By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

HSG HS-T6040 lézergravírozó 60 W

1.542.000 Ft + ÁFA ( 1.958.340 Ft )
Cikkszám: 31-020

60x40cm-es munkafelületű lézergravírozógép fix munkaasztallal. 60W-os CO2 lézercsővel.

Kedvező lízingfinanszírozási lehetőségeinkről itt tájékozódhatsz! 

Nem értékelt
1.542.000 Ft + ÁFA ( 1.958.340 Ft )

Leírás

HSG lézergépekA HSG (Foshan Beyond Laser Technology Co. Ltd. www.hsglaser.com) mottója: „A legjobb lézergépet gyártani Kínában”. A tisztaság, precizitás és minőség jellemző a gyárra és termékeikre egyaránt. A világ minden táján szerződött disztribútorokkal – csak Európában 8 országban – van jelen a lézergép piacon a CO2 és fiber lézerberendezéseivel, Magyarországon a Signdepot Europe Kft által.

HSG HS-T6040 lézergravírozógép

A 60x40cm-es T6040 gravírozógép fix munkaasztallal a HSG belépő szintű megoldása azon vállalkozások számára akik gravírozott reklám-ajándék tárgyak, bélyegzők, egyéb fa és plexi tárgyak gyártásával foglalkoznak. A HSG-től megszokott precizitás biztosítja a kiváló minőséget és a folyamatos stabil működést. Ez a lézergravírozó a HSG kínálatában az egyik legkisebb méretű gép, ami 60W-os CO2 lézercsővel rendelhető. A 60W elegendő a nagy felbontású vektoros vagy fotó gravírozáshoz, valamint fa lemez vágáshoz 8mm-ig és plexi vágáshoz 10mm vastagságig. Elől és hátul lenyitható ajtajainak köszönhetően akár hosszabb tábla is betolható a gépbe, akár egy ajtólap (max. 60cm szélesség) is gravírozható. 

Biztosak vagyunk benne, hogy a HSG HS-T6040 lézergravírozó lesz a megfelelő választás számodra mert tudjuk, hogy okosan döntesz ha egyszer akarsz beruházni egy komoly lézerberendezésbe. Ezért valószínűleg már megtetted a következőket:

- Utána jártál mennyi garanciát adnak a konkurens márkák és mi a HSG-hez. Nálunk 24 hónap de a legtöbb helyen csak 12 hónap..
- Össze hasonlítottad a gravírozás minőségét a fellelhető lézergravírozó márkáknál és a HSG HS-T6040 esetében is. A 0.05mm-es pontosság, az 1000dpi felbontás, a letisztult precíz kialakítás és a felhasználóbarát egyszerű kezelés garantáltan le fog nyűgözni!
- Utána néztél a garancia idő után (a legfontosabb pont egy hosszú távon üzemeltetni kívánt gép esetében!) milyen költséggel juthatsz a gyári kellékekhez, alkatrészekhez és profi szerviz szolgáltatáshoz. A főbb kellékeket külön a gyártóktól, importőrként forgalmazzuk mely európai szinten is ütőképes árakat eredményez. A HSG alkatrészek ára jellemzően legalább kb. fele vagy harmada a USA-ban vagy Európában gyártott lézergépek alkatrész áraihoz képest. A szervizünk gyors és pontos, nálunk mindig az ügyfél ideje és elégedettsége a legfontosabb!
A fenti három pontban a HSG HS-T6040 gravírozógép verhetetlenül jó megoldást kínál számodra mind minőségben, mind kellék árakban, valamint a garancia utáni támogatásban.

HS-T6040 főbb jellemzők:

- Hasznos munkaterület: 60x40cm fix, nem állítható
- Maximum tárgymagasság: 30mm (HS-S széria állítható asztalfelülettel 0-230mm!)
- Rendelhető lézercső variációk: 60W 
- Red Dot segédlézer jelölő a pontos pozícionálás érdekében
- Ingyenes magyar nyelvű gravírozó/vágó szoftver (angol verzió is kérhető)
- Levegő befúvó kompresszor, aktív vagy passzív ipari vízhűtő egység (az ár nem tartalmazza), elszívó ventilátor (opció: Ipari elszívó)
- Az asztalrács vágóbordával vagy méhsejtráccsal rendelhető
- Gravírozható anyagok: Fa, üveg, kő, egyes műanyagok, akril plexi, gumi, papír, bőr, textil, hullámkarton
- Fém gravírozás: Eloxált, festett fémek közvetlenül, bevonat nélküli fémek Thermark lézer segédanyag segédanyag felhasználásával.
- Vágható anyagok: Fa, egyes műanyagok, akril plexi, gumi, papír, bőr, textil, hullámkarton. Fém és üveg nem vágható!

Néhány inspiráció, miket gyárthatsz egy HS-T6040 lézergravírozó segítésével:

Ne feledd! Ez a típus (HS-T széria) fix asztalfelülettel rendelkezik, így a maximális tárgy magasság 30mm lehet. Amennyiben vastagabb tárgyakat is szeretnél gravírozni, esetleg forgató egységet használni (boros üveg gravírozás), akkor a HS-S szériára lesz szükséged amely 0 - 230mm között motorikusan állítható asztallal rendelkezik.

Gravírozott fa termékek: Fa játék, díszdoboz, kulcstartó, névtábla és sok sok egyéb kreatív termék
Fa gravírozás Fa gravírozás példa Fa kulcstartó gravírozás

Plexiből lézervágással gyártott termékek
Plexi lézervágás, gravírozás Plexi vágás Plexi POS display lézergéppel

 

Textil és bőr lézergravírozás és lézervágás
Bőr lézergravírozás példa Bőr gravírozás minta Bőr lézergravírozás Textil, farmer lézergravírozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!