By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Szublimációs mágneslap A4

590 Ft + ÁFA ( 749 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 86-007

Egyedileg nyomtatható reklámtárgy, szublimációs A4-es mágneslap
160

Elérhetőség: Raktáron
Rendeléstől számított szállítási idő: 2022. október 04.
(5)
Szín
590 Ft + ÁFA ( 749 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs mágneslap termék adatok:

- A4-es méretű szublimációs transzfer technikával nyomtatható mágneslap.

Mágneslap nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 160 °C -110mp ( Alap esetben 180 °C - 50mp a nyomási hő/idő de a hólyagosodás miatt kell az adott beállításokkal végezni )
FONTOS! A szublimációs hűtőmágnes vasalásakor a termék felső fólia felülete kis mértékben elválhat a mágnestől, hólyagosodhat ezért célszerű közvetlenül a hőkezelés után súly alatt préselni 1-2 percig. Pl. nehéz könyv, nehéz sík tárgy alatt akár ránehezedve vagy egy másik használaton kívüli hőprésben.

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

Asztali kézi sík hőprés - BASIC (olcsóbb) Asztali kézi sík hőprés - PRO Pro pneumatikus hőprés  5in1 combo multifunkciós hőprés  Nagyméretű sík vasalógép (manuális)

A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!

Egy kis inspiráció:

A szublimációs mágneslap inkább reklámtárgy, mint nyomtatható ajándéktárgy. Akárcsak a hűtőmágnesek, úgy ez a termék is felvértezhető céglogóval vagy fotóminőségű képpel. Olyan esetekre ideális, amikor saját egyedi méretű hűtőmágnest szeretnénk gyártani. A kész nyomtatott mágneslap karos vagy görgőkéses asztali vágógéppel méretre vágható. A nyomtatható mágneslap elkészítése a többi szublimációs ajándéktárgyhoz hasonlóan zajlik, így már egy darab esetén is gazdaságosan előállítható. Nem kell hozzá más, csak egy sík hőprés, egy speciális nyomtató és transzferpapír.

Paraméterek

Anyag mágnes
Forma téglalap
Típus hűtőmágnes

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2020. 10. 21.
|
Igazolt vásárlás
2020. 04. 02.
Kiváló termék,az ára pedig nagyon jó!
|
2020. 01. 26.
|
2019. 03. 14.
Jo alapanyag, konnyen vaghato!
|
2018. 08. 26.
Egyszerű vele a munka, szép a végeredmény

Hasonló termékek