By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 
Elfogadom

Transzfer nyomtatás

2005 óta a Signdepot egy meghatározó név a transzfernyomtatás területén. A digitális transzfernyomtatás nem csak egy kiváló alternatíva a mikro- és kisvállalkozások számlára az ipari nyomdatechnikai megoldások helyett, de a szitanyomással foglalkozó műhelyek és nyomdák részére is előnyös, ha kis darabszámú rendeléseket kell teljesíteni. Kínálatunkban az összes ismert transzfernyomtatás technológiát, azok gépeit, eszközeit és alapanyagait megtalálhatod! 
Fényképes ajándékgyártás gépek eszközök
Szublimációs nyomtatás

A szublimációs transzfernyomtatással kis és nagyformátumú termékek egyaránt nyomtathatók. Az egyedi ajándéktárgy nyomtatáshoz speciális szublimációs festékkel feltöltött nyomtatóra, szublimációs transzferpapírra és hőprésre lesz szükséged. A digitális nyomtatás miatt az eljárás gyors és akár 1db-nál is gazdaságos! Láttál már hasonló termékeket webshopokban, hipermarketen üzletsorain, ajándékboltokban? Nagy valószínűséggel a Signdepot szublimációs rendszerével és üres nyomtatható ajándéktárgyakkal  készült!

Póló nyomtatás, feliratozás, dekorálás Poló textil nyomtatás feliratozás gépek eszközök
Ha az ipari DTG pólónyomtatóknál olcsóbb megoldást keresel, akkor a DTF (Direct To Foil) rendszerre, vagy asztali nyomtatóval nyomtatható transzferpapírokra lesz szükséged. A DTF a 2021-es év újdonsága, mely az ipari szitanyomásban alkalmazott tartós minőségre képes, de digitálisan, változó adattartalommal és alacsony költséggel. Elsősorban pólókra és egyéb textilekre történő transzfernyomtatást tesz lehetővé. Ha új vagy a szakmában, akkor látogass el hozzánk és a bemutatótermünkben az összes általunk forgalmazott digitális pólónyomtatás eljárást láthatod és minden kérdésedre választ találsz!


Jelvény gyártás és kitűző készítő prés gép, kellékekJelvény készítés
Még mindig divat a kitűző viselése! Persze nem a 80'-as években megszokott módon. Ügyfeleink elsősorban szabadtéri rendezvények, promóciók, akciók, koncertek alkalmával gyártanak egyedi felirattal vagy fényképpel ellátott kitűzőket. Nem csak tűs, hanem mágneses hátoldallal rendelhető kellékeink is vannak, így hűtőmágnes is gyártható. Az egyedi kitűzők, jelvények gyártásához az összes szükséges gép és kellék megtalálható nálunk! Kézi és automatikus kitűző prés, stancoló gépek, kitűző alapanyagok, hűtőmágnesek.