By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Komplett tekercses szublimációs rendszer 118cm

Ár:
4.210.000 Ft + ÁFA ( 5.346.700 Ft )
Tekercses vagy vágott textil anyagok szublimációs nyomtatásához
Elérhetőség: Rendelésre
Várható szállítás: 2019. július 17.
Menny.:db

Leírás

Talán a világ legoptimálisabb tekercses szublimációs textil nyomtató rendszerét adjuk a kezedbe most ezekkel a berendezésekkel. Miért?

 

A nyomtató: 
Az Epson, illetve egyéb ismert LFP márkáknál találkozhatsz gyári eredeti szublimációs nyomtatókkal. Ezek a nyomtatók jellemzően 3-5M Ft + Áfa összeg felett érhetők el, és bár stabil minőséget biztosítanak, de a szublimációs nyomtatáshoz ez még nem elegendő hiszen nem tartalmaznak hőkezelő egységet. Az átalakított nyomtatóknak (vizesről vagy oldószeresről szublimációsra) is nagy hagyománya van, de itt a minőségi szint rendkívül változatos a különféle nyomtatók és a különféle kínai/nem kínai szublimációs festékek miatt, valamint a nyomtató-festék kompatibilitási problémái miatt. 
Az általunk forgalmazott Epson T széria kiváló alapot jelent a szublimációs átalakításra, ráadásul hihetetlenül olcsó. 4 színnel és akár 40m2/óra* sebességgel kiváló fotóminőségű nyomtatásra képes. Az általunk kínált szublimációs festék kifejezetten erre a típusra lett kifejlesztve. A stabil minőség garantálható, mely nálunk már évek óta bizonyít is. Sőt, saját színhelyes ICC profilt is biztosítunk a rendszerhez. 
*nagy sebességű mód
 
A hőprés:
Aki tekercses szublimációs textil nyomtatásban gondolkodik az tudja, hogy a szublimációs festékkel üzemelő nyomtató csak a jéghegy csúcsa, szükséges egy hőprés vagy tekercses kalander, amely elvégzi a nyomtatást követő festék hőfixálást a textilben. A nagyobb méretű sík hőprések, illetve a tekercses kalanderek jellemzően minimum 3-4 M Ft-os költség tételt jelentenek. Piacvezető márkák kalandereinek ára viszont elérheti a 8-10M Ft-ot is. A kis gyártók, kezdő cégek legtöbb fejfájása a hőkezelő beszerzés miatt van. 
ThermTX 44 colos kalander gyártója a világon elsőként gondolt a kezdő vállalkozókra is, akik nem szeretnének több mint 3M Ft-ot költeni egy hőkezelőre, de még is prémium konzisztens minőséget várnak el, valamint lehetőleg nem egy megoldást szeretnének hanem univerzálisat mely akár bérnyomtatáshoz is alkalmas széleskörű felhasználással.

 
2 az egyben:
A ThermTX hőprésünk nem csupán egy tekercses kalander, de vágott darabok vasalására is alkalmas. Így kiváló megoldás sportmez gyártóknak vagy olyan szublimációs ajándéktárgy gyártóknak akik nagy mennyiségben vasalnak textil termékeket, mint pl. asztali zászló. E mellett divatruházati termékeket gyártó cégeknek is kiváló konfekcionálás előtti vasaláshoz.
 

A tekercses szublimációs csomag tartalma:
ThermTX kalanderes hőprés 118cm
EPSON SureColor SC-T7200 nyomtató plotter
- SD TFP szublimációs festék 4x1000ml
- Tölthető festékkazetta 5db

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Gyártó weboldala

Kalander: www.thermtx.com

Nyomtató: www.epson.hu