By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD AquaLam 1600 roll / flatbed lakkozógép

Cikkszám: 123-001

Folyadékos laminálógép nyomtatott ponyva és textil lakkozáshoz. Tekercses és táblás anyagokhoz egyaránt!

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Nem értékelt

Leírás

Ha produktív, tartós és olcsó laminálás megoldást keresel tekercses nyomataidnak a védelmére, akkor a folyadékos laminálógép a leggazdaságosabb megoldás. A tekercses lakkozógép magasabb beruházási értéket képvisel, mint egy hagyományos laminálógép, de a folyadékos laminálás számos pontban "elsöpri" a hagyományos fólia laminálást:

(1.) Ponyva és textil laminálás! Hagyományos fóliázással a nyomtatott ponyva, épületháló, festővászon és egyéb flexibilis textil anyagok nem laminálhatók, mert a laminálófólia leválna róluk! A lakk bármilyen tekercses anyagon megtapad, amely elviseli a nedvességgel járó lakkozási műveletet. Ponyva, épületháló, öntapadó anyagok, filmek, roll-up és pop-up anyagok, ezek mind lakkozhatók a folyékony laminálóval.

(2.) Vékony, flexibilis bevonat. Közhiedelemmel ellentétben a lakk egész biztosan nem fog repedezni, sárgulni. Sőt, élettartama hosszabb, mint a hagyományos fóliás laminálóké! Az extrém UV álló lakkjaink akár 6 év UV állósággal ruházzák fel a digitális nyomatokat. Tehát egy eleve 2-3 kültéri élettartamra tervezett oldószeres festékkel nyomtatot kültéri banner fakulása csak 6 év után jelentkezhet.

(3.) Alacsonyabb laminálási költség! A +6év UV álló folyékony laminálóanyaggal számolva csupán kb. 300-400 Ft a laminálás négyzetméterenként. Ez az olcsóbb nem UV álló (sima átlátszó PVC fólia) laminálófóliák ára. De a folyékony laminálás még ettől is gazdaságosabb hiszen nincs selejt, ellentétben a fólia laminálással! A lakkozás végén a felesleges anyag visszatölthető a flakonba, míg a fóliázásnál rengeteg hulladék keletkezik.


Az AquaLam 1600 maximum 158 cm széles tekercses és sík anyagok lakkozására képes. A gép roll-to-roll funkciója teljesen automata, tehát adagolja a médiát, felviszi a folyékony laminátumot, megszárítja, majd feltekeri a lelakkozott tekercset.
A felvitt lakk vastagsága: 0.007 - 0.01mm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!