By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

SD Szublimációs festék 200ml Fekete

11.000 Ft + ÁFA ( 13.970 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 98-004

Kedvező árú szublimációs festék

Szín: fekete. Kiszerelés: 200 ml

Elérhetőség: Nincs raktáron, az ár változhat!
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. december 05.
(4)
11.000 Ft + ÁFA ( 13.970 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs festék

SD SZUBLIMÁCIÓS FESTÉK

A saját márkanévvel forgalmazott szublimációs festéket 2006 óta forgalmazzuk. Élénk színeket, mély feketét és stabil minőséget biztosít az összes szublimációs nyomtatás megoldáshoz a megszemélyesíthető fényképes egyedi ajándék gyártástól a szublimációs zászló és divatruházati nyomtatásig. Az olcsóbb kínai szublimációs tintákkal szemben ez nem szárad be a fúvókákba még 1-2 hét állás után sem (amikor a nyomtatót nem használjuk), illetve hosszútávon stabil megoldást biztosít. A fekete színű szublimációs festék folyamatosan raktárról rendelhető 200 ml-es kiszerelésben. Epson tintasugaras nyomtatókban használható (az összes piezo nyomtatófejes Epson nyomtatóval kompatibilis).

Szublimációs textil nyomtatásMire használható és hogy működik a szublimációs festék?

A tintasugaras szublimációs festék Epson tintasugaras nyomtatókban használható. Asztali vagy akár nagy formátumú tekercses nyomtatókban. Hogy melyik méretű nyomtató szükséges azt a felhasználás dönti el. Ez a speciális festék hasonlóképpen működik mint a gyári festék - papírra nyomatunk -, de a szublimációs eljárásnál egy kémiai folyamatot kihasználva lehetőségünk van olyan tárgyak nyomtatására amit más módon vagy nem vagy drága ipari eljárással (pl. szitázás) tehetünk meg. Ez a speciális kémiai folyamat a szublimáció. A festék a kinyomatott papírról hő hatására a nyomtatandó termék felületébe szublimál. Erre csak a szublimációs technológia alkalmas, a gyári nyomtató festékek nem képesek erre még akkor sem, ha transzferpapírt használunk. Tehát a technológia lényege a festékben rejlik és Large format sublimation printernem a speciális papírban vagy a hőprésben.
A szublimáció olyan kémiai halmazállapot változás, amikor az anyag (ez esetben a festék) melegítés hatására szilárd halmazállapotból gáz halmazállapotba kerül. A papírra kinyomtatott szublimációs tinta a hőprésben e folyamat alatt kerül át a papírról a tárgy felületére, sőt nem csak a felületre hanem molekuláris szinten összekapcsolódik a felülettel és utána szinte eltávolíthatatlan tartós nyomatot biztosít. Ez az eljárás normál irodai környezetben is használható digitális asztali szublimációs nyomtatásra vagy nagy formátumú nyomtatókban, ha tekercses anyagot (pl. zászlót vagy konfekcionálás előtt sportruházatot, divatruházatot) kell nyomtatni.

Szeretnél többet megtudni a szublimációs nyomtatásról? Kattints ide!

 Mi az "SD" márka?

Az SD márkajelzésű termékeinket saját márkanév alatt forgalmazzuk, jellemzően alacsonyabb áron a piacon kapható hasonló termékhez képest. Legfőbb jellemzőjük az egyedülálló ár/érték arány, folyamatos raktárkészlet és a biztonságos vásárlás utáni támogatás. Saját szerviz hátteret és alkatrész ellátást tudunk biztosítani ezekhez a termékekhez. Az SD termékek használatában is már több éves tapasztalatunk van, tehát minden szempontból kiváló választás!

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2020. 07. 30.
Nagyszerű festék, megfelelő kiszerelésben!
|
2019. 07. 15.
Mindig csak ezt a festéket veszem, meg vagyok vele elégedve.
|
2019. 01. 18.
Mindennel megvagyunk elégedve!
|
Igazolt vásárlás
2018. 09. 14.
Nagyon szép élénk színek! Kiváló minőségű szublimációs nyomatot készítettem vele!