By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Piezography festékek

Piezography logoA Piezography egy olyan speciális nyomtatási technológia, mellyel soha nem látott művészi fekete-fehér nyomatok hozhatók létre extra finom árnyalatokkal. Jon Cone fejlesztette ki 2000-ben ezt a monokromatikus tintákból és egy speciális szoftverből álló rendszert, amely kétségtelenül a legjobb fekete-fehér nyomtatási eljárás. A jobb minőség egyik titka, hogy a Piezography rendszer a nyomtatás során az Epson nyomtatóknál lényegesen nagyobb rácsfrekvenciával dolgozik, azaz közelebb teszi le egymáshoz a tintacseppeket a papírra. A Piezography jelentősen javítja az Epson nyomtatók nyomtatási képességeit, ez a rendszer rendelkezik a legnagyobb dinamika átfogással minden hagyományos és digitális képreprodukciós eljáráshoz képest.
Ha a drámai dinamika tartomány, művészi minőség és tartósság még nem lenne elég, a Piezography festékrendszer ráadásul 5 árnyalatban érhető el: Carbon, Neutral, Selenium, Warm Neutral és Special Edition.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.