By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Spirit-FLEX alumínium F profil 3060mm

8.000 Ft + ÁFA ( 10.160 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 146-001

Házhozszállítás csak félbe vágva! Egész szál szállítása vevő által.

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2023. november 29.
Nem értékelt
8.000 Ft + ÁFA ( 10.160 Ft )
Menny.:db

Leírás

Spirit Flex ponyva, épületháló feszítő alumínium profil rendszer


SpiritFLEX F profil specifikáció PDF formátumban: letöltés

A SPIRITFlex feszítő keretrendszer egy rohamosan népszerűsödő megoldás nagyméretű nyomtatott banner anyagok kültéri telepítésére, amely Angliából indult és mára az egész világon ismerté vált. Ez egy sokoldalú és egyszerűen használható termék, amely nem igényel semmilyen speciális eszközt.

Tökéletes megoldást nyújt, ha kültéri nagyméretű reklámfelületet kell létrehozni. A Spirit Flex sokkal esztétikusabb, mint a hagyományos keretek, mert nincsenek kötelek, kampók és egyéb látható alkatrészek. Ezáltal az ügyfeled el lesz ragadtatva az esztétikus végeredménytől!

A Spirit Flex keretrendszert a kompakt megjelenés és az egyszerű szinte teljesen segédeszköz mentes kivitelezés különbözteti meg a versenytársak kereteitől vagy a zártszelvény keretektől! A Spirit Display mindig készen áll a projekt szintű megvalósításra is. Igény esetén technikai támogatással, konzultációval és ötletekkel segítjük a megrendelőinket!

Spirit Flex ponyva, épületháló feszítő alumínium profil rendszer

Csupán két alkatrész az egyszerű szereléshez, kihelyezéshez!

1. lépés: Rögzítsed a keretet a falra!
2. lépés: Pozicionáld a flexibilis bannert a kereten!
3. lépés: Üsd be a műanyag rögzítőt gumikalapáccsal!
4. lépés: Vágd le a felesleges anyagszéleket!
5. lépés: Élvezd az esztétikus végeredményt!

Spirit Flex ponyva, épületháló feszítő alumínium profil rendszer

SPIRITFlex F-Section
Az F-Section keretléc nagyobb méretű kültéri kereteknél kell alkalmazni. Ott ahol a nagy méret stabilabb rögzítési megoldást igényel. Néhány példa: Óriás méretű frontlit reklámok, teherautó felépítmény reklám, óriástábla. Ez a keret is szintén alkalmazható régi reklámtáblák felújítására, átalakítására feszített reklámfelületté.

Média kompatibilitás
A SPIRITFlex keretrendszer kompatibilis a legtöbb forgalomban kapható digitálisan nyomtatható flexibilis ponyva (frontlit, backlit), háló és textil anyagokkal. Ajánlott az itt felsorolt anyagok közül a 300 - 600 g közötti típusokat használni. Túl vékony anyag esetén a rögzítés gyengülhet, túl vastag (600-700 g felett) a feszítőléc beütése nehezebbé válhat!

Spirit Flex ponyva, épületháló feszítő alumínium profil rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek