By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests. Elfogadom
Termékek Menü

Canson Fine Art nyomtatható anyagok

Canson művészpapírok 
A Canson közel 500 éves múlttal rendelkezik a művészeti alapanyagok gyártásában. Az innovációs szellemet megőrizve, ötvözi a több évszázados papírgyártási tapasztalatokat a legújabb bevonat technológiákkal és így gyártja a legmagasabb követelményeknek is megfelelő alapanyagokat a szépművészeti reprodukciós digitális nyomtatás szakmának. 
 
A Canson a legtisztább természetes anyagok használatát részesíti előnyben, hogy a megfelelő időtálló anyagokat ajánlhassa Neked. A Canson karakteres művészpapír, fotópapír és vászon anyagok közös jellemzője a rendkívüli konzisztens minőség, mely káprázatos nyomtathatósággal párosul. Minden nyomathordozóra jellemző a széles színterjedelem, mély fekete és kiváló részletekben gazdag felbontás. A művészek és fényképészek különböző média felületek és karakteres textúrák közül válogathatnak, melyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kifejezhessék a kreativitásukat és csúcsminőségű nyomatokat készíthessenek.
 
A Canson nem kizárólag művészi reprodukciókra és fotóművészeti alkotásokra alkalmas. Kiváló választás bármilyen digitális nyomtatással foglalkozó vállalkozásnak, ahol magas minőségű nyomatokat kívánnak előállítani.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.