By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD AquaLam 3300 lakkozógép

Cikkszám: 123-002

Folyadékos laminálógép teherautó ponyva és nyomtatott bannerek, textilek lakkozásához.

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Nem értékelt

Leírás

Ha egy gépben szeretnéd megvalósítani produktív, tartós és olcsó védőlaminálás megoldást tekercses nyomataidnak védelmére, akkor a folyadékos laminálógép a leggazdaságosabb megoldás. A tekercses lakkozógép magasabb beruházást igényel, mint egy hagyományos laminálógép, de a folyadékos laminálás számos pontban "elsöpri" a hagyományos fólia laminálást:

(1.) Ponyva és textil felületvédelem! Hagyományos laminálással a nyomtatott ponyva, épületháló, festővászon és egyéb flexibilis textil anyagok nem laminálhatók, mert a laminálófólia leválna róluk! A lakk bármilyen tekercses anyagon megtapad, amely elviseli a nedvességgel járó lakkozási műveletet. Ponyva, épületháló, öntapadó anyagok, filmek, roll-up és pop-up anyagok, ezek mind lakkozhatók a folyékony laminálóval.

(2.) Vékony, flexibilis bevonat. Közhiedelemmel ellentétben a lakk biztosan nem fog repedezni, sárgulni. A lakk vastagsága csupán kb. 10 micron. Sőt, élettartama hosszabb, mint a hagyományos fóliás laminálóké! Az extrém UV álló lakkjaink akár 6 év UV állósággal ruházzák fel a digitális nyomatokat. Tehát egy eleve 2-3 kültéri élettartamra tervezett oldószeres festékkel nyomtatott kültéri banner fakulása csak 6 év után jelentkezhet.

(3.) Kamion ponyva, teherautó ponyva nyomtatáshoz kötelező! Milyen szállítmányozó cég vásárolna 5-10, akár 50 kamionra ponyva nyomtatást, ha 2 év múlva kifakul? Hiába a legerősebb oldószeres festék is, ha a rövid 2-3 éves élettartam mellett a faágak és a mosás is rongálja a nyomatot. A lakkozással egy erős de flexibilis védőréteget képzünk akár 6 év fakulás mentes élettartammal. Így minőségi és tartós kamion ponyva nyomtatást lehet kivitelezni.

(4.) Alacsonyabb laminálási költség! A +6év UV álló folyékony laminálóanyaggal számolva csupán kb. 300-400 Ft a laminálás négyzetméterenként. Ez az olcsóbb nem UV álló (sima átlátszó PVC fólia) laminálófóliák ára. De a folyékony laminálás még ettől is gazdaságosabb, hiszen nincs selejt, ellentétben a fólia laminálással! A lakkozás végén a felesleges anyag visszatölthető a flakonba, míg a fóliázásnál rengeteg hulladék keletkezik.

Az AquaLam 3300 folyadékos laminálógép maximum 330 cm széles tekercses anyagok lakkozására használható. Sík táblák csak a 1600 mm-es típussal lakkozhatók. A felvitt lakk réteg vastagsága 0.007 - 0.01 mm. 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!