egyszerű szórólap, nem mellesleg mutatósabb is.

A szublimációs névjegykártya tartó esetében az ajándéktárgy fedőlapja közvetlenül nyomtatható speciális szublimációs nyomtatás segítségével. Mivel a termék nem tartalmaz külön fémlapot, közvetlenül is behelyezhető a présbe, ahol 190 fokon, 80 másodperc alatt elkészül. Fontos, hogy a nyomás előtt ki kell párnázni a szublimációs névjegykártya tartó belső, légüres részét, hiszen a préselés hatására a felső rész nagyon könnyedén elhajolhat.

 

Hasonló termékek

Raktáron
540 Ft + ÁFA (686 Ft)
Raktáron
390 Ft + ÁFA (495 Ft)
Raktáron
655 Ft + ÁFA (832 Ft)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Névjegykártya tartó