By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you with content and services adapted to your interests.
 

Szublimációs termosz 750ml

2.390 Ft + ÁFA ( 3.035 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 84-038

Üres nyomtatható szublimációs termosz szublimálható felülettel - 750 ml

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás, ha a termék raktáron van: 2022. január 25.
Nem értékelt
2.390 Ft + ÁFA ( 3.035 Ft )
Menny.:db

Leírás

Szublimációs termosz termék adatok:

- Rozsdamentes acél és műanyag alapanyag
- Szublimációs lakkbevonatos

- Űrtartalom: 750 ml
SD Basic bögrepréssel csak a termosz alsó kb. 100 mm-es része préselhető! A fekvő présekkel pedig több részletben akár a teljes felülete.

Szublimációs termosz nyomtatás javaslatok:

Ajánlott nyomtatási technológia: Szublimációs transzfer nyomtatás
Hő - idő beállítás: 180 °C - 110 mp

Kivétel az SD-BASIC multifunkciós bögre hőpréssel és a 22cm-es fűtőpalásttal: készenléti érték 300˚F (150°C)/üzemi érték 330˚F (165°C), 5 mp

Ajánlott hőprések a vasaláshoz:

SD-Basic pneumatikus bögre hőprés SD-Basic 3in1 bögre hőprés  5in1 combo multifunkciós hőprés  SD-BASIC multifunkciós bögre hőprés
A szublimációs nyomtatáshoz szükséges eszközök (hőprés, szublimációs tinta, transzfer papír) is megtalálhatóak nálunk. A szublimációs eljárásról bővebben itt olvashatsz!
 

Egy kis inspiráció

 

Szublimációs termoszHa Te is meg szeretnéd lepni családtagjaidat, ismerőseidet vagy barátaidat egy olyan ajándékkal a közelgő ünnep vagy esemény alkalmából, ami korántsem tekinthető szokványosnak, sokkal inkább személyesnek, akkor a szublimációs termosz tökéletes választás lehet. A kérdéses ajándéktárgy ideális választás mindazoknak, akik imádják a forró italokat. A szublimációs nyomtatás miatt viszont bárkinek kiváló választás, akit szeretnénk valamilyen személyes ajándékkal, netán reklámtárggyal meglepni, hiszen a szublimációs termosz teljes felülete nyomtatható, így egy közös képpel, egy vicces grafikával, vagy bármivel feldobható.
A szublimációs termosz szublimációs transzfer nyomtatás segítségével készül, és a fentebb ajánlott bögreprések segítségével kivitelezhető 180 fokon, 110 másodperces időtartam alatt. (SD Basic bögrepréssel csak a termosz alsó kb. 100 mm-es része préselhető!) A termékkel kapcsolatban fontos, hogy a szublimációs lakbevonat csak a külső felén található, ezért az ajándéktárgy mindennapi használatra is alkalmas. Tehát ha valaki rendszeresen szeretne kávét vinni magával a szublimációs termoszban, azt is megteheti, méghozzá úgy, hogy akárhányszor ránéz a termoszra, garantáltan eszébe jut majd, hogy kitől és milyen alkalomból kapta az ajándéktárgyat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Szublimációs sál 200x70

Raktáron
2.110 Ft + ÁFA (2.680 Ft)

Szublimációs termosz 500ml

Raktáron
2.050 Ft + ÁFA (2.604 Ft)

Szublimációs sál 200x35

Raktáron
1.650 Ft + ÁFA (2.096 Ft)

Szublimációs polár sál

Nincs raktáron
880 Ft + ÁFA (1.118 Ft)