By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Szublimációs nyomtatók

„Szublimáció” – Ezt a szót sűrűn hallani a cégünknél!
 
A Signdepot volt az első az országban, ahol már 2005-ben komplett rendszerbe foglalva lehetett megvásárolni mind azt a szükséges gépet és kelléket, amivel egyedi fényképes ajándéktárgyakat lehet gyártani. Az ügyfeleink szublimációs rendszereivel készült fényképes tárgyakkal már biztosan találkoztál ajándéküzletekben, bevásárlóközpontokban, online áruházakban.
Mi szükséges a digitális szublimációs transzfernyomtatáshoz? 1. Nyomtató 2. Szublimációs transzferpapír 3. Hőprés 4. Megfelelő alapanyag (pl. bevonatos bögre vagy poliészter zászlóanyag)

Számtalan nyomtatható alapanyag fényképes ajándéktárgy gyártáshoz
Fényképes bögre, kirakó, egérpad, díszpárna, hűtőmágnes, PC egér, telefontok... és még több száz üres nyomtatható alapanyag készletről rendelhető.

Nagyformátumú szublimációs textil nyomtatás
A 100% poliészter textilanyagok első számú nyomtatási technológiája a szublimációs nyomtatás: Extrém élénk színek, mély fekete, fakulás mentes tartós minőség. Ügyfeleink zászlókat, divatruházati termékeket és fürdőruhát is gyártanak az általunk forgalmazott szublimációs festék, tekercses transzferpapír és tekercses hőkezelők, kalanderek felhasználásával.